Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
YazarMesaj
zerdem
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:55Alıntıyla Cevap Gönder

ernaho yazmış:
yaw nasıl adamlarsınız siz anlamadım. diğer branşlara formatörlük verilmesin diyosunuz. birçok bilgs. öğrt. formatör görevlendirme istemiyor. zaten öncelik bilgs. öğrt. inde. sen formatörlük istemezsen formatör öğrt. görevlendiriliyor.
diğer mesele; bunlar bi halt bilmiyor diyorsunuz habire. peki formatör öğretmenden çok daha az bilen bilg. öğretmenlerine ne diyecen?
ben 10-12 senedir bilgisayarla uğraşıyom. görevlendirilmeden önce de herşeyi ben yapıyodum babamın hayrına. şimdi görevli olarak yapıyom. üstelik 30 saat derse giriyom. formatör öğretmenlerin çoğu bu işi canla başla ve hevesle yapıyor. bi de tşkr edin.
size zoru ne formatörlerin ki her yerde düşmanlığınızı gösteriyorsunuz.
en başta söylediğim gibi zaten sen görev almak istersen öncelik sende.
ayıp...

hocam asıl ben senin dediklerini anlamadım. devletin 4-5 sene okutsun emek versin. sonra sırf (bu işi bilmeyenler için söylüyorum)derse girmemek için yada her hangi bir avantajı için formatörlük belgesi a. alınan kurslada hiç bir şeyden anlamadan okullara görevlendirilip, hem okul idaresini, hem diğer öğretmen arkadaşları hem de başka formatörleri zan altında bırak. millet ağzına sakız ediyorlar bizi. millet zaten formatörler birşey bilmiyor. birşeyden anlamıyor diyerek okulda kafamızı şişiriyor. herkes kendi işini yapsın lütfen.bilmeden etmeden formatör olunmaz. ben 5 sene okuyupta formatör olacam diğer branşlar 40 gün adalet mi bu. zaten o kursları açana diyecek hiçbir sözüm yok.
ernaho
Site Gezgini
Site Gezgini

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

Surprised

En son ernaho tarafından 09 Mar 2008, 21:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ernaho
Site Gezgini
Site Gezgini

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

Surprised
bulicuk
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    22 Mar 2008, 15:54Alıntıyla Cevap Gönder

melekcevikoz yazmış:
KILIÇARSLAN yazmış:
aysarg yazmış:
emines yazmış:
belki braz tepki alacam ama bence formatörlüğün diğer branşlara verilmemesi gerektiğinide yazalım.,...

Haklısın

haklısınız.

Kesinlikle haklısınız.

Kısmen haklısınız Smile Bir eğitim bölgesinde yeterli sayıda bilgisayar öğretmeni varsa diğer branşların formatör olması tabi ki anlamsız. Ama bu her zaman mümkün olmuyor. Kendimden örnek vereyim: Bırakın eğitim bölgesini, bizim ilçedeki 16 ilköğretim okulunda bile bilgisayar öğretmeni yok. Bu durumda kimi formatör yapacaksınız? İnternet cafe işletmecisi Yaşar'ı değil tabiki Very Happy

Başta dediğim gibi kısmen haklısınız. Ama ülke şartlarını da düşünmek lazım. Bu arada..Bir ölçü değil tabi ki ama fikir vermesi açısından söyleyeyim: EBİTEFO sınavından 55 aldım. Branşım fen ve teknoloji. Saygılarımla..
mmeriç
Yeni Üye
Yeni Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    15 May 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

bencede hala format atmayı bilmeyen bilgisayar öğretmenlerinde olduğunu da bilmeniz gerekir bunu çevremizde malesef görüyoruz duyuyoruz bu iş severek yapılır 4 yıl değil 10 yılda okusan bu işi sevmezsen boştur kardeşim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ

page generation = 0.34554 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması