Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
tE0
Aktif Üye
Aktif Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    09 Ağu 2008, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar size bir tavsiye de bulunayım, büyük ihtimalle yarın sabah 10 derler ama 11 - 12 gibi öğrenirsiniz yoğunluktan. neyse benim söyleyeceğim ; açıklandığı zaman kimisinde iki faklı il ismi çıkar, mesela bende geçen sene Erzincan toplanma merkezi ama askerlik yapacağım yer Erzurum / Palandöken'di. Askeriye de görev yapan eşe dosta sorduk Erzincan'a gitsin dediler ordan KTM ile Erzurum a götürürler demişlerdi. Mantıklı değil di Erzurum a direkt uçak varken niye ktm ye katılayım. Nitekim Erzincan a uğramadan direkt Erzurm a gittim ve iyi ki de öyle yapmışım. Ktm ye girenler bir kaç gün sonra geldiler ve rezillik denilebilecek şeyler yaşamışlar.. Diyeceğim şu ki ; Direkt gidebiliyosun bunu tercih edin. KTM ye girmemeye çalışın emin olun hiç bir problem olmayacaktır.
Toprak38060
Yeni Üye
Yeni Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    09 Ağu 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

heralde artık bugün açıklanmaz
yarın da açıklanmaz diye endişeleniyorum pazar diye
iyice merak etmeye başladım valla gün yaklaştıkça
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 6:51Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ne ses var ne soluk....
bu gidişle stresten gebereceğiz....
inanın gece uyuyamadım....
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 7:07Alıntıyla Cevap Gönder

askeriyeyi aradım.sınav sonuçları 9:30 10:00 arasında internet sitesinden yayınlanacakmış..
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 7:12Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim hocam....
en azından açıklanacağı bilmek güzel...
ama beklemesi gerçekten çok zor....
allah herkese hayırlısını versin...
pirireis
Site Gezgini
Site Gezgini

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 7:56Alıntıyla Cevap Gönder

turgutterzi yazmış:
askeriyeyi aradım.sınav sonuçları 9:30 10:00 arasında internet sitesinden yayınlanacakmış..

Tşk hocam
Açıklansa da kurtulsak artık Confused
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:00Alıntıyla Cevap Gönder

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Confused Confused Confused Confused

bu kadar strese gireceğimi bilsem.....
öldüm ben stres ve korkudan arkadaşlar...
açıklasınlar artık şunuda kurtulalım çileden..
pirireis
Site Gezgini
Site Gezgini

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:02Alıntıyla Cevap Gönder

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:04Alıntıyla Cevap Gönder

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:06Alıntıyla Cevap Gönder

dostlar yapmayın yaaa, hakkımızda hayırlısı olsun... fazla stres iyi değildir. az kaldı sanırım.. dayanalım biraz daha...
mehmet23
Aktif Üye
Aktif Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:10Alıntıyla Cevap Gönder

zaten bu sene asker öğretmenliğin çok büyük kısmı bilgisayar, dil öğretmenleri ile türkçe öğretmenleri oluşturuyor....

en kötü ihtimal 5,5 ay izine gelmesek bunun 10 de yedik geriye 5 ay 5 gün kaldı....
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?    10 Ağu 2008, 8:11Alıntıyla Cevap Gönder

niye acaba hocam....
nerden aldın sen bu bilgiyi.....
inşaalh dediğin gibi olur....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

asker öğretmen sonuçlarını ne zaman öğrenebileceğiz?

page generation = 0.54808 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması