|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
denemesel
Site Gezgini

|
| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 27 Ekm 2008, 16:38 | |
|
 |
 |
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 18 Ekm 2008, 21:02 Alıntıyla Cevap Gönder
merhaba arkadaşlar,selamlar olsun güzel erzurumuma.
2007 mezunlarından biri olarak bilgisayarın hiçbirşeyini öğrenmediğimizi söyleyebilirim,kampus büyük fakülte büyük hammallık çok ama bilgi yok..Benim şu anki öğrencilerimin en kötüsü bile şu anda okuyanlardan daha çok bilgisayar biliyordur
heba olan 4 sene yazık.. |
yanlış anlamadıysam 4 sene ataböte ve hiç bir şey öğrenmediğini söylüyorsun dimi?
| |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 30 Ekm 2008, 0:08 | |
|
 |
 |
merhaba arkadaşlar,selamlar olsun güzel erzurumuma.
2007 mezunlarından biri olarak bilgisayarın hiçbirşeyini öğrenmediğimizi söyleyebilirim,kampus büyük fakülte büyük hammallık çok ama bilgi yok..Benim şu anki öğrencilerimin en kötüsü bile şu anda okuyanlardan daha çok bilgisayar biliyordur
heba olan 4 sene yazık.. |
ben oranın ilk mezunuyum ve sana katılmıyorum,ilk olmamıza ragmen bizlerin birçok şeyi başardığı o fakültede,bizden sonrakilerin neler yaptıklarınıda takip eden biri olarak bu mesajını esefle kınıyorum.Lütfen ATABOTE hakkında konuşurken kendi birikimlerinizi bölümümüme yansıtmayın
Ayrıca;
kampüsün ne kadar büyük Erzurumun ne kadar güzel olduğunu söylüyosun vedeeeee hamallıkdan bahsediyosun senin öğrenci iken nelerle ugraştığın belli oluyor hocam birazda Selçuk hocayı dinleseydin Keşke
NOT:Denemesel böyle hafif geçmezdi ama marmara bişey mi etti ki
| |
|
|
 |
saydamPC
Aktif Üye

| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 30 Ekm 2008, 9:34 | |
| Bende ATABÖTE nin ilk mezunu olarak ve bana staja gelen öğrencilerden takip ettiğim kadarıyla nebuchaddnezzar sana katılmıyorum bence çok katı bir eleştiri yapmışsın kusura bakma ama düşünmeden,emeklere saygı göstermeden. Bence tekrar düşün...
Bu arada sevgili arkadaşlarım,dostlarım Mehmet ve Murat'a sizlere selamlarımı gönderiyorum sizler harika sınıf arkadaşlarıydınız ve şimdi de iyi birer meslektaş ve iyi bir aile dostu. Kendinize iyi bakın.
| |
|
|
 |
tdemirci
Site Gezgini

| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 31 Ekm 2008, 0:13 | |
| tartışmaya sooon.... Arkadaşlar neden buraya hiç uğranmıyor Fatma, Mutlu, Pınar heyyy dostlar nerdesiniz....
www.yenisakran.meb.k12.tr
| |
|
|
 |
veysi
Yeni Üye

|
| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 21 Ksm 2008, 14:29 | |
| merhaba ben yeni geldim ama gitek istiyorum bu şehirden yatay geçişle ilgili birileri bilgi verebilirmi banaa
| |
|
|
 |
ozcansen55
Yeni Üye

|
| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 21 Ksm 2008, 14:35 | |
| | ne öğrenmek istiyorsun yatay geçişle ilgili?
| |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 21 Ksm 2008, 14:40 | |
|
 |
 |
merhaba ben yeni geldim ama gitek istiyorum bu şehirden yatay geçişle ilgili birileri bilgi verebilirmi banaa  |
yatay geçiş hakkında bilgiyi, google da üniler arası yatay geçiş yaz ordan arar Burası ATABOTE kardeşimm,Bizler Erzurum'dan zevk almasakta bölümümüzden zevk alan,bölümünden zevk almıyosakta arkadaşlarından zevk alan,arkadaşlarından zevk almıyosakda Erzurum lu dadaşlarla sohbet etmekten zevk alanlararız yaniiiiiiiiiiiiiii bulunduğu ortamın tadını çıkarmasını bilenleriz
| |
|
|
 |
ozcansen55
Yeni Üye

|
| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 21 Ksm 2008, 16:38 | |
| | ben yatay geçiş yapmıştım o dediklerinin bir kısmından zevk almıştım bir kısmından alamamıştım. Pişman asla olmadım, geçiş yapmama rağmen halen görüştüğüm arkadaşlar vardır yalnızca 1 yıl beraber okumamıza rağmen halen görüştüklerim var.
| |
|
|
 |
tuana010
Yeni Üye

|
| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 23 Ksm 2008, 12:31 | |
| Selam arkadaşlar.Ben Erzurumluyum memleketim bir başkadır gerçekten. Böte 1'in 1. döneminde Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir kampüsündeydim. Yıl 2003. Bölümden beni hatırlayanlara selamlar... Şimdi Kütahyadayım. Memleketimde olanlar benim için memleketimin havasını içlerine bol bol çeksinler.
| |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

|
|
 |
melikhan
Aktif Üye

| ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 24 Ksm 2008, 14:33 | |