Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Asker Öğretmen Başlığı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Asker Öğretmen Başlığı    01 Tem 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar nişan düğün derken bu sene askere gitmek nasip oldu. Ağustosta gidiyorum. Bu yüzden Yöneticilerimizden ricam, askerlik ve asker öğretmenlik ile ilgili sorularımızı ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir "Asker Öğretmenlik" diye bir başlık açılırsa sevinirim. Bu arada askere gidecek olan meslektaşlarıma sevgiler... Smile Smile
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Asker Öğretmen Başlığı    01 Tem 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

+1 alkis Laughing tabii Idea
sguner_23
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Asker Öğretmen Başlığı    09 Tem 2008, 18:36Alıntıyla Cevap Gönder

Askerlik bölümü bu siteye şart.Daha önce aynı talebte bende bulunmuştum...
md4483
Aktif Üye
Aktif Üye

Asker Öğretmen Başlığı    09 Tem 2008, 18:56Alıntıyla Cevap Gönder

gercekten bende çok gerekli diye düşünüyorum
askere gidenlerede hayırlı eskereler..
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Asker Öğretmen Başlığı    09 Tem 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

değerli arkadaşlar yönetimden biri olarak bende bir çoğunuz gibi bu ağustos nasipse askere gideceğim inşaallah ve benimde bazı konularda bilgilenmem gerekiyor malumunuz.
öneride bulunduğunuz bölüm forumumuz için gerçekten çok gerekli ama bu yaz döneminde açılırmı bilemiyorum
yönetim ekibi olarak bu yaz döneminde tatil dolayısıyla site ile pek ilgilenemiyoruz,
ghost şuan ankarada tatilde (fazla gezme ghost gelde site ile ilgilen bak arkadaşların bazı öneri ve istekleri var Razz )
emin.umut hocamda ghost gibi tatilde, hacker hocamın malumunuz düğün telaşı var
derken bu yaz dönemi bazı önerileriniz askıya alınabilir
şimdiden yönetim ekibi adına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz Very Happy Razz Very Happy

inşallah en kısa zamanda yeni döneme iyi bir şekilde başlangıç yaparız.

herkese iyi forumlar!..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Asker Öğretmen Başlığı

page generation = 24.98595 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması