Gözden geçirme 3: 1-Okul afet ve acil durum yönetim...2-tehlike,zarar...3-
fiziksel korunma..4-müdahale..5-planın duyurulması...6-tatbikat..
NOT: Dersleri kırmızı şeritte bulunan PLAY düğmesinden ilerletiyoruz. PAUSE oldukça PLAY yapıp devam ediyoruz. Ancak 1. ve 4. bölümlerde saat aynı yerde tekrarlayıp duruyor, onu anladığınız yerde solda bulunan içerikten diğer sayfaya geçiş yapıyoruz.Burada süre çok önemli,her sayfayı dinleyerek devam ediyorsunuz.En sonunda beyaz sayfa görünceye kadar devam edin.Bu eğitim 4 Mart 2011 de başlayıp,31 Ağustos 2012 de bitecek.Bu kursu öğretmen ve idareci herkes tamamlamak zorundadır.
bu eğitimlerin hızlı tamamlanması yaklaşık yarım saatlik sürede bitirilebilecek bir yol varmış arkadaşlar ben eğitimlere hiç bakmadım bakan arkadaşlar dan bilgisi olan varmı ?
Aynı konuyu ben başlık açacaktım. Bitirebilen var mı? Dördüncü bölümü 2 defa eksiksiz dinledim. Sorulara cevap verdim doğru bir şekilde ama nafile. Tamamlanmadı yazmıyor. Yapan arkadaş varmı ? Allah aşkına deli olacağım......
Eklentiler:
Ekran Alıntısı.JPG [ 69.36 KiB | 6005 kere görüntülendi ]
NOT: Dersleri kırmızı şeritte bulunan PLAY düğmesinden ilerletiyoruz. PAUSE oldukça PLAY yapıp devam ediyoruz. Ancak 1. ve 4. bölümlerde saat aynı yerde tekrarlayıp duruyor, onu anladığınız yerde solda bulunan içerikten diğer sayfaya geçiş yapıyoruz.Burada süre çok önemli,her sayfayı dinleyerek devam ediyorsunuz.En sonunda beyaz sayfa görünceye kadar devam edin.Bu eğitim 4 Mart 2011 de başlayıp,31 Ağustos 2012 de bitecek.Bu kursu öğretmen ve idareci herkes tamamlamak zorundadır.
açıklama takip edilirse tamamlanıyor..
Yok hocam yine olmadı. Bizim ilçede de tamamlayan görmedim daha. İlginiz için teşekkürler.
arkadaşlar afetlerde 1 ve 4. de takılıyo ama yukardaki uyarılar dikkate alınarak yapılırsa tamamlandı diyor. ben hepsini hala bitiremedim ama olacak gibi görünüyor. sadece afetleri yaparken biraz daha hassasiyet...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.