Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......    14 Hzr 2008, 11:02Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yardım gerekiyor afrikaya aç cocuklara....
bir izleyin bakalım.....,
dünyada neler oluyor.....

HAYDİ_ACE..rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  HAYDİ_ACE..rar
 Dosya Boyutu:  635.39 KB
 İndirilme:  11 defa

hasan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......    14 Hzr 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

Benim anlamadığım, önce sömürüyorlar, öyle bir iğrençlikle sömürüyorlarki artık insanlar yiyecek yemek bulamıyor.

Sonra da yardım edin, kampanya düzenledik..... niçin yardım etmiyosunuz?

Hiç kimse bana unicefin açılımını yapmasın. Bu kurum sadece zengin ülkelerdeki bazı insanların vicdanlarını rahatlatmak için kurdukları bir dernek o kadar.

Unicef kime bağlı? Birleşmiş Milletlere,
Daimi üyeler kim? Oylama yapıldığın da 1 hayır+100 evet =HAYIR çıkarabilecek güce sahip ülkeler kim? Fransa, İngiltere, Çin, Rusya, ABD

Unicefin yardım toplamasına gerek yok. Sacede ABD, Fransa, İngiltere
sömürmelerini yarıya indirsinler, oradaki insanlar kendilerinin doyururlar... Böyle şaçma sapan kampanyalara gerek kalmaz..
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......    14 Hzr 2008, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

hocam elbette hakılısın ama yapacak birşeyimiz yok gibi şuan...
ohalde yapabileceğimizi yapalım derim....
zgrcln
Site Gezgini
Site Gezgini

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......    17 Hzr 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

Hasan arkadaşıma tamamen katılıyorum. hmmtklnc bişeyler yapamamız gerekir demesine de katılıyorum. Ama yapabileceğimiz çok bişey yok ona inanıyorum.
hasan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......    17 Hzr 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

Düzeltme: Böyle saçma sapan derken kasettiğim amaç değil olaya sebeb olanlar ve çağrıyı yapanların aynı olmasıdır. Tezat da bundadır.

Sanırım buna kapitalistler, yeni dünya düzeni diyorlar.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

arkadaşlar unisefin yardım çağrısı.......

page generation = 0.20275 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması