Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF) ---> Joomla

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
özygt
Site Gezgini
Site Gezgini

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    23 Tem 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

www.yildiztepeioo.k12.tr de ki okulumuzun eski sitesi şimdi yeni site yapıyoruz.Burda olduğu gibi anasayfada resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.
hasan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    24 Tem 2008, 0:45Alıntıyla Cevap Gönder

Simple Image Gallery Plugin
http://www.joomlaworks.gr/

İşini görürmü bilmem ama

örnek oalrak şu sayfaya bak : www.binevler.info

Burada içeriğe resimleri ekleyerek anasayfada göster diyeceksin.

Kullanım şekli:

Plugin kurulduktan sonra,
images/stories klasörünün altına bir klasör oluşturuyon ve içine resimler atıyon. sonra örneğin {gallery}olusturdugum_klasor{/gallery}, gibisinden bir kod yazıyon.

Örnek:: İçerik ekle, de az önce yazdığım kodun aynısını yap ama klasör ismine food de. işte o zaman images/stories/food klasöründeki resimleri görürsün.

senin resimleri içine attıkça otomatik olarak alır. en güzel yanı bu. mesela {gallery}okulresimler{/gallery} kodunu içeri bu şekilde yazdığın zaman o klasörün içindeki tüm resimleri anında alır.
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    24 Tem 2008, 1:50Alıntıyla Cevap Gönder

Diashow isimli modül işinizi görür sanırım, siteyi ilk yaptığımda kullanmıştım fakat o zamanlarki acemilikle bandwidth değerini aşınca, sebebin bu olduğunu düşünüp kaldırmıştım.
özygt
Site Gezgini
Site Gezgini

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    24 Tem 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkurler zehra hocam yaptım çok güzel oldu.
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    24 Tem 2008, 23:26Alıntıyla Cevap Gönder

Rica ederim... Yeni adresiniz yukarıdaki adres mi?
ßlu€_m@n
Site Gezgini
Site Gezgini

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    25 Tem 2008, 0:11Alıntıyla Cevap Gönder

özygt hocam çok güzel olmuş hangi prog. ile yaptın
biltek2007
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    25 Tem 2008, 0:27Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam o şekilde geçişi Flash da yapabilirsiniz. Karelere resimleri ekleyip sıralayın. Süre olayını da kendinizce ayarlayın. Sonra bunu gif olarak export edin. Gif resmini de sayfaya ekleyin. Bu kadar. Ben böyle yapıyorum en basitinden.
ßlu€_m@n
Site Gezgini
Site Gezgini

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    25 Tem 2008, 0:33Alıntıyla Cevap Gönder

evet flashta bende yapıyorum ama burda geçişler daha bi hoşuma gitti daha şeffaf gibi bu arada teşekkürler hocam
özygt
Site Gezgini
Site Gezgini

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    25 Tem 2008, 1:34Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Rica ederim... Yeni adresiniz yukarıdaki adres mi?

www.yildiztepe.k12.tr henüz daha tamamladım.
ballakgazi
Yeni Üye
Yeni Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    22 Eyl 2008, 2:09Alıntıyla Cevap Gönder

zehra hocam fotoğraflar için sitenizde kullandığınız modülü öğrene bilirmiyim. teşekkür ederim
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    22 Eyl 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

ballakgazi yazmış:
zehra hocam fotoğraflar için sitenizde kullandığınız modülü öğrene bilirmiyim. teşekkür ederim

fotoğraflar derken albüm için pony galeriyi kullanmıştım
ballakgazi
Yeni Üye
Yeni Üye

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.    05 Ekm 2008, 20:08Alıntıyla Cevap Gönder

tamam albümümü kastetmiştim. fakat benim sitede resimlerin altında pony gallery yazıyo anlamadım
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF) ---> Joomla

Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum.

page generation = 9.67302 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması