Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

antalya da formatorlukler ıptal

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 9:49Alıntıyla Cevap Gönder

iistel yazmış:
neymiş bu BOTE liler. Vatanı onlar kurtaracak. Eğitimide. Helal olsun onlara.

diğer branşlar neden derslerden kaçar bilmiyorum. Matematik öğretmeni olanlar dersinden kaçmamalı ilköğretimde full matematik dersine girip öğrencilerin matematik korkusunu atmalarına katkıda bulunmalı. diğer branşlarda da böle olmalı.herkes kendi branşının gereklerini yapmalı.
tcoalngsau
Süper Üye
Süper Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

baştakiler bu işten anlamalı öncelikle..Dinazorlar artık gitsin yeni genç nesile yer versinler..yoksa daha çok böyle tartışırız.. Rolling Eyes
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

serkanholep yazmış:
serkanozen1 yazmış:
Alıntı:
Hocam bir kere o BÖTÖCÜ değil Bilgisayar ve Öğetim Teknlojileri Eğitimi Bölümü mezunları yani bu isimden ne demek istediği anlaşılıyor. Branşınız nedir bilmiyorum. Siz kendinizi yetiştirmiş olabilirsiiz ama formatör olupta format atmasını bilmeyen pek çok arkadaş var. neyse konu bu değil.

Bilgisayar Bilgisi Bir denizdir. Siz hangi limana gideceğinize karar verirsiniz o kadar ( yani kendi uzmanlaşacağınıza karar verirsiniz olay o) sonra ben çoğu bilgisayar öğretmeninden ben fazla biliyorum ben küçük dağları ben yarattım havaları ne bu ya yakışmıyor sizin gibi bir öğretmene.

Formatörlük olmadanda biz bilgisayar öğretmenleri bu işi yapıyorduk. kul formatörü full ücret alıyor birtek bilgisayar bile kurmasını bilmiyordu biz hepsini kurup 20 saat ders için 20 tane sınıfa derse giriyorduk.

Okullu alaylı muhabbetine dönmüş bu ne iş. Çok komiksiniz.

Komik olan sizsiniz.. Ben küçük dağları kendim yarattım demiyorum Hem yaratmak Allah'a mahsus olan bir şey neyse kelimelerle oynamayayım. Ayrıca yukarıdada belirtmiştim sizler yokken biz hem sınıf öğretmenliğini yapıp hemde sizin işleri yapıyorduk. Gerçektende format atamayan formatörler olduğu gibi web sayfası hazırlayamayan format atamayan bilgisayar öğretmenleri de var sizin asıl derdiniz ücret anlaşılan

Benim Matematiğim çok iyidir. kendimide çok geliştirdim. çok da seviyorum gerçekten
Ama Matematik öğretmeni olmak istemiyorum çünkü onun öğretmeni ve matematik üzerine 4 yıl üniversite okumuş diploması olan başka birileri var

ben de öss de matematikte tek yanlış yapan ve bu dersi çok seven biriyim. Okulumuzda öğrencilerin götürdüğü matematik sorularını yapamayan matematek öğretmeni var.ben bu soruları çözüyorum. ama tutup da derse de ben gireyim ya da özel ders vereyim demiyorum. onlar 4 yıl okudu ve bu işe yıllarını verdi. eksiklilkleri de olabilir. Bizim gösterdiğimiz anlayısı diğer branşlar da göstermeli.Bilgisayarcıların üstüne gitmeyelim.
memduhbey
Site Gezgini
Site Gezgini

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

Galiba tam istenen tablo birbiri ile uğraşan öğretmenler!!!
Formatörlük bakanlığın bir uygulaması öğretmenin kendi şahsi insiyatifi değildir.Her okula bir bilgisayar öğrt. verilmesi tamamen bir hayaldir. ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR DERSİ SEÇMELİ BİR DERSDİR.. SEÇMELİ DERS İÇİN KADROLU ÖĞRETMEN VERİLMEZ.
tcoalngsau
Süper Üye
Süper Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

+1 herkes işine bakmalı bencede
eminkadi
Aktif Üye
Aktif Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

ne bu ya her okunu eninde sonunda aynı noktaya getiriliyor. Kimse sizin fikrinizi sormuyor. Benim fikrimide sormuyor. Yok şu formatör olsun şu olmasın. Noluyoz Bi "ÇELİK" çok diyorduk maaşallah hepiniz Çelik'ten daha Çelik'siniz. Biraz sonra başka bi mevzu açılsa birlikten beraberlikten bahsedersiniz. Oturun oturduğunuz yerde şu eğitim birinden neler çekti. Sizlerle uğraşamayız.
RoboTek
Seçkin Üye
Seçkin Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 10:07Alıntıyla Cevap Gönder

yarın bizde toplantıya gideceğiz bilmiyorum ne olacak bugüne kadar herşeyi bedava yaptım.
Bugün bir köyden haber geldi gel modemi bağla...Diğeri poşetteki toneri gelip doldururmusunuz?
Telefon ettim öğleye 1,5 acılı adana kebap bir de açık ayran hazırlayın gelirim Mr. Green Mr. Green
herşey ücrete tabi yeni görevlendirme verirlerse
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
ben de öss de matematikte tek yanlış yapan ve bu dersi çok seven biriyim. Okulumuzda öğrencilerin götürdüğü matematik sorularını yapamayan matematek öğretmeni var.ben bu soruları çözüyorum. ama tutup da derse de ben gireyim ya da özel ders vereyim demiyorum. onlar 4 yıl okudu ve bu işe yıllarını verdi. eksiklilkleri de olabilir. Bizim gösterdiğimiz anlayısı diğer branşlar da göstermeli.Bilgisayarcıların üstüne gitmeyelim.

kardeşim siz yokken biz yürütüyorduk bu işleri ben böyle kullanılmışlık duygusuna kapılıyorum. Ayrıca formatörlük kursuna ben isteyerek katılmamıştım işin başlangıcında. sen bekarsın deyip beni gönderdiler yazın sıcağında 2 ay boyunca tatilimizde gitti. sonra tekamül eğitimi çıkardılar. onada gittim kurslar şehir dışındaydı ne yolluk ne bişe verdiler. daha sonrada hizmet içi eğitim kursları bende 2004 ten bu yana yıllarımı verdim 4 yıl buna ne diyeceksiniz. ayrıca 4 yıl boyunca kendi branşımdaki yenilikleride takip edemedim bu anlayış yanlış kullan kullan işler yoluna girsinn hadi kardeşim yürü olmaz olmaz olmaz
coskunturgut
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar    06 Ksm 2008, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bize yapılan birbirine düşürmedir.Ben sınıf öğretmeni formatörüm ve iki konuda da kendimi yetiştirmeye çabaladım asıl sorun siz biliyorsunuz yada biz daha iyi biliyoruz değil bence kendini yetiştirip şu an yaptığı hizmetin hakkını vermektir gerisi teferruat boş yere konuşuyorsunuz format atmayı bilmeyen derslerden kaçmak için formatör olanlar ne yazıkki var ama kasanın içini açmayı bilmeyen hangi parçanın nereye konulacağını takılacağını bilmeyen bilgisayar öğretmenleride var ne yazıkki

benim düşüncem 70 milyonun vergileriyle maaş alıp geçiniyorsak yaptığımız iş ne olursa olsun onu doğru ve tastamam yapmalıyız bunu yapmayarak çıkar peşinde koşuyorsak bence en lanet işi yapıyoruz ve aşalığın biriyiz.Ama yaptığı işi iyi yapmaya çalışan ve gayret li biri isek helal olsun biize

kısaca bana burada açık var yaparmısın dediler ve 2 yıldır hiç arıza yaşamıyorum çünkü bakım yapmayıiişimi hakkını vererek yapmayı severim yarın iş bitti derlerse sınıfıma döner yavrularımı yetiştiririm bu kadar basit neyi paylaşamıyosunuzki.

bende bilgisayarcıların alay etmesiyle göreve başladım ama şimdi sorun yaşanınca bizi dekaale almaya başladılar ne demişler kişinin aynasıdır işi...
yuzuakyener
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

Öfff yaaa öfffffff verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad verymad

SİZ ADAMI DELİRTİRSİNİZ YAA. TAM ORTALIK DURULDU, MİLLET BİRBİRİNE ANLAYIŞ GÖSTERMEYE BAŞLADI DERKEN YİNE ÇIKIYOR İKİ KİŞİ ARADAN. YOK BÖTECİDEN FAZLA BİLİYORMUŞ, YOK KULLANILDIĞINI HİSSEDİYORMUŞ, YOK FORMAT ATMAYI BİLMEYEN BTCİ VARMIŞ... BIRAKIN ARTIK BUNLARI ARKADAŞLAR. HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS. YAZI GELDİ GÖREVLENDİRMELER YENİDEN ALINIYOR. SİZ HALA BIDI BIDI. NE ÇOK ŞEY BİLİYORMUŞSUNUZ NE ÇOK EMEK VERMİŞSİNİZ MAŞALLAH YAA. BİZ HİÇ BİRŞEY BİLMİYORUZ SAYIN HOCALARIM. OT GELDİK SAMAN GİDİYORUZ. Bİ SİZ YETİŞTİREBİLMİŞSİNİZ KENDİZİ TEBRİK EDERİM... alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis
yuzuakyener
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 11:07Alıntıyla Cevap Gönder

Bu arada Düzce'de de yeniden görevlendirme yapılıyor. Bugün dilekçeleri verdik. Haberiniz ola.
empati52
Aktif Üye
Aktif Üye

antalya da formatorlukler ıptal    06 Ksm 2008, 11:15Alıntıyla Cevap Gönder

yeniden görevlendirme derken.aynı şekildemi hocam.herhangibir değişiklik varmı.ünlü yazının etkisi olarak.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

antalya da formatorlukler ıptal

page generation = 4.18914 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)