Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    29 Arl 2007, 13:58Alıntıyla Cevap Gönder

Atakent Çok Programlı Lisesi ADIYAMAN
http://www.atakentcpl.k12.tr

rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:05Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin...
NOT= FIREFOX'ta çalışmıyor... Sayfa kayıyor... Mümkünse IE da açın...
Bunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim...

En son rusensahin tarafından 31 Mar 2008, 8:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
turkuazalacam
Aktif Üye
Aktif Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam site açılsa yorum yapacağız da açılması epey zaman alıyor!!!!!
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:31Alıntıyla Cevap Gönder

Elinize sağlık. İlk olarak saat kısmını çıkartın derim çünkü işlevi yok biliyorsunuz bide sarı rengi değiştirsek mi acaba, bana pek içaçıcı gelmedi.
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:37Alıntıyla Cevap Gönder

Tşkler Hocam dikkate alıcam...
phpcoder
Site Gezgini
Site Gezgini

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam banneri okulunuzun ve öğrencilerinizin resimleriyle renklendirebilirsiniz.
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:41Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM GAYET GÜZEL OLMUŞ.RENKLERDE BENDE ÖYLE SIRITMIYOR.BİR OKUL SİTESİ İÇİN İDEAL OLMUŞ.YANLIZ SAYFADA HATA VERİYOR.BİRDE ONU BLMAYA ÇALIŞSAN İYİ OLUR BENCE.AYRICA HOCAM ANKET KISMI HOŞUMA GİTTİ.BEN BÖYLE ENKET YAPMAYA ÇALIŞITORUM AMA SIKINTI OLUYOR BECEREMEDİM ĞİTTİ..ACABA NASIL YAPABİLİRİM YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM HOCAM.
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

BİRAZ ÖNCE SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM HOCAM..DÖKÜMAN İNDİRME KISMI AYRICA HOŞ OLMUŞ YANİ.....
theghost83
Aktif Üye
Aktif Üye

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN    31 Mar 2008, 9:03Alıntıyla Cevap Gönder

bannerı değiştir derim bence çok kötü. ayrıca saat ve milli eğitim müdürlükler gereksiz.(türkiy haritası varya, ona zaten mebten ulaşılıyor gerek yok sbence.)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Atakent Çok Progarmlı Lisesi ADIYAMAN

page generation = 0.30295 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)