Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    19 Arl 2007, 22:23Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    25 Arl 2007, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

evet sevğili arkadaşlar bayramınızı kutluyorum,ayrıca bir ara şöle karşı karşı gelelimde görüşelim olmaz mı? Very Happy
usare
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    25 Arl 2007, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben de 99 da atatürk üniversitesinde başlamıştım böteye. şerife ve mehmet karatepe arkadaşlarım beni hatırlarsınız belki abdulhamit ben.. 2000 de 19 mayısa yatay geçiş yapmıştım. İlk zamanlarım erzurumda zor geçmişti. Ama samsuna geldikten bir süre sonra özledim oraları. Daha doğrusu arkdaş ortamımızı özlemiştim. Ey gidi günler. Eğitim anlamında da erzurum Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biridir. Ben oradaki eğitimi samsunda bulamadım. 2003 mezunu arkadaşlarımın hepsine selamlar. karatepe görüşelim bi ara.
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    26 Arl 2007, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

Abdulhamit evet hatırlıyorum. Bizim sınıfta unutulan kişi olduğuna inanmıyorum. 99 da başlayanların hepsi birbirini bilir. Çünkü çok güzel bir sınıf ortamımız vardı. Erzurum'dan giden her ne hikmetse unutamıyor burayı ben o kadar sevdim ki burada kaldım Rolling Eyes Erzurum şehir olarak çok gelişiyor çok şey değişti ama hala çok soğuk şuan -18 lerde donuyoruz valla. Neyse herkese selamlar
usare
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    26 Arl 2007, 11:34Alıntıyla Cevap Gönder

saydamPC yazmış:
Abdulhamit evet hatırlıyorum. Bizim sınıfta unutulan kişi olduğuna inanmıyorum. 99 da başlayanların hepsi birbirini bilir. Çünkü çok güzel bir sınıf ortamımız vardı. Erzurum'dan giden her ne hikmetse unutamıyor burayı ben o kadar sevdim ki burada kaldım Rolling Eyes Erzurum şehir olarak çok gelişiyor çok şey değişti ama hala çok soğuk şuan -18 lerde donuyoruz valla. Neyse herkese selamlar

evet. Erzurum güzel bir şehir. Ama çok soguktu. Benim sağlığım açısından bana pek iyi gelmedi. O yüzden de yatay geçiş yaptım. Ama eğitimi gerçekten çok iyiydi. Orada bulduklarımı burada bulamadım.
saydamPC
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    02 Oca 2008, 8:21Alıntıyla Cevap Gönder

Yüzünüz gülücükle, yüreğiniz sevgiyle dolsun. Yeni yıl size ve sevdiklerinize hayırlı uğurlu olsun. Smile
memoras
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    02 Oca 2008, 9:19Alıntıyla Cevap Gönder

mehmet eraslan ben 2004 mezunlarından...herkese selamlar ve mutlu yıllar
tdemirci
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    06 Oca 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

Böteb 2006 nerdesiniz, ya fatoşcum bekliyorum...
gizemli
Site Gezgini
Site Gezgini

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    07 Oca 2008, 22:20Alıntıyla Cevap Gönder

Tubacım tabiki buradayım.Hiç seni yalnız bırakır mıyım.Gerçekten Böteb 2006 mezunu çok az ya.Nerede bizim sınıf?? Very Happy
esariaslan
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    10 Oca 2008, 11:55Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba Arkadaslar ben 2005 mezunlarından erdem .. erzurumda okumak gercekten cok guzeldi ogunleri anımsamak bile insanı mutlu etmeye yetiyor.. Herkesi selamlıyorum Idea
ofkar
Aktif Üye
Aktif Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    12 Oca 2008, 0:32Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar ben 2004 mezunu Ömer Faruk .... Hepinizi burada görmek çok güzel...Herkese selamlar....
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]    14 Oca 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

bu gizemli bizim fatoş mu yani tuba elif devresi
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ K.K. EĞİTİM FAKÜLTESİ [BÖTE]

page generation = 2.68653 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)