|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
umutozturk51
Aktif Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 03 Eyl 2008, 16:47 | |
| | merhaba arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmenim yani 4/B li. Acaba askerlik dönüşü tekrar aynı okulumda göreve devam edebiliyor muyum. ben askerde iken yerime başka birisi mi atanıyor. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim | |
|
|
 |
umutozturk51
Aktif Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 03 Eyl 2008, 22:25 | |
| | kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar. | |
|
|
 |
realhalil
Aktif Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 03 Eyl 2008, 22:29 | |
| hayır arkadaşım sen askerdeyken yerine kimseyi atayamıyorlar..
askerden dönüşte sanırım 30 gün içerisinden aynı görev yerinde başlıyorsun..  | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 06 Eyl 2008, 17:03 | |
| | Sözleşmelide olsan norm kadron bulunduğun okulda geri göreve başlayabilirsin | |
|
|
 |
enginof
Yeni Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 28 Eyl 2008, 16:23 | |
| arkadaşlar yanlış bilyonuz. ben ağustosta eskerliğimi erteledim ve m.e.m deki bayan bana dediki: bundan sonra askere giden sözleşmelinin yeri açık görünecek.
ben o günden beri terdirginim. | |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 831 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 29 Eyl 2008, 18:31 | |
|
 |
 |
arkadaşlar yanlış bilyonuz. ben ağustosta eskerliğimi erteledim ve m.e.m deki bayan bana dediki: bundan sonra askere giden sözleşmelinin yeri açık görünecek.
ben o günden beri terdirginim. |
o yüzden ortalık sürekli karışık olur ya o dedi bu dedi..
yok öyle birşey askerlik bittikren sonra en geç 1 ay içinde aynı yerde başlarsın göreve | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| Re: askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 29 Eyl 2008, 18:49 | |
|
 |
 |
merhaba arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmenim yani 4/B li. Acaba askerlik dönüşü tekrar aynı okulumda göreve devam edebiliyor muyum. ben askerde iken yerime başka birisi mi atanıyor. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim |
Öyle birşey yok.
Aynen kadrolularda olduğu gibi yerinize kimse atanmaz, belki sen yokken "geçici" görevle birisi gelir. Hani hamilelik için izin alan öğretmenlerde olduğu gibi. Sen gelince gider.
Allah aşkına kimden duyuyorsunuz böyle şeyleri.
Yerine birinin atanması için istifa etmen lazım. Askere giderken istifa etmeyeceksin herhalde???????
Askerlik için Ücretsiz izin alacaksın. DEĞİL Mİ ? Askerden döndükten sonra 30 gün içinde başlangıç yaparsın. Genelde ilk hafta başlanılır. Parasızlık  | |
|
|
 |
ercanatasayar
Yeni Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 04 Ekm 2008, 21:37 | |
| | yerine kimse gelemez arkadaşım çünkü ilsisde yerin dolu sen varsın okulunda açık görünmüyor ok. | |
|
|
 |
mfk
Yeni Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 17 Ekm 2008, 11:19 | |
| | arkadaşlar ben bundan ilk yararlananlardanım. askerden döndükten 15 gün sonra bu karar çıktı ve ben göreve başladım. Sizin okulunuz bildiğim kadarıyla ilçe mem in ilsis ten durumunuzu hemen girmesi ve girmemesi arasında değişiyor bu durum. geldiğinizde aa hocam biz sizin çıkışını göstermemişiz diyip hemen çıkış giriş yapıyorlar. ama yerinizi açtılarsa da ilçe sizi aynı ilçede norm kardosu açık bir okula atamak zorundadır. yeriniz açılmaz diyemezsiniz çünkü istifa etmiş ve sözleşmenizi fest etmişsiniz. benim bilgim bu yönde.. | |
|
|
 |
mfk
Yeni Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 17 Ekm 2008, 11:23 | |
| | arkadaşlar askere girerken ücretsiz izin diye bişey bizde yok. istifa ediyorsunuz dilekçe verip. dönüşte dilekçen dosyandan çıkıyor. terhis belgenin bir fotokopisi konuyor bir üst yazı ve hayırlı uğurlu olsun. | |
|
|
 |
kalevra
Yeni Üye

|
| askerlik dönünüşü göreve devam edebiliyor muyum 22 Ekm 2008, 20:42 | |
| | evet kardeş aynen bıraktığın gibi göreve başlıyorsun ben 7 ekimde başladım 321 kd idim başladım | |
|
|
 |
|
|