Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerlik, tecil yaptırma

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 11:53Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyorum. 2007 mezunuyum.
acaba açıköğretim e kayıt yaptırırsam askerliğimi tecil ettirebilirmiyim. 2 yıllık bir açıköğretim fakültesine kayıt yaptırırsam öğrenci sayılıp askerliğimi tecil ettirebilirmiyim.. cevaplarsanız çok sevinirim..teşekkürler
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar cevap verecek kimse yok muu yaa??
Teachnologist
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 12:23Alıntıyla Cevap Gönder

hayır ettiremezsin. Aynı seviye veya alt seviye öğrenim grubuna kayıt yaptırtmak tecil ettirebileceğin anlamına gelmiyor sadece daha üst seviye bir öğrenime kayıt olman gerekli Yüksek Lisans veya Doktora gibi
realxtraz
Site Gezgini
Site Gezgini

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 12:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eğer açıköğretime kayıt yaparsanız tecil ettirebilirsiniz.
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

kafam karıştı şimdi bi arkadaş olur diyor diğeri olmaz diyor...
Teachnologist
Aktif Üye
Aktif Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 12:37Alıntıyla Cevap Gönder

sen en iyisi askerlik şubesini ara Very Happy
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

bencede olmaz gibi ama net bişey diyemem yüksek lisans olursa oluyor
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

söyleyeceklerimi kesin olarak doğru kabul edebilirsin.üniversite bitirince askeriğini yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın.tecil ettirmek için yüksek lisansa başlaman lazım
tamram
Süper Üye
Süper Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

mostwanted yazmış:
söyleyeceklerimi kesin olarak doğru kabul edebilirsin.üniversite bitirince askeriğini yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın.tecil ettirmek için yüksek lisansa başlaman lazım

kesinlikle doğru +1
realxtraz
Site Gezgini
Site Gezgini

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:13Alıntıyla Cevap Gönder

ASKERLİĞİM ERTELİ İKEN TÜRKİYE’DE BİR OKULDA ÖĞRENİM GÖREBİLİR MİYİM ?

Askerliğiniz erteli iken devam mecburiyeti olmayan bir öğretim kurumunda (Açık Öğretim Fakültesi vb.) öğrenim görmeniz mümkündür. Devam mecburiyeti olan bir kurumda öğrenim gördüğünüz takdirde, ertelemenizin iptal edilmesi söz konusu olacaktır. Ancak, öğrenci olmanız nedeniyle, 29 yaş sınırını aşmamak kaydıyla, 1111 Sayılı Askerlik Kanununun 35/C maddesi kapsamında askerliğinizin ertelenmesi mümkündür.

asal'ın sitesinden hocam 29 yasına kadar acıköğretimle askerliği tecil ettirebilirsiniz.
realxtraz
Site Gezgini
Site Gezgini

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:16Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:
mostwanted yazmış:

kesinlikle doğru +1

"üniversite bitince" değil hocam "tecil bitince" diye biliyorum ben.
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

askerlik, tecil yaptırma    22 Ağu 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

realxtraz yazmış:
ASKERLİĞİM ERTELİ İKEN TÜRKİYE’DE BİR OKULDA ÖĞRENİM GÖREBİLİR MİYİM ?

Askerliğiniz erteli iken devam mecburiyeti olmayan bir öğretim kurumunda (Açık Öğretim Fakültesi vb.) öğrenim görmeniz mümkündür. Devam mecburiyeti olan bir kurumda öğrenim gördüğünüz takdirde, ertelemenizin iptal edilmesi söz konusu olacaktır. Ancak, öğrenci olmanız nedeniyle, 29 yaş sınırını aşmamak kaydıyla, 1111 Sayılı Askerlik Kanununun 35/C maddesi kapsamında askerliğinizin ertelenmesi mümkündür.

asal'ın sitesinden hocam 29 yasına kadar acıköğretimle askerliği tecil ettirebilirsiniz.

bu madde üniversite bitirdiğinden dolayı tecilli olanlar için değil
üniversite bittiğinde 2 yıl tecil hakkı var.üniversite bitince derken tecil bitince demek istedim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerlik, tecil yaptırma

page generation = 0.31858 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması