|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ghost

|
| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 12:59 | |
| Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.
Yorumsuz | |
|
|
 |
enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1737 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:03 | |
|
 |
 |
...... öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi. |
işte bu kısım biraz olsun sevindirici  | |
|
|
 |
dervisahmet
Seçkin Üye

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:11 | |
| | allah razı olsun | |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:21 | |
| ne yine sevinelim hocam bir kurum bir meslek ancak bu kadar ayak altına alınır,bizlerden oluyor hocam bizlerden bir araya gelip bir işi yapmayı beceremeyen öğretmnlerden.Ağzımıza çalınan bir kaşık balda zevkten dört köşe olan toplulumuzda başına gelenleri kısa süre unutan bizlerden,öğretmenlerin elini ayağını bağlayan onları çocuk bakıcısına çevirnede onlar eğitim vermek yerine sürekli kağıtların içine gömenlerde onlar ,80 yılda eline geçen eğitim sistemiyle yapboz gibi oynayıp eğitimi siyaset konusu yapanda onlar,öğretmen açığı var deyip başka branşlardan adamları alıp öğretmenleri dışarıda perişan edenlerde onlar ....................
hocam bunları saymayla bititremem
üzülüyonum ki Allah çalışana veriyor
üzülüyorum ki Atatürk'ün kemikleri sızlıyor
İlimi bırak çinden almayı memleketimdekileri dahi kaçırıyoruz.......
Başka kuruma geçsem daha çok saygı görürüm ama
mesleğim kutsal deyip gidiyoruz
8-9 000 YTL maaş alanlar utansın
450 Asgariyle geçinen aileler varken
halimize şükür | |
|
|
 |
ozahit
Aktif Üye

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:23 | |
| | birde almanya vb ülkelere baksınlar adamlar 5000 euro alıyorlar bizim aldığım 600-700 euro 7-8 katı alanlara bakmıyorlar bizden düşüklere bakıyorlar | |
|
|
 |
mefete
Seçkin Üye

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:29 | |
| Hüseyin Çelik diyince tüylerim ürperiyor yaaaaaaaaaaa......
Vallaha yaa... | |
|
|
 |
uzay-e
Aktif Üye

|
| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:38 | |
| Atam.................  | |
|
|
 |
sedom
Süper Üye

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:45 | |
| | Şeyh Sait Ayaklanması niye yapıldı asıl nedene neydi?Bi düşünün.veya Düzmece Çelebi Olayı.......... | |
|
|
 |
karemn
Seçkin Üye

Kayıt: 09 Eyl 2007 Mesajlar: 516 Konum: KİLİS (Görev Yeri: Aydın) |
| Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:54 | |
| [quote="ghost"]Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.
Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!! | |
|
|
 |
Amisos
Tecrübeli Üye

|
| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 13:57 | |
| Arkadaşlar yan gelip yatarak(!) para kazanıyormuşuz. Lütfen haksızlık yapmayalım.
Acaba yaz tatili var yarıyıl tatili var diye eleştirenler, bu tatiller kaldırılsa çocuklarını okula gönderecekler mi, kendileri de tatil yapabileceler mi acaba?  | |
|
|
 |
enginniyazi
Aktif Üye

| Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 14:03 | |
| [quote="karemn"]
 |
 |
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.
Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!! |
Yani insan bakanı savunucam diye bu kadar da....
neyse söylemeyeyim...
o adı geçen bakanın hakkımızda neler söylediğini ve düşündüğünü hepimiz biliyoruz...
bir lafa gerek yok onu anlamak için, kırdığı çok ceviz var... | |
|
|
 |
kemalkarademir
Site Gezgini

| Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' 18 Oca 2008, 14:18 | |
| doğru çok yüksek harca harca bitmiyor. Ayıp ya ayıp öğretmenler ellerinin altındaya hemen gözü bizim üzerimize dikiyorlar bizde birşey diyemiyoruz tabi herşeyi yaparlar yakında düşürürler maaşşları bunun için zemini hazırlıyorlar yavaş yavaş.işçi değilizki grev yapalım .... | |
|
|
 |
|
|