|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sedom
Süper Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 15:45 | |
| | ARKADAŞLAR ŞU AN DUYMUŞ OLDUĞUM BİR HABERE GÖRE KADROSU İLKÖĞRETİMDE OLAN BÖTEB MEZUNLARI İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ ÖĞRETMENİ OLARAK ATAMA BRANŞI DEĞİŞTİRİLECEKMİŞ.BU DURUM SONUCUNDA LİSELERE TAYİN İSTENEMEYECEKMİŞ.AMA İTİRAZ EDİLEBİLECEKMİŞ...YAKINDA KOKUSU ÇIKAR..BİLGİLERİNİZE | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:03 | |
| | Kazanılmış haklar öyle kolay kolay alınamaz. Mahkemeden geri döner böyle bir şey varsa. | |
|
|
 |
sedom
Süper Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:05 | |
| | Daha Önce KAdrosu Edebiyat olupta ilköğretimde çalışan Türkçe öğretmeni olarak çalışanlara Edebiyat karanemesi iptal edilmişti ve Türkçe Öğretmeni olarak kararname gelmişti.... | |
|
|
 |
alixsaglam
Aktif Üye

Kayıt: 20 Şub 2007 Mesajlar: 262 Konum: Ankara - Kırşehir |
| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:07 | |
| | saçmalık hocam. bence duyduğunuz kaynak yanlış anlamıştır. ilköğretim ve lisedekiler bilgisayar branşı olarak kalır. meslek liselerindeki teknik öğretmenler de bilişim teknoloji meslek öğretmenliğine geçer. | |
|
|
 |
InVinoVeritas
Seçkin Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:08 | |
| ben ticaret lisesindeyim, benim durumum nedir biliyor musunuz? | |
|
|
 |
sedom
Süper Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:12 | |
| | arakdaşlar dersin adı neden değişti sizce????Bilgisayar Yetmiyormuydu? | |
|
|
 |
M.Kıyıcı
Aktif Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:14 | |
| böte mezunları değil hocam hem böte hem tef her ikisini de kapsıyor diye söylenti vardı bir ara.rahat olun yada (garanti ye almak istiyorsanız liseye tayin isteyin(meslek liseleri+genel liseler)
ona kalırsa bilgisayar derslerinin kalkacağıda söyleniyor. | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:16 | |
| | Alan değişikliği ile yapılabiliyor diğer branşlara geçişler (edebiyattan-->türkçe öğretmenliğine) | |
|
|
 |
alixsaglam
Aktif Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 16:16 | |
| | öyle bişey olursa zaten branş değişikliği yaparlar. liseye gitmek isteyenler liselerde boş varsa oralara geçerler. yani acele edecek bi durum yok. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 19:05 | |
|
 |
 |
saçmalık hocam. bence duyduğunuz kaynak yanlış anlamıştır. ilköğretim ve lisedekiler bilgisayar branşı olarak kalır. meslek liselerindeki teknik öğretmenler de bilişim teknoloji meslek öğretmenliğine geçer. |
haber doğru mudur bilmiyorum ama bununla ilgili bir çalışma var, ama bu çalımanın şu anda çalışılan okullara göre değil mezun olunan bölüme göre olacağını zannediyorum... | |
|
|
 |
alixsaglam
Aktif Üye

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 06 Oca 2008, 19:11 | |
| | inşallah öyle olur | |
|
|
 |
benvesen78
Site Gezgini

| ATAMA BRANŞIMIZ İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ O 07 Oca 2008, 0:14 | |
| | ben de duymuştum böle bir söylentiyi.ama ne kadarı doğru bilmiyorum.Bilgisayar dersini kaldıracaklarmış onun yerine diğer öğretmenlere yardımcı olacak ve onlara teknik destek verecek teknik eleman olunacakmış. şu an okullarda uygulanan formatorluk gibi.ilköğretimdeki tef mezunlarını da liseye geçireceklermiş.ben de ilköğretimde görev yapan tef mezunuyum.zorunlu hizmetimin bitmesini bekliyorum.bitince liseye geçecem zaten. | |
|
|
 |
|
|