Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 19:21Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bir iş teklifi aldım veri tabanlı bir site oluşturcağız yani ASP üzerinden verilmiş olan sitenin grafi tasarımına dokunulmayacak. sadece bizlere; Gruplar, videolar , etkinlikler , yemek listesi , foto galeri , ayın yazısı, bizden size diye başlayan linklere veri tabanı bağlayacağız ortalama bu 7 linkle yapılacak olan asp li veri tabanına ne kadar fiyet çekebilirim diyerekten sizlere akıl danışmak istedim Smile
saygılarımla
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

sizlerin ilgisini bekliyorum arkadaşlar
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:29Alıntıyla Cevap Gönder

işin içine dinamik sayfalr girerse en az 1000 dolardan başlar.Emeğini ucuza satma bence.HTML ASP CSS emek gerektrir.
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam ama ben garfik tasarım yapmayaca m tasarım elimde hazır verilecek müşteri tarafından ben kodlarla işi yürütecem o zaman kaç olru sizce fiyat
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yarı yarıya 500 dolar gibi bir fiyat isteyebilirsin.
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

hım üç aşağaı beş yıkarı bende 750 YTl istiyecektim oda aynı fiyata geliyor 500 $ ile
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:46Alıntıyla Cevap Gönder

tek takıldığım videolar kımsıydı pnuda bugün çözdüm allahın ziniyle Smile
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 21:55Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar lütfen biraz daha ilgi tam olarak net fiyat vermem gerekir :S lğtfen biiraz daha ilgi
suatozt
Aktif Üye
Aktif Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam tam 4 sene özel sektörde çalıştım. bu konuda kesinlikle bir standart yok. Müşteriye göre fiyat, nabza göre şerbet vereceksin. Karşıdaki biraz işten anlıyosa sadece kodlamaya bu anlattıkların için 150 ytlden fazla vermez. Ama komple tasarımla beraber anahtar teslim bir fiyat verceksen yapacağın tasarıma göre değişir. Hadi kolay gelsin
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

Müşteri anlamıyor, müşterinin web masterı askere gitmiş o yüzden bir ajans teklif etti bunu bana
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

yokmu kimse tam fiyat verebilen tabi Gruplar, videolar , etkinlikler , yemek listesi , foto galeri , ayın yazısı, bizden size gib bu linklerinde tasarımı yapılacak iç dizayn
BSD
Aktif Üye
Aktif Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    12 Ekm 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sen 1000 ytl de zaten pazalıkla 750 civarına iner +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR

page generation = 6.44715 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)