Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

aydinmsinaneml.meb.k12.tr

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
compdoc
Yeni Üye
Yeni Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 13:10Alıntıyla Cevap Gönder

Aydın Mimar Sinan Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Web sitesi.
Henüz test aşamasında. Tamamen flash tasarım olduğu için biraz beklemek gerekebilir. Yorumlarınızı bekliyorum...
http://aydinmsinaneml.meb.k12.tr
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

Elinize sağlık güzel olmuş, bende Mimar Sinan mezunuyum Smile ücretli bir sunucuya taşımanızı öneriyorum, geç açılması önemli bir sorun bence, uygun fiyatlı bir hosting firması bulabilirsiniz.
hyrmen
Aktif Üye
Aktif Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

Grafiklerin Smooth özelliklerini ayarla hocam. Bir de şu menü animasyonunu değiştirip hoş bir şerit çekersek arkalarına güzel olur belli değiller pek
qwery2007
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 22:08Alıntıyla Cevap Gönder

Değişik bir şey olmuş. Ama geç açılması biraz problem, ve menüler dikkat eçkmiyor bence. veliler girdiğinde bunu sadece bir resimden başka birşey değil diyebilirler. Eline sağlık.
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 23:12Alıntıyla Cevap Gönder

qwery2007 yazmış:
Değişik bir şey olmuş. Ama geç açılması biraz problem, ve menüler dikkat eçkmiyor bence. veliler girdiğinde bunu sadece bir resimden başka birşey değil diyebilirler. Eline sağlık.

qwery2007 hocama katılyorum. değşik bi tasarım ama arka plandaki resim menülerden daha çok dikkat çekiyo. bence menü yazıları sonradan deilde sayfada olsa daha ii olur. tabi bu benim görüşüm. değişik olması güzel...
efnan
Aktif Üye
Aktif Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    27 Ağu 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben bi türlü menüleri açamadım,hala bekliyorum açılacak diyee Sad Sad
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    28 Ağu 2008, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

menülerin arkasını biraz daha soluklaştırıp menüleri ön plana çıkarabilirsiniz sanırım. bir de menülerin etrafına bir şeyler yapıp, çizgilerle yarım daire gibi,bütünlükleri sağlanabilir diye düşünüyorum. Farklı olmuş, zamanla daha da güzelleşir. Wink
compdoc
Yeni Üye
Yeni Üye

aydinmsinaneml.meb.k12.tr    28 Ağu 2008, 9:49Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Dediğim gibi sayfa test aşmasında henüz resimler ve grafikler istediğim gibi değil. Menüyü de bir türlü öne çıkaramadım denemeye devam ediyorum. Ayrı bir alan adımız ve hostingimiz de var fakat bunu tercih ettik şimdilik Sad

Tekrar teşekkürler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

aydinmsinaneml.meb.k12.tr

page generation = 0.21253 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması