Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 2:01Alıntıyla Cevap Gönder

dedim ya bir kurgu bir takiye ..... devam edip gidiyorr. Allah hayırlısın nasip etsin. Umarım Haklı çıkarlar ülkemizi başarıya ulaştırlar.(başarıya ulaşırlar demiyorum Zira ziyadesi ile ulaştılar.-gemicikler falan Laughing )
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 2:44Alıntıyla Cevap Gönder

SENİ ORAYA GETİREN HALK İNDİRMESİNİDE BİLİR. YORUMSUZ
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 8:21Alıntıyla Cevap Gönder

anticode78 yazmış:
SENİ ORAYA GETİREN HALK İNDİRMESİNİDE BİLİR. YORUMSUZ

İnşallah milletin gözü açılır.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 8:34Alıntıyla Cevap Gönder

geldikleri gibi giderler...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar normal bunlar biz bakandan fazla maaş alıyoruz tabi adam haklı niye kızıyorsunuz ki
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 8:48Alıntıyla Cevap Gönder

enginozdil yazmış:
ghost yazmış:
...... öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

işte bu kısım biraz olsun sevindirici Very Happy Laughing

Laughing Laughing Laughing
sibel80
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="karemn"]
ghost yazmış:
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!!

Sicil numaranı gönderde seni bi yere müdür yaplalım.Gerci boş müdür kadrosu yok ama lavobodaki fayansların sayısından sorumlu müdür olursun şimdilik.Doc.dr.H.cellik
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="enginniyazi"]
karemn yazmış:
ghost yazmış:
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'nun, Türkiye'de öğretmen maaşlarının OECD üyesi ülkelere göre yüksek olduğu yönündeki açıklamasının doğru olduğunu ancak cari açığı kapatmak için öğretmenlerin ücretlerinin düşürülmeyeceğini söyledi.

Arkadaşlar burda sorun ne ben onu anlamadım. Türkiye de öğretmen maaşları OECD ülkelerine göre yüksek miş. Buna bakan yalan diyemez ki demek ki öyleymiş. Öyle bi başlık atılmış ki ("Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek' ") sanki bakan yalan söylemiş gibi. Çelik mi yaptı bunu yaaa. İnsafffffff...
Maaş bize yetmiyebilir katılıyorum ama bu Türkiye deki öğretmen maaşlarının OECD üklelerinden fazla olmasını değiştirmez.. !!!!!!

Yani insan bakanı savunucam diye bu kadar da....
neyse söylemeyeyim...
o adı geçen bakanın hakkımızda neler söylediğini ve düşündüğünü hepimiz biliyoruz...
bir lafa gerek yok onu anlamak için, kırdığı çok ceviz var...

Enginniyazi hocam bakanı savunmak gibi bi niyetim yok. Yaptıklarının çoguna karşıyım ama malesef biz eleştri yapmayı bilmiyoruz... Ben buna kızıyorum...
Neyse söylemeyim deminşsin ne söyleyeceksen söyle korkma..
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="sibel80"]
karemn yazmış:
ghost yazmış:

Sicil numaranı gönderde seni bi yere müdür yaplalım.Gerci boş müdür kadrosu yok ama lavobodaki fayansların sayısından sorumlu müdür olursun şimdilik.Doc.dr.H.cellik

Bak arkadaşım hala eleştri yapmayı bilmiyosunuz sibel hocam yazdıklarınızı bi okuyunnnn.
Ya benimsöylemek istyediğimi anlamıyosunuz yada işinize gelmiyooo ben bakanın savunucusu değilim sizden daha fazla eleştriyorum ama sevyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cubur
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

hay öğretmen kadar kafanıza taş düşsün e mi Mad Mad Mad
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

merak ettiğim ve de cevabını beklediği soru şu arkadaşlar meclisde kimlerin bu ülkenin maaşını aldığını bilmeyeniz yok bunlar göz ardı ediliyorda öğretmenlerin maaşımı çok geliyor... bu zaten oyun amaç memura veya başka deyişle öğretmene zam yapmamamk siz dünyada çok maaş alıyorsunuz .. sayın bakanım acaba şu dünyada ki ülkelerdeki öğretmen maaşlarını yayınlarmısınız tabi doğru bir şekilde ..... nedense maaş zammı arifesinde polisin 9/2 maaşı yayınlanırken öğretmenin 1/4 ü yayınlanıyor... ama şuda komik 1/4 ü öğretmen bile polisin 9/2 den daha az maaş alıyor. anladığım kadarıyla hatamız şu.... 4 sene fazla okumak lise mezunu olsaydık bizde şimdi polis gibi maaş alırdık hata bizde ....
omerdurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'    22 Oca 2008, 10:48Alıntıyla Cevap Gönder

o kadar çok alıyoruz ki Allah'a şükür 2 hafta olmadan aylığı alalı cebimde para kalmıyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Ekonomik Gelişmeler

Bakan Çelik : 'Doğru Öğretmen Maaşları Yüksek'

page generation = 0.16513 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması