Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
umutozturk51
Aktif Üye
Aktif Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 6:59Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar ben şu anda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. 2007 eylülde göreve başladım. 31/07/2008 de tecilim bitiyor tekrar bir yıl daha erteletmek için (yeni kanuna göre 2 yıl ondan faydalanmak için) ne yapmam gerekli ilçe milli eğitime me yoksa askerlik şubesine mi gitmem gerekli. hangi evrakları götürmeliyim. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler
osimdi
Yeni Üye
Yeni Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 7:10Alıntıyla Cevap Gönder

celp döneminde rapor alırsın.bir sonraki celp dönemine kalırsın.
eğer ataman olursa zaten stajerlikten dolayı 1 yıl tecil edilir.
eylul1349
Aktif Üye
Aktif Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 7:59Alıntıyla Cevap Gönder

BENCE DE RAPOR AL BİR HAFTALIK HİÇ Bİ SORUN OLMUYO.
ilede_sen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 8:20Alıntıyla Cevap Gönder

hocam senin aç1köretim kayd1n war mi her türlü al1rlar seni askere hocam egitiminin sürmesi gerekli tecil için
prentice
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 8:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bunlara hiç gerek yok. Dediğin gibi senin 2 yıl erteletme hakkın var üniversiteyi bitirdikten sonra. Bağlı olduğun askerlik şubesine bir dilekçe ile başvurman yeterli olur. Eğer uzakta ise telefon edip fax ile de gönderebilirsin. Onlarda durumuna bakarak 1 ay içerisinde erteleme işlemini yapıyorlar.
msalep
Süper Üye
Süper Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 8:33Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben bir yıldır raporla erteletiyorum hiçbir sorun olmuyor. agustosta gideceğim inş. 2 yıl dan faydalanabileceğini zannetmiyorum o yeni mezun olacaklar için geçerli galiba.
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    16 May 2008, 8:47Alıntıyla Cevap Gönder

Ben askerlik şubesi komutanıyla konuştum 2 farklı ilçede..

Cerp dönemini kapsayan 5 günlük rapor al dediler.

İfadeye çağırıyorlarmış. Hastaydım diyeceksiniz. Bir de sakın ama sakın raporlu olduğunuzda resmi bir işlem yapmayın. Bazı savcılar gıcıklığına araştırıyorlarmış. Haberiniz olsun
canay21
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum    08 Hzr 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

umutozturk51 yazmış:
merhaba arkadaşlar ben şu anda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. 2007 eylülde göreve başladım. 31/07/2008 de tecilim bitiyor tekrar bir yıl daha erteletmek için (yeni kanuna göre 2 yıl ondan faydalanmak için) ne yapmam gerekli ilçe milli eğitime me yoksa askerlik şubesine mi gitmem gerekli. hangi evrakları götürmeliyim. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler

Askerlik şubene gidersin zaten daha önce evraklarını teslim ettiğin için herhangi birşey istemiyorlar. Orda durumunu belirtince sana HAZIR DILEKCE formu verıyorlar. adını soyadını ve imzanı atıyorsun. 1 yıl tecil ediyorlar.

Yok eger baska bir askerlik subesine gidersen kendi askerlik subene verdiğin tum belgeleri (diploma, foto, kimlik fotokopi vb.) oraya da verirsin. ondan sonra sana dilekçeyi verirler. doldurursun verirsin alırsın 1 yıl tecil hakkı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum

page generation = 0.25758 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)