Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
denemesel
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    27 Ekm 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE] 18 Ekm 2008, 21:02 Alıntıyla Cevap Gönder
merhaba arkadaşlar,selamlar olsun güzel erzurumuma.
2007 mezunlarından biri olarak bilgisayarın hiçbirşeyini öğrenmediğimizi söyleyebilirim,kampus büyük fakülte büyük hammallık çok ama bilgi yok..Benim şu anki öğrencilerimin en kötüsü bile şu anda okuyanlardan daha çok bilgisayar biliyordur
heba olan 4 sene yazık..

yanlış anlamadıysam 4 sene ataböte ve hiç bir şey öğrenmediğini söylüyorsun dimi?
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    30 Ekm 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

nebuchaddnezzar yazmış:
merhaba arkadaşlar,selamlar olsun güzel erzurumuma.
2007 mezunlarından biri olarak bilgisayarın hiçbirşeyini öğrenmediğimizi söyleyebilirim,kampus büyük fakülte büyük hammallık çok ama bilgi yok..Benim şu anki öğrencilerimin en kötüsü bile şu anda okuyanlardan daha çok bilgisayar biliyordur
heba olan 4 sene yazık..

ben oranın ilk mezunuyum ve sana katılmıyorum,ilk olmamıza ragmen bizlerin birçok şeyi başardığı o fakültede,bizden sonrakilerin neler yaptıklarınıda takip eden biri olarak bu mesajını esefle kınıyorum.Lütfen ATABOTE hakkında konuşurken kendi birikimlerinizi bölümümüme yansıtmayın Mad
Ayrıca;
kampüsün ne kadar büyük Erzurumun ne kadar güzel olduğunu söylüyosun vedeeeee hamallıkdan bahsediyosun senin öğrenci iken nelerle ugraştığın belli oluyor hocam Very Happy birazda Selçuk hocayı dinleseydin Keşke Exclamation Exclamation Exclamation
NOT:Denemesel böyle hafif geçmezdi ama marmara bişey mi etti ki Wink
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    30 Ekm 2008, 9:34Alıntıyla Cevap Gönder

Bende ATABÖTE nin ilk mezunu olarak ve bana staja gelen öğrencilerden takip ettiğim kadarıyla nebuchaddnezzar sana katılmıyorum bence çok katı bir eleştiri yapmışsın kusura bakma ama düşünmeden,emeklere saygı göstermeden. Bence tekrar düşün...
Bu arada sevgili arkadaşlarım,dostlarım Mehmet ve Murat'a sizlere selamlarımı gönderiyorum sizler harika sınıf arkadaşlarıydınız ve şimdi de iyi birer meslektaş ve iyi bir aile dostu. Kendinize iyi bakın.
tdemirci
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    31 Ekm 2008, 0:13Alıntıyla Cevap Gönder

tartışmaya sooon.... Wink Arkadaşlar neden buraya hiç uğranmıyor Fatma, Mutlu, Pınar heyyy dostlar nerdesiniz....

www.yenisakran.meb.k12.tr
veysi
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    21 Ksm 2008, 14:29Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba ben yeni geldim ama gitek istiyorum bu şehirden yatay geçişle ilgili birileri bilgi verebilirmi banaa Question Confused
ozcansen55
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    21 Ksm 2008, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

ne öğrenmek istiyorsun yatay geçişle ilgili?
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    21 Ksm 2008, 14:40Alıntıyla Cevap Gönder

veysi yazmış:
merhaba ben yeni geldim ama gitek istiyorum bu şehirden yatay geçişle ilgili birileri bilgi verebilirmi banaa Question Confused

yatay geçiş hakkında bilgiyi, google da üniler arası yatay geçiş yaz ordan arar Burası ATABOTE kardeşimm,Bizler Erzurum'dan zevk almasakta bölümümüzden zevk alan,bölümünden zevk almıyosakta arkadaşlarından zevk alan,arkadaşlarından zevk almıyosakda Erzurum lu dadaşlarla sohbet etmekten zevk alanlararız yaniiiiiiiiiiiiiii bulunduğu ortamın tadını çıkarmasını bilenleriz Mr. Green Laughing Very Happy
ozcansen55
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    21 Ksm 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

ben yatay geçiş yapmıştım o dediklerinin bir kısmından zevk almıştım bir kısmından alamamıştım. Pişman asla olmadım, geçiş yapmama rağmen halen görüştüğüm arkadaşlar vardır yalnızca 1 yıl beraber okumamıza rağmen halen görüştüklerim var.
tuana010
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    23 Ksm 2008, 12:31Alıntıyla Cevap Gönder

Selam arkadaşlar.Ben Erzurumluyum memleketim bir başkadır gerçekten. Böte 1'in 1. döneminde Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir kampüsündeydim. Yıl 2003. Bölümden beni hatırlayanlara selamlar... Şimdi Kütahyadayım. Memleketimde olanlar benim için memleketimin havasını içlerine bol bol çeksinler. Smile
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    24 Ksm 2008, 14:16Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiyemin en kaliteli Üniversitesinin En kaliteli fakültesinin En kaliteli bölümünde okuyan ve mezun olmuş görevde olan görev bekleyen tüm kardeşlerimin tr Öğretmenler gününü kutluyorum tr

95 defa İzlenme, 18.67 KB

image.jpg

melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    24 Ksm 2008, 14:33Alıntıyla Cevap Gönder

öğretmenler gününüz kutlu olsun
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    24 Ksm 2008, 18:06Alıntıyla Cevap Gönder

Hepimizin günü kutlu olsun...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

page generation = 0.24943 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)