|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
özygt
Site Gezgini

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 23 Tem 2008, 23:55 | |
| | www.yildiztepeioo.k12.tr de ki okulumuzun eski sitesi şimdi yeni site yapıyoruz.Burda olduğu gibi anasayfada resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. | |
|
|
 |
hasan
Seçkin Üye

Kayıt: 01 Mar 2007 Mesajlar: 782 Konum: bu aralar turist |
| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 24 Tem 2008, 0:45 | |
| Simple Image Gallery Plugin
http://www.joomlaworks.gr/
İşini görürmü bilmem ama
örnek oalrak şu sayfaya bak : www.binevler.info
Burada içeriğe resimleri ekleyerek anasayfada göster diyeceksin.
Kullanım şekli:
Plugin kurulduktan sonra,
images/stories klasörünün altına bir klasör oluşturuyon ve içine resimler atıyon. sonra örneğin {gallery}olusturdugum_klasor{/gallery}, gibisinden bir kod yazıyon.
Örnek:: İçerik ekle, de az önce yazdığım kodun aynısını yap ama klasör ismine food de. işte o zaman images/stories/food klasöründeki resimleri görürsün.
senin resimleri içine attıkça otomatik olarak alır. en güzel yanı bu. mesela {gallery}okulresimler{/gallery} kodunu içeri bu şekilde yazdığın zaman o klasörün içindeki tüm resimleri anında alır. | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 24 Tem 2008, 1:50 | |
| | Diashow isimli modül işinizi görür sanırım, siteyi ilk yaptığımda kullanmıştım fakat o zamanlarki acemilikle bandwidth değerini aşınca, sebebin bu olduğunu düşünüp kaldırmıştım. | |
|
|
 |
özygt
Site Gezgini

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 24 Tem 2008, 16:10 | |
| | Teşekkurler zehra hocam yaptım çok güzel oldu. | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 24 Tem 2008, 23:26 | |
| | Rica ederim... Yeni adresiniz yukarıdaki adres mi? | |
|
|
 |
ßlu€_m@n
Site Gezgini

|
| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 25 Tem 2008, 0:11 | |
| | özygt hocam çok güzel olmuş hangi prog. ile yaptın | |
|
|
 |
biltek2007
Tecrübeli Üye

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 25 Tem 2008, 0:27 | |
| | Hocam o şekilde geçişi Flash da yapabilirsiniz. Karelere resimleri ekleyip sıralayın. Süre olayını da kendinizce ayarlayın. Sonra bunu gif olarak export edin. Gif resmini de sayfaya ekleyin. Bu kadar. Ben böyle yapıyorum en basitinden. | |
|
|
 |
ßlu€_m@n
Site Gezgini

|
| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 25 Tem 2008, 0:33 | |
| | evet flashta bende yapıyorum ama burda geçişler daha bi hoşuma gitti daha şeffaf gibi bu arada teşekkürler hocam | |
|
|
 |
özygt
Site Gezgini

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 25 Tem 2008, 1:34 | |
|
 |
 |
Rica ederim... Yeni adresiniz yukarıdaki adres mi? |
www.yildiztepe.k12.tr henüz daha tamamladım. | |
|
|
 |
ballakgazi
Yeni Üye

|
| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 22 Eyl 2008, 2:09 | |
| | zehra hocam fotoğraflar için sitenizde kullandığınız modülü öğrene bilirmiyim. teşekkür ederim | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 22 Eyl 2008, 10:55 | |
|
 |
 |
zehra hocam fotoğraflar için sitenizde kullandığınız modülü öğrene bilirmiyim. teşekkür ederim |
fotoğraflar derken albüm için pony galeriyi kullanmıştım | |
|
|
 |
ballakgazi
Yeni Üye

|
| Anasayfa da slay geçişi seklinde resimleri gösterebileceğim bir bileşen arıyorum. 05 Ekm 2008, 20:08 | |
| | tamam albümümü kastetmiştim. fakat benim sitede resimlerin altında pony gallery yazıyo anlamadım | |
|
|
 |
|
|