Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Think.com - Education Foundation

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    23 Ekm 2007, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bugün il milli eğitim den gelen telefonla http://www.think.com seminerine Kayseri il koordinatörü olarak gideceğim söylendi, bende şaşırdım, beni nerden buldular bilemiyorum.
gidip görelim bakalım, hem edinilen bilgileri, evrakları ve kaynakları sitemizde de paylaşmış oluruz.

Verdikleri evrakta söz konusu eğitim portalının 50 ülkede 300 bin öğrenci ve öğretmen tarafından kullanılmakta olan, öğrenciler ve öğretmenler arasında iletişim kurmak, onların işbirliği içinde proje tabanlı öğrenme yöntemleriyle teknolojiyi kullanmalarına imkan sağlamak üzere tasarlanmıştır diyor.

Arkadaşlar http://www.think.com/tr/ sitesine girip bir göz atın, varsa sormak istedikleriniz burada sorularınızı yöneltin bende gittiğim yerde sorayım.Bu şekilde en yüksek verimi almış oluruz.

Yorum ve sormamı istediğiniz soruları bekliyorum

verilen yazıda ilgili gördüğüm yerlerin fotoları

EK-1THINK.COM_GÖREV_VE_SORUMLULUKLAR.rar
 Açıklama:
EK-1THINK.COM_GÖREV_VE_SORUMLULUKLAR

İndir
 Dosya Adı:  EK-1THINK.COM_GÖREV_VE_SORUMLULUKLAR.rar
 Dosya Boyutu:  15.05 KB
 İndirilme:  40 defa

En son ghost tarafından 11 Şub 2008, 9:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
t_sert85
Aktif Üye
Aktif Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    23 Ekm 2007, 16:50Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler ghost hocam.keşke beni de çağırsalar Very Happy
hayırlı olsun
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    24 Ekm 2007, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

ghost normalde il kordinatörü olarak (think)eğitici formatörleri gönderiyorlar. Ben de manisadan katılıcam yarın görüşürz.
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    24 Ekm 2007, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

inceleyelim bakalım hocam neymiş
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    24 Ekm 2007, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

hmm hocam işin içinde oracle varsa önemli bişey olabilir
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    24 Ekm 2007, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

ghost hocam il koordinatörü olduğunu bilmiyordum
inşallah faydalı bi seminer olur
grapegate77
Aktif Üye
Aktif Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    24 Ekm 2007, 10:54Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam. umarım beklentilerini karşılayan bir seminer olur.
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    30 Ekm 2007, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

Seni muhalif seni !!! Smile
angel11
Yeni Üye
Yeni Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    30 Ekm 2007, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

selam.. hayırlı olsun.. geçenlerde benim okulumuda aramışlar ilden.. benim okul da bu proje için pilot okul seçilmiş.. ve bende formatör olarak ekibe seçilmişim tabi.. il kordinatörünü aradım.. ankaraya sweminere gidicem döndümde toplantı yapıcaz netteki siteye göz at dedi.. baktım ama kesinlikle bişey anlamadım...okul formatörlerinin görevi ne olacak?? çok merak ediyorum en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim.. bakalım size neler anlatacaklar ankarada??
angel11
Yeni Üye
Yeni Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    30 Ekm 2007, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

ghost hocam yazının benim için olan kısmını kesmişsiniz.. okul formatörünün görevide yazıyor sanırım.. mümkünse o kısmıda yollarsanız bende bilgilenmiş olurum.. çok teşekkürler şimididen.. kolay gelsin..
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    31 Ekm 2007, 14:33Alıntıyla Cevap Gönder

Dosyayı ekliyorum burda ayrıntılı yazıyor.

Cemal TANER
Think.com İl Koordinatörü Manisa

EK-1THINK.COM GÖREV VE SORUMLULUKLAR.rar
 Açıklama:
Think.com Görev ve Sorumlulukları

İndir
 Dosya Adı:  EK-1THINK.COM GÖREV VE SORUMLULUKLAR.rar
 Dosya Boyutu:  15.05 KB
 İndirilme:  38 defa

hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz    31 Ekm 2007, 15:58Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Think.com - Education Foundation

Ankara'ya THINK.COM seminerine gidiyorum-istekleriniz

page generation = 0.53772 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması