Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

eee hadi biri yazsın da gönderelim...
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

Sağlığımız daha önemli arkadaşlar.

http://www.bilgisayarbilisim.net/bilgisayar_ogretmenlerine_yipranma_tazminati-t11391.html

En son @lperen tarafından 24 Şub 2008, 17:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:23Alıntıyla Cevap Gönder

Değerlendirmesi olmayan, geri dönütü olmayan bir derste istenilen sonuca ulaşılamayacağı düşüncesindeyim. Notla değerlendirmeye karşı olmanında mantıklı bir açıklaması getirilirse tartışır konuşur belki uzlaşırız. Ama sırf kendimiz yorulmayalım diye, o kadar öğrenciyi sınav yapmak ve bunu değerlendirmek zor diye bu uygulamayı savunmanız beni şaşırtır ayrıcada çok üzer.
karaçi
Site Gezgini
Site Gezgini

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

Ben öncelikle bilgisayar dersinin notla değerlendirilmesini istiyorum. Bazı öğrenciler verdiğm ödevler için o kadar uğraşırken bazılarının umrunda değil. Çalışan ile çalışmayanın farkı olmalı. Madem milli eğitim başarıyı notla değerlendiriyor o zaman not verilsin. Yorulacaksak ta yorulalım.

En son karaçi tarafından 24 Şub 2008, 16:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:36Alıntıyla Cevap Gönder

melekcevikoz yazmış:
KILIÇARSLAN yazmış:
aysarg yazmış:
emines yazmış:
belki braz tepki alacam ama bence formatörlüğün diğer branşlara verilmemesi gerektiğinide yazalım.,...

Haklısın

haklısınız.

Kesinlikle haklısınız.

Bence de Haklısınız...
buka_
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:41Alıntıyla Cevap Gönder

öğrenciye sınaw yapmadanda çok şey verilebilir. yeterki onları etkilemeyi başaralım.
700 küsür öğrencinin dersine giriyorum, ayrıca okulumda formatör de yok, aynı zamanda formatörlükte yapıyorum bunun yanında öğretmenlerin kişisel bilgisayarlarıylada ilgilenmek durumunda kalıyoruz. sizde kalkmışsınız sınav zorunluluğu gelsin diyorsunuz.
demek istediğim öğrenciyi değerlendirmek ve onların dersten korkmalarını yada derse saygı duymalarını istiyorsanız bunun için sınava gerek olduğunu sanmıyorum...
erkut55
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

ya not falan istemiyorum ben
yazmayın öyle bişey Very Happy
rahatmı batıyo size anlamadım ki ben? Razz
seçmeli ders bu sonuçta, not vermek gereksiz bencede...
theghost83
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:30Alıntıyla Cevap Gönder

bencede formatörlük diğer branşlara verilmesin. zaten çoğu bilgisayardan anlamıyor. 2 okulda görec yaptım,ve diğer okullardanda haberim var 100 okulda bir iki formatör dısında diğerleri bişi bilmiyor.format bile atarken bilgisayar öğretmenine soruyo.
ernaho
Site Gezgini
Site Gezgini

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:38Alıntıyla Cevap Gönder

Surprised

En son ernaho tarafından 09 Mar 2008, 21:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:43Alıntıyla Cevap Gönder

ernaho yazmış:
yaw nasıl adamlarsınız siz anlamadım. diğer branşlara formatörlük verilmesin diyosunuz. birçok bilgs. öğrt. formatör görevlendirme istemiyor. zaten öncelik bilgs. öğrt. inde. sen formatörlük istemezsen formatör öğrt. görevlendiriliyor.
diğer mesele; bunlar bi halt bilmiyor diyorsunuz habire. peki formatör öğretmenden çok daha az bilen bilg. öğretmenlerine ne diyecen?
ben 10-12 senedir bilgisayarla uğraşıyom. görevlendirilmeden önce de herşeyi ben yapıyodum babamın hayrına. şimdi görevli olarak yapıyom. üstelik 30 saat derse giriyom. formatör öğretmenlerin çoğu bu işi canla başla ve hevesle yapıyor. bi de tşkr edin.
size zoru ne formatörlerin ki her yerde düşmanlığınızı gösteriyorsunuz.
en başta söylediğim gibi zaten sen görev almak istersen öncelik sende.
ayıp...

Ben formatör değilim ama bence haklı Embarassed format atmasını bile bilmeyen bilg. öğretmenleri varken eğer bu işi onlardan daha iyi yapabilecek birileri varsa hangi branştan olduğu farketmez bence de. Zaten eğer biz onlardan daha iyi yapabileceğinize güveniyorsak öncelik bize ait.

En son BTDeniz tarafından 24 Şub 2008, 17:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
laurona
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kesinlikle isteyelim ama ek olarak şunuda yazalım
bence bilgisayar branşı dışında formatör olan öğretmen arkadaşlarımız bilgisayar dersi dışında kendi branşlarından derslere girerek biz bilgisayar öğretmenlermizin zaten az olan bilgisayar desrlerinin ellerinden alınmamalı. sırf bu sebeple grevlendirme çıkarak başka okula gitmek zorunda olan arkadaşlarımı tanıyorum. ne yazıkki her formatör öğretmen bilgisayar hakkında yeterli bilgiye sahip değil bizzat kendi okulumda format atmayı bilmeyen formatör öğretmen var hamdolsun şimdi formatörlük yapmıyor ama seneye isteyecek ve eğer olursa ders saatim 16 ya düşecek az önce söylediğim duruma düşmek istemem
laurona
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ    24 Şub 2008, 17:50Alıntıyla Cevap Gönder

BTDeniz yazmış:
ernaho yazmış:
yaw nasıl adamlarsınız siz anlamadım. diğer branşlara formatörlük verilmesin diyosunuz. birçok bilgs. öğrt. formatör görevlendirme istemiyor. zaten öncelik bilgs. öğrt. inde. sen formatörlük istemezsen formatör öğrt. görevlendiriliyor.
diğer mesele; bunlar bi halt bilmiyor diyorsunuz habire. peki formatör öğretmenden çok daha az bilen bilg. öğretmenlerine ne diyecen?
ben 10-12 senedir bilgisayarla uğraşıyom. görevlendirilmeden önce de herşeyi ben yapıyodum babamın hayrına. şimdi görevli olarak yapıyom. üstelik 30 saat derse giriyom. formatör öğretmenlerin çoğu bu işi canla başla ve hevesle yapıyor. bi de tşkr edin.
size zoru ne formatörlerin ki her yerde düşmanlığınızı gösteriyorsunuz.
en başta söylediğim gibi zaten sen görev almak istersen öncelik sende.
ayıp...

Ben formatör değilim ama bence haklı Embarassed format atmasını bile bilmeyen bilg. öğretmenleri varken eğer bu işi onlardan daha iyi yapabilecek birileri varsa hangi branştan olduğu farketmez bence de. Zaten eğer biz onlardan daha iyi yapabileceğinize güveniyorsak öncelik bize ait.

hocam siz kendinizden eminseniz hiç üzerinize alınmayın cevaplarımız size değil zaten ama dedim ya format atmayı bilmeyen kişi gelecek benim dersimi alacak ben açıkta kalacağım kusura bakmasın bende onunla birlikte formatörlüğe başvuracağım ve yine 22 saat dersime hayrına gireceğim

yine haklısınız yeterli düzeyde eğitimi olmayan bil öğretmenleride olabilir ama bişey bilmeyen formatör öğretmenden daha iyidir. biz kendi adıma söyleyim 4 sene eğitimini aldım fenbilgisi öğretmeni yada başka branş 1 ay kursa gidecek yerimi alacak hiç kusura bakmasın
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

BAKANLIĞA MAİL ATALIM HAYDİİİİ

page generation = 0.15614 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması