|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
lost
Site Gezgini

| atama nasıl olur? 17 Eyl 2008, 11:57 | |
| | merhaba arkadaşlar benim aklıma takılan bir konu var belki aranızda bu konu hakkında bilgisi olan vardır. Ben gecen 2007 ağustosta kadrolu olarak kayseriye atandım. Erkek arkadaşım ise aynı dönemde(ağustos 2007de) hataya sözleşmeli atandı. allah nasip ederse yakın zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak aklımıza takılan bi soru var. evlendikten sonra kim kimin yanına gelecek? yani kayseride hatayda 1. bölge. O benim yanıma gelse beni daha sonra mecburi hizmete gönderirler mi yoksa o sözleşmeli olduğu için atama yapmayıp kadroya gecene kadar bizi kayseride bırakırlar mı? ben onun yanına gitsem hatayda mecburi hizmet kapsamında hiç biyer yok. Benim mecburi hizmetim geldiğinde yoksa ikimizi birden mi gönderirler? :S | | |
|  | ulu2000
Aktif Üye

|
| atama nasıl olur? 18 Eyl 2008, 4:46 | |
| "O benim yanıma gelse beni daha sonra mecburi hizmete gönderirler mi "
evet, zamanı gelince seni ve eşini zorunlu yapacağınız bir yere gönderirler. | | |
|  | babadogan
Aktif Üye

|
| atama nasıl olur? 18 Eyl 2008, 5:01 | |
|  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.12908 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|