Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    27 Hzr 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

karinca_52 yazmış:
1: 31 temmuz tarihinde okulunla ilişkini kesmen lazım
2 : Yolluk flan yok
3 : ek a alıyorsun zaten sınava gitmeden ....sonra şube sana bi evraklar veriyor ...o evrakları alıp sınav yerine gidiyorsun
4 : 18 gün sonra nere çıkarsa gidip göreve başlıyabiliyorsun ... 10 gün izin hakkın var
5: temmuzda yarım maaş alacaksın
6 : ağustosta er maaşı alacaksın 14.5 idi bizde
7 : şuan 1.388 ytl asteğmen maaşı
kolay gelsin

1388 değil 1346 dır hocam , nerdesin sen
mozk7
Site Gezgini
Site Gezgini

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    12 Tem 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

arkadşlar agustos atamasında inş atanacağım ben ama sınavları 1-4 agustos arasında giriyormusuz suan atanacağm yer falan belli değil ve bu durumda asker öğretmen olma ihtimalim varmı ? ve asker öğretmenlikte bir eğitim öğretim yılı mı tsk ya bağlı oluyoruz yoksa ne kadar bağlı oluyorz?
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    12 Tem 2008, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler arkadaşlar. Çok faydalı bilgiler.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    12 Tem 2008, 14:33Alıntıyla Cevap Gönder

güzel paylaşım elleriniz dert görmesin arkadaşlar....
muratonturk
Yeni Üye
Yeni Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    13 Tem 2008, 5:57Alıntıyla Cevap Gönder

mozk7 yazmış:
arkadşlar agustos atamasında inş atanacağım ben ama sınavları 1-4 agustos arasında giriyormusuz suan atanacağm yer falan belli değil ve bu durumda asker öğretmen olma ihtimalim varmı ? ve asker öğretmenlikte bir eğitim öğretim yılı mı tsk ya bağlı oluyoruz yoksa ne kadar bağlı oluyorz?

inşaallah istediğin bir yere atanırsın ağustosta hocam inşaallah.
tahminim Eylül'ün 1-5. günlerin gibi iş başı yaptırırlar onun için bu yılki ağustos celbini kaçırmış oluyorsun hocam.. asker öğretmenlikte tsk ya karşı sorumlu oluyorsun.. ama hastalık durumunda sevk falan meb'den. öyle gataya gideyim asteğmen askerim diyemiyon..rütbe yok kağıt üstünde..ama asteğmen olarak yaparsan rütbeli, üniformalı, silahlı oluyorsun..benim tavsiyem şartlarına hangisi uyuyorsa onu dilemek..en rahat olanı asker öğretmenlik..

ne olarak askere alınacağız?? önce askeriye kendi işine lazım olan kalifiye meslek sahiplerini ihityacı kadar belirledikten sonra, meb adına meb'e yarayacak kadar öğretmen seçiyo ve kalanları da kısa dönem kalıyor. kendi isteğin 3.planda..

narlıderede sınava girecek var mı?
mozk7
Site Gezgini
Site Gezgini

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    14 Tem 2008, 22:41Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim arkadaşım peki asker öğretmenlik hangi celp döneminde daha yüksek ihtimal ? ağustos mu kasım mı..
turhan287
Aktif Üye
Aktif Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    14 Tem 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

kasımda alım yok sadece agustosta
muratonturk
Yeni Üye
Yeni Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    17 Tem 2008, 19:15Alıntıyla Cevap Gönder

yeni zamla birlikte asker öğretmen maaşı 1420 YTL olmuş, inşaallah maddi sıkıntısı olan tüm arkadaşlara asker öğretmenlik çıkar.... eylül 2008'de 1420*3/2=2130YTL bir buçuk maaş tutuyor.. ağustosu maaşsız geçirdikten sonra eylül maaşı ilaç gibi gelecektir, tahmin ediyorum..
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    17 Tem 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Gereken notları aldım.
ben de bugün sevk kağıdımı aldım.
Ağustos 1 de sınava gireceğim inş. Hayırlısı olur. Önemli olan vatani görevimizi en yararlı olacağımız yerde yapmamız. İlla Asker Öğrt. olsun diye bir düşünceye kapılmamamız gerektiğini düşünüyorum. Maddiyat önemli ama vatanı savunmaktan daha önemli olmadığını düşünüyorum.

Tüm Asker adaylarına saygılarıma sunarım.

----------------------------
realxtraz
Aktif Üye
Aktif Üye

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos    18 Tem 2008, 14:25Alıntıyla Cevap Gönder

miray hocam ben askere giderken neredeydiniz dediğiniz sorunların hepsini yasadım.

bide bozuk para çok sıkıntı oldu. Sigara içiyorsanız yine sıkıntı biraz yuklu gitmekte fayda var geçen sene asker ogretmenler acemilik için Manisaya gonderilmişti. spil dağı eteklerında uçaan güvercin olsam diye marşlar felan...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ASKER öğretmenlik ile ilgili 2008 agustos

page generation = 1.54076 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)