|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
seyma
Aktif Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 7:57 | |
| | Öyle kullanılıyo. Ama onun için 21 bilgisayara gerek olmuyo ki. Bi ana bilgisiyar bi de projeksiyon yetiyo. Diğerleri hiç açılmıyo. Elimden geldiği kadar öğle arasında ve çıkışlarda öğrencileri alıyorum laboratuara ama onun dışında kullanılmıyo... | |
|
|
 |
sonley
Yeni Üye

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:00 | |
| | evet. gercekten zormus işiniz. benim iyi 15+1 ve 25 öğrenci | |
|
|
 |
firstprivate
Aktif Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:07 | |
| | bende de 15+1 ve 25-30 arası öğrenci sayısı var...bilgisayar olmadan bilgisayar dersi zor olmalı allah kolaylık versin arkadaşlar... | |
|
|
 |
transistor
Site Gezgini

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:26 | |
| | Benim bundan önceki okulumdaki gibi.........Allah kolaylık versin | |
|
|
 |
serkanozen1
Aktif Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:40 | |
| Allah hepimize kolaylık versin bendede 15+1 ama hiç birirnin cd sürücüleri çalışmıyor
ağ yok vs vs vs | |
|
|
 |
hakan_canpolat_63
Seçkin Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:47 | |
| | allah yardımcıız olsun hocam | |
|
|
 |
ozahit
Aktif Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:49 | |
| | Allah benim öğrencilerede şükretmeyi öğretsin. 20+1 , 1 makine bozuk diye benimle kavga edecek adamlar, demekki bu durumları görseler | |
|
|
 |
mkalkan
Aktif Üye

| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:55 | |
| sınıf mevcutları 55 kadar çıkıyor 15 bilgisayar var. her bilgisayara 3 öğrenciyi bile geçiyor. Anlayacağınız müfredatı uygulayana helal olsun. ben kendi müfredatımı uygulayacam.
klasik olarak önce yazı yazdırcam. ardından da ufak bir uygulama gösterip onu yaptıracam. Ne yapalım.
Atandığım günden beri söylüyorum. ilköğretimde bilgisayar dersi saçma. kaldırılmalı.
yada ders adam gibi sadece 7 veya 8. sınıfta 2 veya 3 saat olmalıki adam akıllı ders işleyelim. 4. ve 5. sınıflara da biz giriyoruz. ve bu sınıflara laf anlatmak gerçekten zor. çünkü bunlar daha çocuk. | |
|
|
 |
serhatdemir
Aktif Üye

Kayıt: 07 Eyl 2007 Mesajlar: 397 Konum: Nevşehir-Derinkuyu |
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 8:55 | |
|
 |
 |
rekor ben de 1 bilgisayar  |
hayır hocam bende gittiğim lisede hiç bilgisayar yok. Dersi sınıfta işliyorum
Yahu şunu anlamıyorum seçmeli bir dersi labaratuvarı yoksa neden seçerler komik. kafayı yemek üzereyim. | |
|
|
 |
paylasimci
Site Gezgini

|
| arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 9:48 | |
| dimi, al benden de o kadar.
Benim durumum: İlçede 5 okul var. hiç birinin bilgisayar dersine girecek öğretmeni yok. sağolsunlar müdrü yardımcıları müdürler ve sınıfçılar giriyormuş. ben de 15dk ötede kasabaya atandım. pentium 3-ler var. ancak 7 tanesini adam edebildim. kız başıma pislik içindeyim. şuan beni görseniz memur demezsiniz. 7 kasa 7 kalvye tamir ettim. ama fareler toplu. 3 ünün topu var. her delikte top aradım. of ki ne off.
meb de almıyor ilçeye. müdrü mate verecekmiş. mate ci yok bana kaldı. ben ne diim şimdi. sabah sabah sinirim bozuldu.
iyki siz varsınız. dert ortaklarım benim. | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Re: arkdaşlar durum vahim 18 Eyl 2008, 9:51 | |
|
 |
 |
arkadaşlar ilköğretimde ders verdiler. sınıflar kalabalık. bilgisayar lab da toplam 5 bilgisayar var. mevcutlar en az 40 kişi. yahu kafayı yicem. yeni bilgisayarda gelmeyecekmiş. ne edecem yavvv. ders mers hikaye valla. 40 dk çocuk susturmaca artık... |
aynı sorun geçen sene benim başımdaydı gerçi bu sene de başımda, geçen sene denedim bilgisayarylara sırayla öğrenci geçmesini ama olmadı, ben de sadece tek bilgisayarla ve projeksiyon kullanarak teorik olarak arada sırada da özellikle 4 ve 5lerde de sırayla öğrencilere uygulama yaptırarak 1 seneyi geçirdik, bu sene de öyle olacak bilgisayarlar gelene kadar...  | |
|
|
 |
paylasimci
Site Gezgini

|
| kolay gelsin. 18 Eyl 2008, 9:53 | |
|
 |
 |
 |
 |
rekor ben de 1 bilgisayar  |
hayır hocam bende gittiğim lisede hiç bilgisayar yok. Dersi sınıfta işliyorum
Yahu şunu anlamıyorum seçmeli bir dersi labaratuvarı yoksa neden seçerler komik. kafayı yemek üzereyim. |
bilgisayar olmasa da olur canıım, snein için seçmişler işte. seçilmiş insanlarız biz. allah bu durumları tez zamanda düzeltir inşallah. lise de bile bilgi. yoksa... kaç saat ddersin var peki | |
|
|
 |
|
|