Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
MiraCle
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????    16 Eyl 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar gönderilen genelgeden benim anladığıma göre ilköğretimde çalışan arkadaşlar daha önce MEİS modülünde bulunan okulla ilgili bilgileri e-okul modülüne girecekler ki e-okul a gerekli alt modüller eklendiği belirtilmiş... Okul idaresi tarafından görevlendirildim...Bu arada ilköğretimde çalışıyorum... Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çünkü e-okula baktım MEİS te daha önce doldurduğum alanları göremedim...

http://sgb.meb.gov.tr/istatistik/genelge2008_63.pdf
MiraCle
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????    17 Eyl 2008, 8:13Alıntıyla Cevap Gönder

Henüz yazı gelmedi sanırım sizlere...
pisipc
Site Gezgini
Site Gezgini

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????    17 Eyl 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

e-okula henüz o modüller eklenmemiş. eylül sonuna kadar ekleneceğini söylediler.
ilköğretim ve anaokulları e-okuldan, diğer eğitim kurumları ilsisten giriş yapacakmış bu sene.
MiraCle
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????    17 Eyl 2008, 8:41Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında????

page generation = 1.13040 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)