Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
YazarMesaj
ceny
Yeni Üye
Yeni Üye

A.Ü DENİM    10 Eyl 2007, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

A.Ü.2005 BÖTE mezunuyum.ilk olarak aydına atandım daha sonra eş durumu il Tunceli Hozata geldim. İyiki sizlere rastladım.
ceny
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    10 Eyl 2007, 23:12Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle hoş geldim Laughing
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    10 Eyl 2007, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eşiniz yanınıza gelemedi sanırım, Aydın dan Tunceli sizin için zor olmuştur .
Ama önemli olan Mutluluk, mekanlar sevildikçe güzel..rabbim mutluluğunuzu daim etsin
nurse
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    12 Eyl 2007, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

ne guzel ghost ya iyi ki kurdun bu siteyi toplanmaya başlıyoruz yavaş yavaş.bu arada soncel sen beni tanıdın da ben seni tanıyamadımSmile
roksalan
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    12 Eyl 2007, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba 2005 mezunuyum ankara-mamakta çalışıyorum. formatörlük gelmeseydi daha bulamıcaktım burayı işim düşünce geldim Razz iyiki de gelmişim
ceny çok çok mutlusundur umarım hak ediyosun Wink
soncel
Yeni Üye
Yeni Üye

hatırlayamayanlara...    14 Eyl 2007, 20:51Alıntıyla Cevap Gönder

soncel= Serkan ÖNCEL / MERSİN
Pınarda bulmuş burayı çok güzel. Orhan elimizde olan e-mailler mail atalım arkadaşlarla buluşalım demiştim sana, ama ev taşıma telaşı içinde ben kimseye ulaşamadı. Şimdi elimdeki maillere ulaşmaya çalışıcam.. Sizlerde aynı işlemi yaparsanız sanırım daha çok kişiye ulaşırız.
yesim
Aktif Üye
Aktif Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    14 Eyl 2007, 21:26Alıntıyla Cevap Gönder

meraba arkadşlar cevaplamam biraz gec oldu ama nete giremiyodum son 1 hafta neyse bende diyarbakır merkezde 100.yıl iöo na atandım okul çok ii deil okuldan ziyade cevresi berbat Crying or Very sad
soncel hocam senınde diyarbakırmış okul hangisi nasıl iimi?
manager81
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    14 Eyl 2007, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

herkese selam . Bende selçuk 2002 mezunuyum. Galiba arnızda en eski olan benim. Bu arada ÇPL'de çalışmak zor mu?
mezbele
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    16 Eyl 2007, 15:12Alıntıyla Cevap Gönder

slm millet ben de a.ü. Böte 2005 mezunuyum. Ceny ve roksalan'ı kocaman öpüyorum. site süper. görüşmek üzere. Siteyi önerdiği için roksalana da tesekkür ediyorum. byee
soncel
Yeni Üye
Yeni Üye

yesime..    16 Eyl 2007, 18:56Alıntıyla Cevap Gönder

Diyarbakır merkez Ali Emiri İ.Ö.O. dayım. okulun d.bakırın en iyi okullarından biri zaten 4-5 tane var merkezde çok iyi okul.. Yeni atamaymışsın, şehirle okulla yada herhangibişeyle ilğili yardımcı olabileceğim birşey olursa mutlaka söle serkanoncel@gmail.com burdan da yazabilirsin, siteden de görüşebiliriz.
Doğu görevi için çok iyi bir yer d.bakır. O açıdan için rahat olsun. Okulunun etrafı dediğin gibi pek iç açıcı değil ama evin nerde olduğu daha önemli.. Kendine iyi bak. Dediğim gibi yardımcı olabiliceğim herhangibişey olursa mutlaka iletişime geç..
gazikentli
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    17 Eyl 2007, 15:26Alıntıyla Cevap Gönder

Mrb arkadaşlar, bende Ankara üniversitesi Böte mezunuyum(2006). Mutlucan bilir Very Happy
gazikentli
Yeni Üye
Yeni Üye

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]    17 Eyl 2007, 15:29Alıntıyla Cevap Gönder

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Altaş İ.O da görev yapıyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ [ BÖTE ]

page generation = 5.21635 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)