Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

Yorumsuz Question Exclamation Question
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
...... öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

işte bu kısım biraz olsun sevindirici Very Happy Laughing
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

allah razı olsun
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:21Alıntıyla Cevap Gönder

ne yine sevinelim hocam bir kurum bir meslek ancak bu kadar ayak altına alınır,bizlerden oluyor hocam bizlerden bir araya gelip bir işi yapmayı beceremeyen öğretmnlerden.Ağzımıza çalınan bir kaşık balda zevkten dört köşe olan toplulumuzda başına gelenleri kısa süre unutan bizlerden,öğretmenlerin elini ayağını bağlayan onları çocuk bakıcısına çevirnede onlar eğitim vermek yerine sürekli kağıtların içine gömenlerde onlar ,80 yılda eline geçen eğitim sistemiyle yapboz gibi oynayıp eğitimi siyaset konusu yapanda onlar,öğretmen açığı var deyip başka branşlardan adamları alıp öğretmenleri dışarıda perişan edenlerde onlar ....................
hocam bunları saymayla bititremem
üzülüyonum ki Allah çalışana veriyor
üzülüyorum ki Atatürk'ün kemikleri sızlıyor
İlimi bırak çinden almayı memleketimdekileri dahi kaçırıyoruz.......
Başka kuruma geçsem daha çok saygı görürüm ama
mesleğim kutsal deyip gidiyoruz
8-9 000 YTL maaş alanlar utansın
450 Asgariyle geçinen aileler varken
halimize şükür
ozahit
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:23Alıntıyla Cevap Gönder

birde almanya vb ülkelere baksınlar adamlar 5000 euro alıyorlar bizim aldığım 600-700 euro 7-8 katı alanlara bakmıyorlar bizden düşüklere bakıyorlar
mefete
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

Hüseyin Çelik diyince tüylerim ürperiyor yaaaaaaaaaaa......
Vallaha yaa...
uzay-e
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:38Alıntıyla Cevap Gönder

Atam................. +1
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

Şeyh Sait Ayaklanması niye yapıldı asıl nedene neydi?Bi düşünün.veya Düzmece Çelebi Olayı..........
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:54Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="ghost"]Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!!
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 13:57Alıntıyla Cevap Gönder

Exclamation Arkadaşlar yan gelip yatarak(!) para kazanıyormuşuz. Lütfen haksızlık yapmayalım.

Acaba yaz tatili var yarıyıl tatili var diye eleştirenler, bu tatiller kaldırılsa çocuklarını okula gönderecekler mi, kendileri de tatil yapabileceler mi acaba? Razz Razz Razz
enginniyazi
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="karemn"]
ghost yazmış:
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!!

Yani insan bakanı savunucam diye bu kadar da....
neyse söylemeyeyim...
o adı geçen bakanın hakkımızda neler söylediğini ve düşündüğünü hepimiz biliyoruz...
bir lafa gerek yok onu anlamak için, kırdığı çok ceviz var...
kemalkarademir
Site Gezgini
Site Gezgini

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    18 Oca 2008, 14:18Alıntıyla Cevap Gönder

doğru çok yüksek Razz harca harca bitmiyor. Ayıp ya ayıp öğretmenler ellerinin altındaya hemen gözü bizim üzerimize dikiyorlar bizde birşey diyemiyoruz tabi herşeyi yaparlar yakında düşürürler maaşşları bunun için zemini hazırlıyorlar yavaş yavaş.işçi değilizki grev yapalım ....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'

page generation = 0.16026 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması