|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
MiraCle
Yeni Üye

| Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında???? 16 Eyl 2008, 13:02 | |
| Arkadaşlar gönderilen genelgeden benim anladığıma göre ilköğretimde çalışan arkadaşlar daha önce MEİS modülünde bulunan okulla ilgili bilgileri e-okul modülüne girecekler ki e-okul a gerekli alt modüller eklendiği belirtilmiş... Okul idaresi tarafından görevlendirildim...Bu arada ilköğretimde çalışıyorum... Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çünkü e-okula baktım MEİS te daha önce doldurduğum alanları göremedim...
http://sgb.meb.gov.tr/istatistik/genelge2008_63.pdf | | |
|  | MiraCle
Yeni Üye

| Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında???? 17 Eyl 2008, 8:13 | |
| | Henüz yazı gelmedi sanırım sizlere... | | |
|  | pisipc
Site Gezgini

|
| Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında???? 17 Eyl 2008, 8:29 | |
| e-okula henüz o modüller eklenmemiş. eylül sonuna kadar ekleneceğini söylediler.
ilköğretim ve anaokulları e-okuldan, diğer eğitim kurumları ilsisten giriş yapacakmış bu sene. | | |
|  | MiraCle
Yeni Üye

| Bakanlık Strateji Gel. Baş. E-okul MEİS işlemleri hakkında???? 17 Eyl 2008, 8:41 | |
| | Teşekkür ederim... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 1.13040 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|