Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Askerlikte Bakaya Kalmak

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

Ben ağustosta askere gitmeyi düşünüyorum ama tecilim kasım 2007 de bitti ve ben hiç bir şey yapmadım bir arkadaşım sen bakaya kalmışsın dedi ve ceza alırsın yedek subay olamazsın asker öğretmenlik zor dedi. Doğrumu sizce
myesil
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

en az 1500 YTL lik cezayı da unutmayalım.
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 0:42Alıntıyla Cevap Gönder

hadi yaaaaaaaaaa
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 11:31Alıntıyla Cevap Gönder

Ama tecil bittiğinde stajyerliğim daha kalkmamıştı stajyerken askerden izinli sayılmıyormuyuz. Şubatta stajyerlik kalktı nisan celbinde gitmem gerekiyordu asker öğretmenlik için ağustosu bekledim bunda ceza alacak bişey var mı ki
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

bir şey olmaz hocam tecilli sayılıyorsun...tecilli sayılmasaydın sana bakaya kaldığını gösterir evrak gelirdi zaten..bana geçen sene geldi oradan biliyorum...askerlik şubesindeki memurun hatası yüzünden bakaya kalmışım ve benden savunma istemişlerdi...
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

Tteşekkürler saaf biraz içimi rahatlattın gerçekten dün uyuyamadım.
myesil
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 12:48Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmenlerin askerliği için EK-A belgesinin milli eğitim tarafından askerlik şubene gönderilmiş olması lazım. Askerlik şuben senin stajerleiğinin kalmadığını nerden bilsin ?
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

ceza var ama ödettmiyorlar çoğu zaman , maalesef yedek subaylk hakkınızı kaybettiniz.. herişte bir hayır vardır. kısa dönem de güzeldir
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 14:59Alıntıyla Cevap Gönder

abartmayın bence arkadaş bakaya kaldım demiyor...bakaya mı kaldım acaba diyor..

bakaya kaldıysa eğer tam 8 ay olmuş bu askeriye sizce bu kadar boş mu??? ben şubatta tecil ettirmek için belgelerimi gönderdim belgelerimi memur unutup işleme koymamış ve nisanda bana dilekçe geldi bakaya kaldığımı ve savunma vermem gerektiğini gösteren belge...bence milli eğitim o işi halletmiştir ve bakaya falan kalmamıştır..
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 22:06Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler inşallah kalmamışımdır
metecan
Aktif Üye
Aktif Üye

Askerlikte Bakaya Kalmak    26 Hzr 2008, 22:31Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de memurun hatası yüzünden bakaya kaldım Memlekete bayramda gitmiştim. Gece 12 de köye jandarma geldi. Asker kaçağı olduğumu söylediler. Ben de durumu anlattım. Çalıştığım yerden bir dilekçe yazıp askerlik şubesine gönderdim.Gıyabımda mahkeme olmuş dediklerine göre. ağustos döneminde asker öğretmen olarak askerliğimi yaptım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Askerlikte Bakaya Kalmak

page generation = 1.08867 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)