|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
beklet
Aktif Üye

|
| askerlik, tecil yaptırma 22 Ağu 2008, 14:13 | |
|
 |
 |
öyleyeceklerimi kesin olarak doğru kabul edebilirsin.üniversite bitirince askeriğini yapmadan ikinci üniversiteyi okuyamazsın.tecil ettirmek için yüksek lisansa başlaman lazım |
 | | |
|  | Samsa
Site Gezgini

| askerlik, tecil yaptırma 25 Ağu 2008, 20:04 | |
| | açıköğretimde devam zorunluluğu yok fakat askerliği erteletmede bir işe yaramaz. Çünkü 29 yaş sınırı 4 yıllık öğrenim almama şartı aranmakta yada 5-7 yıl. yüksek lisans yada doktara başka türlü erteleme işi öğretmenler için zor. | | |
|  | badem85
Seçkin Üye

| Re: askerlik, tecil yaptırma 25 Ağu 2008, 20:07 | |
|
 |
 |
arkadaşlar ben sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyorum. 2007 mezunuyum.
acaba açıköğretim e kayıt yaptırırsam askerliğimi tecil ettirebilirmiyim. 2 yıllık bir açıköğretim fakültesine kayıt yaptırırsam öğrenci sayılıp askerliğimi tecil ettirebilirmiyim.. cevaplarsanız çok sevinirim..teşekkürler |
sen en iyisi bir an önce git askerliğini yap. sonuçta mecburi bir görev bu. hem zaman geçtikçe daha da ağır daha da zor gelmeye başlar sana. benden söylemesi. | | |
|  | canay21
Aktif Üye

|
| askerlik, tecil yaptırma 14 Eyl 2008, 22:41 | |
| ADANA ASKERLIK SUBESI CEVABI
4 YILLIK FAKÜLTEDEN MEZUN OLANLAR TEKRAR 4 YILLIK FAKÜLTE OKUYARAK ERTELEME YAPTIRAMAZLAR. YÜKSEK LİSANS, STAJ DOKTORA YADA İHTİYAÇ DUYULAN KAMU PERSONELİ OLARAK BAKANLIĞINIZIN TEKLİFİ İLE ERTELEME HAKKINIZ DOĞABİLİR. | | |
|  | realhalil
Aktif Üye

|
| askerlik, tecil yaptırma 14 Eyl 2008, 22:51 | |
| | idealsevgili cevap için teşekkür ederim | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.17583 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|