Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

arkdaşlar durum vahim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
seyma
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 7:57Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle kullanılıyo. Ama onun için 21 bilgisayara gerek olmuyo ki. Bi ana bilgisiyar bi de projeksiyon yetiyo. Diğerleri hiç açılmıyo. Elimden geldiği kadar öğle arasında ve çıkışlarda öğrencileri alıyorum laboratuara ama onun dışında kullanılmıyo...
sonley
Yeni Üye
Yeni Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:00Alıntıyla Cevap Gönder

evet. gercekten zormus işiniz. benim iyi 15+1 ve 25 öğrenci
firstprivate
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:07Alıntıyla Cevap Gönder

bende de 15+1 ve 25-30 arası öğrenci sayısı var...bilgisayar olmadan bilgisayar dersi zor olmalı allah kolaylık versin arkadaşlar...
transistor
Site Gezgini
Site Gezgini

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:26Alıntıyla Cevap Gönder

Benim bundan önceki okulumdaki gibi.........Allah kolaylık versin
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:40Alıntıyla Cevap Gönder

Allah hepimize kolaylık versin bendede 15+1 ama hiç birirnin cd sürücüleri çalışmıyor
ağ yok vs vs vs
hakan_canpolat_63
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:47Alıntıyla Cevap Gönder

allah yardımcıız olsun hocam
ozahit
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

Allah benim öğrencilerede şükretmeyi öğretsin. 20+1 , 1 makine bozuk diye benimle kavga edecek adamlar, demekki bu durumları görseler
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:55Alıntıyla Cevap Gönder

sınıf mevcutları 55 kadar çıkıyor 15 bilgisayar var. her bilgisayara 3 öğrenciyi bile geçiyor. Anlayacağınız müfredatı uygulayana helal olsun. ben kendi müfredatımı uygulayacam.
klasik olarak önce yazı yazdırcam. ardından da ufak bir uygulama gösterip onu yaptıracam. Ne yapalım.
Atandığım günden beri söylüyorum. ilköğretimde bilgisayar dersi saçma. kaldırılmalı.
yada ders adam gibi sadece 7 veya 8. sınıfta 2 veya 3 saat olmalıki adam akıllı ders işleyelim. 4. ve 5. sınıflara da biz giriyoruz. ve bu sınıflara laf anlatmak gerçekten zor. çünkü bunlar daha çocuk.
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 8:55Alıntıyla Cevap Gönder

saviola26 yazmış:
rekor ben de 1 bilgisayar Smile Sad

hayır hocam bende gittiğim lisede hiç bilgisayar yok. Dersi sınıfta işliyorum Smile
Yahu şunu anlamıyorum seçmeli bir dersi labaratuvarı yoksa neden seçerler komik. kafayı yemek üzereyim.
paylasimci
Site Gezgini
Site Gezgini

arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 9:48Alıntıyla Cevap Gönder

dimi, al benden de o kadar.

Benim durumum: İlçede 5 okul var. hiç birinin bilgisayar dersine girecek öğretmeni yok. sağolsunlar müdrü yardımcıları müdürler ve sınıfçılar giriyormuş. ben de 15dk ötede kasabaya atandım. pentium 3-ler var. ancak 7 tanesini adam edebildim. kız başıma pislik içindeyim. şuan beni görseniz memur demezsiniz. 7 kasa 7 kalvye tamir ettim. ama fareler toplu. 3 ünün topu var. her delikte top aradım. of ki ne off.

meb de almıyor ilçeye. müdrü mate verecekmiş. mate ci yok bana kaldı. ben ne diim şimdi. sabah sabah sinirim bozuldu.

iyki siz varsınız. dert ortaklarım benim.
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: arkdaşlar durum vahim    18 Eyl 2008, 9:51Alıntıyla Cevap Gönder

engin20020 yazmış:
arkadaşlar ilköğretimde ders verdiler. sınıflar kalabalık. bilgisayar lab da toplam 5 bilgisayar var. mevcutlar en az 40 kişi. yahu kafayı yicem. yeni bilgisayarda gelmeyecekmiş. ne edecem yavvv. ders mers hikaye valla. 40 dk çocuk susturmaca artık...

aynı sorun geçen sene benim başımdaydı gerçi bu sene de başımda, geçen sene denedim bilgisayarylara sırayla öğrenci geçmesini ama olmadı, ben de sadece tek bilgisayarla ve projeksiyon kullanarak teorik olarak arada sırada da özellikle 4 ve 5lerde de sırayla öğrencilere uygulama yaptırarak 1 seneyi geçirdik, bu sene de öyle olacak bilgisayarlar gelene kadar... Sad
paylasimci
Site Gezgini
Site Gezgini

kolay gelsin.    18 Eyl 2008, 9:53Alıntıyla Cevap Gönder

serhatdemir yazmış:
saviola26 yazmış:
rekor ben de 1 bilgisayar Smile Sad

hayır hocam bende gittiğim lisede hiç bilgisayar yok. Dersi sınıfta işliyorum Smile
Yahu şunu anlamıyorum seçmeli bir dersi labaratuvarı yoksa neden seçerler komik. kafayı yemek üzereyim.

bilgisayar olmasa da olur canıım, snein için seçmişler işte. seçilmiş insanlarız biz. allah bu durumları tez zamanda düzeltir inşallah. lise de bile bilgi. yoksa... kaç saat ddersin var peki
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

arkdaşlar durum vahim

page generation = 0.16595 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması