Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
crosswise
Site Gezgini
Site Gezgini

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    07 Tem 2008, 15:27Alıntıyla Cevap Gönder

sözleşmeliyim mecbur askere gidiyorum agustos donemınde , ücretsiz izne cıkış tarihi olarak 11 agustos düşünüyorum arkadaslar ,12 agustos kışlaya teslım tarihiymiş öğrenebildiğime göre acaba doğru mu ücretsiz izin istediğim tarih
hanifisanal
Site Gezgini
Site Gezgini

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    07 Tem 2008, 15:35Alıntıyla Cevap Gönder

kendi istediğin tarihte izne çıkamazsın. Askerlik sınavın yapıldığı gün başlar. yani sınav hangi gün ise 1 gün önce izne çıkabilirsin. Ayrıca memurlar maaşı peşin aldığından dolayı son maaşını alamazsın ,alsanda tekrar geri ödemen gerekir. çalıştığın milli eğitimden ayrıntılı bilgileri alırsın
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    25 Tem 2008, 1:25Alıntıyla Cevap Gönder

evet haklısın ama bu kadrolular için geçerli bizler sözleşmeliler son güne kadr maaşlarımızı alıyoruz ve askere giderken tam maaş ve yarım maaş alacaz ondan bizler önce çalışıp sonra para alıyoruz memurlar ise önce alıp sonra çalışıyorlar bundan kaynaklana bir olay bu eğer sözleşmeliysen maaş geri vermiyorsun kadroluysan yarısını veriyorsun gelince geri alıyorsun o verdiğini umarım açıklayabilmişimdir....

saygılar hayırlı teskerler tüm askerlere darısıda başıma ağustos zede bende emret komutanım..... Razz Razz alkis
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    25 Tem 2008, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam senin celp pusulanızda hangi tarihde askerdir diyorsa o zaman göreviniz biter ve askersinizdir...
YAŞAR
Aktif Üye
Aktif Üye

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    25 Tem 2008, 9:35Alıntıyla Cevap Gönder

30 temmuz dan sonra askersin senn yaylalar yaylar lar lar r Very Happy
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    25 Tem 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

Sınavın yapıldığı günden kaç gün önce askerlik izni dilekçesi vermek gerekiyor
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo    25 Tem 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

sınavdan sonra sinüs kagıdı ile bir dilekçe vereceksiniz arkadaşlar ondan sonrada izin işlemleri başlamış olacak o kagıt da 5inde alınacak herhalde tamda bilmiyorum ama ondan sonra olacak ki uzun yada kısa okadar izinli sayılacaksınızondan sonra geldikten sonra 1 ay içerisinde tekrar başvurmalısınız yoksa sözleşmeli olma hakkınıda kaybedersiniz ben böle biliyorum ve bana böle yapmamı söylediler ilçeden ama belkide yanlış biliyorlardır idda etmiyorum yanlış anlaşılmasın teşekkürler herkese +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

askere gidiyorum ne yapmam gerekiyo

page generation = 0.15399 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)