Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
senayky
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    01 May 2008, 16:28Alıntıyla Cevap Gönder

Selam, bende 2004 böte mezunuyum
saiderz
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    08 May 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

AtaBöte liler pek hareketsizsiniz. Uyanınnnnnn Mad
denemesel
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    16 May 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Yeni haber
2004 Mezunlarından Serkan(Kuşadası) ile Mehmet(Ayvacık) gelebilirlermiş erzuruma Very Happy
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    16 May 2008, 9:18Alıntıyla Cevap Gönder

denemesel yazmış:
Smile Yeni haber
2004 Mezunlarından Serkan(Kuşadası) ile Mehmet(Ayvacık) gelebilirlermiş erzuruma Very Happy

kaçanlar dahiii geri Erzurum diyor gözünü sevdiğimin(hemde ela Laughing ) Erzurum'u,kıymetini bilin arkadaşlar kıymetini, doğu anadolunun parisi diye boşuna deemiyolar,Serkan ve Mehmet e sözüm yok tabii ama çok kaçanları gördük okul bir bitsin diyenleri,Erzurum'u sevmeyi bilmek bir ayrıcalık bir de ATA BOTEB li olmak +1
Sistem analizi dersi alan varmı arkadaşlar Laughing Laughing Laughing Mr. Green
denemesel
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    16 May 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

mkpatriot yazmış:
denemesel yazmış:
Smile Yeni haber

kaçanlar dahiii geri Erzurum diyor gözünü sevdiğimin(hemde ela Laughing ) Erzurum'u,kıymetini bilin arkadaşlar kıymetini, doğu anadolunun parisi diye boşuna deemiyolar,Serkan ve Mehmet e sözüm yok tabii ama çok kaçanları gördük okul bir bitsin diyenleri,Erzurum'u sevmeyi bilmek bir ayrıcalık bir de ATA BOTEB li olmak +1
Sistem analizi dersi alan varmı arkadaşlar Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Sivas'ıma selam olsun
melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    16 May 2008, 21:15Alıntıyla Cevap Gönder

kimler varmış buralarda vay vay ben de şahsımı tanıtayım... herkes mezuniyet yılıyla tanıtıyor biz de öle yapalım..
mezuniyet yılı 2005
NŞA' da mezun olması gereken yıl 2004
selam arkadaşlar ben akif
seko, memo, said haber de vermiyorsunuz,bu arada 311 erdem sen napıyon devrem
görüşmek dileklerimle kalın sağlıcakla
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

vay arkadaşlar herkes burdaymış yav    16 May 2008, 21:25Alıntıyla Cevap Gönder

ya arkadaşlar nasılsınız ben geç fark ettim bu başlığı bende emrah 2005 mezunlarından bilenler bilir Smile
burdan selçuk hocaya bol bol selamlar
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    17 May 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hekesi burada görmek çok güzel yeni farkeden arkadaşlar aramıza hoş geldiniz (2003 mezunu Şerife)
ucrub_burcu
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    19 May 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar sizleri görmek güzel. Ama 2006 mezunu arkadaşları pek göremiyorum. neyse ki tuba ve fatma var Smile size de selam arkadaşlar. tuba ve fatma görev yerleriniz neresi? (2006 mezunu burcu)
gizemli
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    19 May 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

Selam Burcu.Gerçekten bizim sınıftan ilgi çok az. Neyse biz buradayız nihayetinde.Arkadaşım ben Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde görev yapıyorum.Yani evimdeyim (çok şükür).Tubacım da İzmir de görev yapıyor. Görüşürüz .
leylaozmen
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    28 May 2008, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

butterfly80 yazmış:
Erzurumda okumak kadar güzel bir şey yok.4 yıl oku maneviyatta 8 yıl okumuş gibi ol.Yani iki fakülte bitir. Smile
Kendi üniversitem diye söylemiyorum.Eğitim fakültesi olarak türkiyede birincidir.Böteb de okudum olanakları çok iyi.sadece iklimi biraz sert o kadar.Bahar gelince cennetden bir köşe oluverir.kışı mı hiç bahsetmek istemiyorum.Sad

Erzurumu güzel tanıtmışsınız.
Selam ,ben de Leyla Özmen 2007 mezunuyum.Selçuk Hocayı hiçbirimiz unutamayacağız bence Rolling Eyes Gerçekten Erzurum kışının sert olması dışında mükemmel.Havası çok temiz.
carpediem_33
Yeni Üye
Yeni Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    02 Hzr 2008, 13:07Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese selam! Ben 2007 mezunlarından Ümmü. Erzurum da herşey mükemmeldi.
Selçuk hocanın ödevler yüzünden uykusuz bırakması bile Smile
Ayrıca Şerife hocam burdan size selamlar yolluyorum. Kendinize iyi bakın.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

page generation = 0.16099 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması