|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
crosswise
Site Gezgini

|
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 07 Tem 2008, 15:27 | |
| | sözleşmeliyim mecbur askere gidiyorum agustos donemınde , ücretsiz izne cıkış tarihi olarak 11 agustos düşünüyorum arkadaslar ,12 agustos kışlaya teslım tarihiymiş öğrenebildiğime göre acaba doğru mu ücretsiz izin istediğim tarih | |
|
|
 |
hanifisanal
Site Gezgini

|
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 07 Tem 2008, 15:35 | |
| | kendi istediğin tarihte izne çıkamazsın. Askerlik sınavın yapıldığı gün başlar. yani sınav hangi gün ise 1 gün önce izne çıkabilirsin. Ayrıca memurlar maaşı peşin aldığından dolayı son maaşını alamazsın ,alsanda tekrar geri ödemen gerekir. çalıştığın milli eğitimden ayrıntılı bilgileri alırsın | |
|
|
 |
bilgisayarci_st
Site Gezgini

|
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 25 Tem 2008, 1:25 | |
| evet haklısın ama bu kadrolular için geçerli bizler sözleşmeliler son güne kadr maaşlarımızı alıyoruz ve askere giderken tam maaş ve yarım maaş alacaz ondan bizler önce çalışıp sonra para alıyoruz memurlar ise önce alıp sonra çalışıyorlar bundan kaynaklana bir olay bu eğer sözleşmeliysen maaş geri vermiyorsun kadroluysan yarısını veriyorsun gelince geri alıyorsun o verdiğini umarım açıklayabilmişimdir....
saygılar hayırlı teskerler tüm askerlere darısıda başıma ağustos zede bende emret komutanım.....  | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 25 Tem 2008, 9:14 | |
| | hocam senin celp pusulanızda hangi tarihde askerdir diyorsa o zaman göreviniz biter ve askersinizdir... | |
|
|
 |
YAŞAR
Aktif Üye

Kayıt: 03 Tem 2007 Mesajlar: 151 Konum: Kahramanmaraş,Adana |
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 25 Tem 2008, 9:35 | |
| 30 temmuz dan sonra askersin senn yaylalar yaylar lar lar r  | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 25 Tem 2008, 10:23 | |
| | Sınavın yapıldığı günden kaç gün önce askerlik izni dilekçesi vermek gerekiyor | |
|
|
 |
bilgisayarci_st
Site Gezgini

|
| askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo 25 Tem 2008, 11:23 | |
| | sınavdan sonra sinüs kagıdı ile bir dilekçe vereceksiniz arkadaşlar ondan sonrada izin işlemleri başlamış olacak o kagıt da 5inde alınacak herhalde tamda bilmiyorum ama ondan sonra olacak ki uzun yada kısa okadar izinli sayılacaksınızondan sonra geldikten sonra 1 ay içerisinde tekrar başvurmalısınız yoksa sözleşmeli olma hakkınıda kaybedersiniz ben böle biliyorum ve bana böle yapmamı söylediler ilçeden ama belkide yanlış biliyorlardır idda etmiyorum yanlış anlaşılmasın teşekkürler herkese +1 | |
|
|
 |
|
|