|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
acustic27
Aktif Üye

|
| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:10 | |
| | eee hadi biri yazsın da gönderelim... | |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

|
|
 |
fersah
Seçkin Üye

|
| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:23 | |
| | Değerlendirmesi olmayan, geri dönütü olmayan bir derste istenilen sonuca ulaşılamayacağı düşüncesindeyim. Notla değerlendirmeye karşı olmanında mantıklı bir açıklaması getirilirse tartışır konuşur belki uzlaşırız. Ama sırf kendimiz yorulmayalım diye, o kadar öğrenciyi sınav yapmak ve bunu değerlendirmek zor diye bu uygulamayı savunmanız beni şaşırtır ayrıcada çok üzer. | |
|
|
 |
karaçi
Site Gezgini

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:34 | |
| Ben öncelikle bilgisayar dersinin notla değerlendirilmesini istiyorum. Bazı öğrenciler verdiğm ödevler için o kadar uğraşırken bazılarının umrunda değil. Çalışan ile çalışmayanın farkı olmalı. Madem milli eğitim başarıyı notla değerlendiriyor o zaman not verilsin. Yorulacaksak ta yorulalım.
En son karaçi tarafından 24 Şub 2008, 16:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:36 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
belki braz tepki alacam ama bence formatörlüğün diğer branşlara verilmemesi gerektiğinide yazalım.,... |
Haklısın |
haklısınız. |
Kesinlikle haklısınız. |
Bence de Haklısınız... | |
|
|
 |
buka_
Aktif Üye

|
| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:41 | |
| öğrenciye sınaw yapmadanda çok şey verilebilir. yeterki onları etkilemeyi başaralım.
700 küsür öğrencinin dersine giriyorum, ayrıca okulumda formatör de yok, aynı zamanda formatörlükte yapıyorum bunun yanında öğretmenlerin kişisel bilgisayarlarıylada ilgilenmek durumunda kalıyoruz. sizde kalkmışsınız sınav zorunluluğu gelsin diyorsunuz.
demek istediğim öğrenciyi değerlendirmek ve onların dersten korkmalarını yada derse saygı duymalarını istiyorsanız bunun için sınava gerek olduğunu sanmıyorum... | |
|
|
 |
erkut55
Aktif Üye

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 16:51 | |
| ya not falan istemiyorum ben
yazmayın öyle bişey
rahatmı batıyo size anlamadım ki ben?
seçmeli ders bu sonuçta, not vermek gereksiz bencede... | |
|
|
 |
theghost83
Aktif Üye

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 17:30 | |
| | bencede formatörlük diğer branşlara verilmesin. zaten çoğu bilgisayardan anlamıyor. 2 okulda görec yaptım,ve diğer okullardanda haberim var 100 okulda bir iki formatör dısında diğerleri bişi bilmiyor.format bile atarken bilgisayar öğretmenine soruyo. | |
|
|
 |
ernaho
Site Gezgini

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 17:38 | |
| 
En son ernaho tarafından 09 Mar 2008, 21:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
BTDeniz
Aktif Üye

| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 17:43 | |
|
 |
 |
yaw nasıl adamlarsınız siz anlamadım. diğer branşlara formatörlük verilmesin diyosunuz. birçok bilgs. öğrt. formatör görevlendirme istemiyor. zaten öncelik bilgs. öğrt. inde. sen formatörlük istemezsen formatör öğrt. görevlendiriliyor.
diğer mesele; bunlar bi halt bilmiyor diyorsunuz habire. peki formatör öğretmenden çok daha az bilen bilg. öğretmenlerine ne diyecen?
ben 10-12 senedir bilgisayarla uğraşıyom. görevlendirilmeden önce de herşeyi ben yapıyodum babamın hayrına. şimdi görevli olarak yapıyom. üstelik 30 saat derse giriyom. formatör öğretmenlerin çoğu bu işi canla başla ve hevesle yapıyor. bi de tşkr edin.
size zoru ne formatörlerin ki her yerde düşmanlığınızı gösteriyorsunuz.
en başta söylediğim gibi zaten sen görev almak istersen öncelik sende.
ayıp... |
Ben formatör değilim ama bence haklı format atmasını bile bilmeyen bilg. öğretmenleri varken eğer bu işi onlardan daha iyi yapabilecek birileri varsa hangi branştan olduğu farketmez bence de. Zaten eğer biz onlardan daha iyi yapabileceğinize güveniyorsak öncelik bize ait.
En son BTDeniz tarafından 24 Şub 2008, 17:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 17:46 | |
| arkadaşlar kesinlikle isteyelim ama ek olarak şunuda yazalım
bence bilgisayar branşı dışında formatör olan öğretmen arkadaşlarımız bilgisayar dersi dışında kendi branşlarından derslere girerek biz bilgisayar öğretmenlermizin zaten az olan bilgisayar desrlerinin ellerinden alınmamalı. sırf bu sebeple grevlendirme çıkarak başka okula gitmek zorunda olan arkadaşlarımı tanıyorum. ne yazıkki her formatör öğretmen bilgisayar hakkında yeterli bilgiye sahip değil bizzat kendi okulumda format atmayı bilmeyen formatör öğretmen var hamdolsun şimdi formatörlük yapmıyor ama seneye isteyecek ve eğer olursa ders saatim 16 ya düşecek az önce söylediğim duruma düşmek istemem | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ 24 Şub 2008, 17:50 | |
|
 |
 |
 |
 |
yaw nasıl adamlarsınız siz anlamadım. diğer branşlara formatörlük verilmesin diyosunuz. birçok bilgs. öğrt. formatör görevlendirme istemiyor. zaten öncelik bilgs. öğrt. inde. sen formatörlük istemezsen formatör öğrt. görevlendiriliyor.
diğer mesele; bunlar bi halt bilmiyor diyorsunuz habire. peki formatör öğretmenden çok daha az bilen bilg. öğretmenlerine ne diyecen?
ben 10-12 senedir bilgisayarla uğraşıyom. görevlendirilmeden önce de herşeyi ben yapıyodum babamın hayrına. şimdi görevli olarak yapıyom. üstelik 30 saat derse giriyom. formatör öğretmenlerin çoğu bu işi canla başla ve hevesle yapıyor. bi de tşkr edin.
size zoru ne formatörlerin ki her yerde düşmanlığınızı gösteriyorsunuz.
en başta söylediğim gibi zaten sen görev almak istersen öncelik sende.
ayıp... |
Ben formatör değilim ama bence haklı format atmasını bile bilmeyen bilg. öğretmenleri varken eğer bu işi onlardan daha iyi yapabilecek birileri varsa hangi branştan olduğu farketmez bence de. Zaten eğer biz onlardan daha iyi yapabileceğinize güveniyorsak öncelik bize ait. |
hocam siz kendinizden eminseniz hiç üzerinize alınmayın cevaplarımız size değil zaten ama dedim ya format atmayı bilmeyen kişi gelecek benim dersimi alacak ben açıkta kalacağım kusura bakmasın bende onunla birlikte formatörlüğe başvuracağım ve yine 22 saat dersime hayrına gireceğim
yine haklısınız yeterli düzeyde eğitimi olmayan bil öğretmenleride olabilir ama bişey bilmeyen formatör öğretmenden daha iyidir. biz kendi adıma söyleyim 4 sene eğitimini aldım fenbilgisi öğretmeni yada başka branş 1 ay kursa gidecek yerimi alacak hiç kusura bakmasın | |
|
|
 |
|
|