Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ayme34
Site Gezgini
Site Gezgini

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım    16 Eyl 2008, 5:05Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayarda mavi ekran gelip windows açılmıyor. Bende Exper öğretmen bilgisayarı kurtarma DVD si ile geri yükleme yapmak istedim. Ama bundan önce Exper ürün kurtama CD ile yeni windows kurdum. Bilgisayar açılışta iki windowstan birini seçtiriyor, birini seçince mavi ekran geliyor, diğerini seçince windows açılıyor. Ve hal böyle olunca da yetersiz disk alanı mesajı veriyor. Zaten geçici bir durum için windowsu yüklemiştim. Şimdi bütün işlem adımlarını uygulayarak (güvenlik kart, bios...) bilgisayarı DVD den açtım fakat gelmesini beklediğim ekran yerine siyah ekranda yanıp sönen alt çizgi geliyor bir müddet sonra da yeni yüklediğim windowstan bilgisayar açılıyor. Bendeki kurtarma DVD orjinal, üzerinde experin yazısı falan var. DVD bozuk diye düşündüm ve forumda paylaşılan 32 partlık öğretmen bilgisayarı kuratma dvd dosyalarını indirdim yeni bir DVD yaptım denedim yine olmadı. Yine aynı siyah ekran geldi. Daha önce öğrenci bilgisayarını da öğrenci kuratrma DVD si ile kurtarmak istedim %25 civarında hata verip DOS ekranına geçmişti ben de çağrı bırakıp servise gönderdim yaptılar gönderdiler. Foruma baktım aynı problemi yaşamaış bir sürü kişi var. Artık şüphelenmeye başladım arada yapılması gereken bir işlem adımını bizden mi saklıyor bu firma ya da herkese bozuk ya da eksik DVD mi göndermişler diye. Tekrar servise çağrı bıraktım, yanıt bekliyorum. Ama bu foruma ve sizlere de çok güveniyorum. Ben mi biryerlede hata yapıyorum yoksa bu exper'in DVD leri mi çalışmıyor ya da kurtarma DVD lerini kullanmadan önce yapılması gereken bir işlem adımı var da biz mi bilmiyoruz? Lütfen yardım edin dersler başladı yardım bekliyorum.
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım    16 Eyl 2008, 5:19Alıntıyla Cevap Gönder

evet. yapılması gereken bir işlem var.
aşağıdaki linklerde anlatılıyor.
kolay gele...
http://meb1400.probil.com.tr/Documents/Exper_Ogretmen_PCsi_Yeniden_Yukleme_Islemi.pdf

http://meb1400.probil.com.tr/Documents/Exper_Ogrenci%20_PCsi_Yeniden_Yukleme_Islemi.pdf
ayme34
Site Gezgini
Site Gezgini

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım    16 Eyl 2008, 5:36Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim ama ben zaten oradaki tüm işlem adımlarını uyguladım. Dün çağrı merkezinden aradılar yeni DVD istedim. Bakalım yine bu işi halledemezsem bu işin içinde bir bit yeniği var diye düşünmeye başlayacağım.
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım    16 Eyl 2008, 6:02Alıntıyla Cevap Gönder

eğer bios ayarlarını doğru yaptınızsa ve dvd sağlam ise sorun olmaması gerekir.
bios ayarlarını yapmadan önce ben de kuramamıştm.
bios ayarlarını yaptım ve kurdum.
probilin gönderdiği 2. dvd kuruluma başladı ancak yüzde 70'lerde bilgisayar kitlendi.tabi başka bir dvd temin ettim.çalışan bir dvd.
tüm sürücülerle birlikte kuruldu sonra.
tv kartının sürücüsü bile.
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım    16 Eyl 2008, 8:03Alıntıyla Cevap Gönder

Güvenlik kartıda bu tip sorunlara sebeb olabilir. Güvenlik kartını çıkrıpta deneyebilirsin.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Arkadaşlar neden duymuyorsunuz beni! Öğrt. bilg. sizlere ömür. Yardım

page generation = 5.84485 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)