Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

asp ile acces bağlantı sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
donmezas
Aktif Üye
Aktif Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkdaslar.asp de yaptığım üye girişi formundaki bilgileri acces 2003 de oluşturduğum tabloya aktarmak istiyorum.ODBC bağlantısını yaptığım halde formdaki bilgileri veritabanına kaydedemiyorum.güncelleme yapamazsınız şeklinde bir hatayla karşılaşıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

Veri tabanına yazma izinlerini verdiniz mi.
donmezas
Aktif Üye
Aktif Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

tam olarak anlayamadım.sorun da burda sanırım.çünkü hata mesajında veritabanı salt okunur diyor
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 22:15Alıntıyla Cevap Gönder

tamam işte veritabanı dosyasına sağ tıklayın güvenlik sanırım; tüm izinlerini açın.
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 22:20Alıntıyla Cevap Gönder

Önce herhangi bir dosyayı açın.
Araçlar - Klasör seçeneklerine girin. Görünüm sekmesine tıklayın. Basit dosya paylaşımını kullan seçeneğinin yanında işareti kaldırın.

Veritabanına sağ tıklayın özelliklere girin. Güvenlik sekmesinde kullanıcılara tüm izinleri verin.
donmezas
Aktif Üye
Aktif Üye

asp ile acces bağlantı sorunu    29 Eyl 2007, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

cok sağolun arkadaslar.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

asp ile acces bağlantı sorunu

page generation = 4.29422 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)