Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
umutozturk51
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    03 Eyl 2008, 16:47Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmenim yani 4/B li. Acaba askerlik dönüşü tekrar aynı okulumda göreve devam edebiliyor muyum. ben askerde iken yerime başka birisi mi atanıyor. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
umutozturk51
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    03 Eyl 2008, 22:25Alıntıyla Cevap Gönder

kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar.
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    03 Eyl 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

hayır arkadaşım sen askerdeyken yerine kimseyi atayamıyorlar..
askerden dönüşte sanırım 30 gün içerisinden aynı görev yerinde başlıyorsun.. Wink
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    06 Eyl 2008, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmelide olsan norm kadron bulunduğun okulda geri göreve başlayabilirsin
enginof
Yeni Üye
Yeni Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    28 Eyl 2008, 16:23Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yanlış bilyonuz. ben ağustosta eskerliğimi erteledim ve m.e.m deki bayan bana dediki: bundan sonra askere giden sözleşmelinin yeri açık görünecek.
ben o günden beri terdirginim.
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    29 Eyl 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

enginof yazmış:
arkadaşlar yanlış bilyonuz. ben ağustosta eskerliğimi erteledim ve m.e.m deki bayan bana dediki: bundan sonra askere giden sözleşmelinin yeri açık görünecek.
ben o günden beri terdirginim.

o yüzden ortalık sürekli karışık olur ya o dedi bu dedi..
yok öyle birşey askerlik bittikren sonra en geç 1 ay içinde aynı yerde başlarsın göreve
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    29 Eyl 2008, 18:49Alıntıyla Cevap Gönder

umutozturk51 yazmış:
merhaba arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmenim yani 4/B li. Acaba askerlik dönüşü tekrar aynı okulumda göreve devam edebiliyor muyum. ben askerde iken yerime başka birisi mi atanıyor. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

Öyle birşey yok.
Aynen kadrolularda olduğu gibi yerinize kimse atanmaz, belki sen yokken "geçici" görevle birisi gelir. Hani hamilelik için izin alan öğretmenlerde olduğu gibi. Sen gelince gider.

Allah aşkına kimden duyuyorsunuz böyle şeyleri.

Yerine birinin atanması için istifa etmen lazım. Askere giderken istifa etmeyeceksin herhalde???????

Askerlik için Ücretsiz izin alacaksın. DEĞİL Mİ ? Askerden döndükten sonra 30 gün içinde başlangıç yaparsın. Genelde ilk hafta başlanılır. Parasızlık Smile
ercanatasayar
Yeni Üye
Yeni Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    04 Ekm 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

yerine kimse gelemez arkadaşım çünkü ilsisde yerin dolu sen varsın okulunda açık görünmüyor ok.
mfk
Yeni Üye
Yeni Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    17 Ekm 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben bundan ilk yararlananlardanım. askerden döndükten 15 gün sonra bu karar çıktı ve ben göreve başladım. Sizin okulunuz bildiğim kadarıyla ilçe mem in ilsis ten durumunuzu hemen girmesi ve girmemesi arasında değişiyor bu durum. geldiğinizde aa hocam biz sizin çıkışını göstermemişiz diyip hemen çıkış giriş yapıyorlar. ama yerinizi açtılarsa da ilçe sizi aynı ilçede norm kardosu açık bir okula atamak zorundadır. yeriniz açılmaz diyemezsiniz çünkü istifa etmiş ve sözleşmenizi fest etmişsiniz. benim bilgim bu yönde..
mfk
Yeni Üye
Yeni Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    17 Ekm 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar askere girerken ücretsiz izin diye bişey bizde yok. istifa ediyorsunuz dilekçe verip. dönüşte dilekçen dosyandan çıkıyor. terhis belgenin bir fotokopisi konuyor bir üst yazı ve hayırlı uğurlu olsun.
kalevra
Yeni Üye
Yeni Üye

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum    22 Ekm 2008, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

evet kardeş aynen bıraktığın gibi göreve başlıyorsun ben 7 ekimde başladım 321 kd idim başladım
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum

page generation = 0.19784 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması