Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    16 Eyl 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

Bırakın Bu Fani Şeyleri ...

Kendi kişisel web sayfalarınızdan windows live messenger'ınıza mesaj iletilmesini, durumunuzun siteniz üzerinde görüntülenmesini, yani sitenizi ziyaret eden kişilerin anlık olarak sizinle irtibata geçmesini istiyosanız ilk önce

http://settings.messenger.live.com/applications/WebSettings.aspx

adresini ziyaret edip "Web sitelerinin Messenger durumunuzu görmesine ve size ileti göndermesine izin verin " sekmesini seçin.

Daha sonra yine aynı sayfa üzerinde sol tarafta Html Oluştur linkine tıklayarak durumunuzun nasıl görüneceği ait resmi seçin. Özellştirmeleri yapın. Alt tarafa size verilen kodu sayfanıza ekleyin.Sitenize ekleme yaptıktan sonra eğer durumunuz offline değil ise internet sitenizde sohbet etmek işlemi aktif hale gelecek ve artık ziyaretçileriniz sizinle anlık sohbet yapabilecek, yazdıklarınızı tartışabilecek , soru sorabilecek.

İletişime geçtiği anda kullanıcıya anonim olarak mı görüşmek başlatmak istediği yoksa oturum açarak mı sohbet etmek istediği sorulacak.

Kullanıcı seçimini yaptıktan sonra güvenlik resmi ile doğrulama yapılacak ve sohbet başlayacak.

Kaynak : http://www.okantekeli.com
aleba
Yeni Üye
Yeni Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    17 Eyl 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgi paylaşımı için teşekürler.. Bir deneyelim bakalım.
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    20 Eyl 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

cok güzel bir paylasim tesekkürler...
burjuva
Aktif Üye
Aktif Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    20 Eyl 2008, 19:04Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için teşekkür ederim
ancak bu sadece asp , php yada html sayfalarında mı
yoksa tamamında çalışıyor mu?
lastdracula
Yeni Üye
Yeni Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    25 Eyl 2008, 11:39Alıntıyla Cevap Gönder

çalışmıyo, milli eğitimin desteği yok herhalde
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    25 Eyl 2008, 11:53Alıntıyla Cevap Gönder

milli eğitim neye destek veriyor kii... Sad
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    25 Eyl 2008, 12:21Alıntıyla Cevap Gönder

örnek için www.gazinet.net adresine bakabilirsiniz...
thegardener
Aktif Üye
Aktif Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    25 Eyl 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

cok faydali olacagina inaniyorum. tskler
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    25 Eyl 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

ben kendi siteme ekledim yanliz msnde cevrim ici yaptim kendimi siteyede girdim ama hala cevrim disi görünüyor anlamadim gitti ben mi yapamadim yoksa olmuyormu...

kullanan arkadaslar varmi baska.???
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    26 Eyl 2008, 9:49Alıntıyla Cevap Gönder

sorun var msnde calişmiyor hep cevrimdisi cevrim ici oldugum halde bile cevrim dişi görünüyor Sad Sad
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    26 Eyl 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

bende problemsiz çalışıyor...
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak    08 Ekm 2008, 20:17Alıntıyla Cevap Gönder

yaptim sonunda arkadaslara önerim 1. secenek denesinler renk secimi yapmayin calişmiyor

azim ve basari Smile Smile +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

B.B.F.Ş - Windows Live Messengerı Sitenizde Kullanmak

page generation = 2.68891 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması