|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
McRAM
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 05 Eyl 2008, 21:49 | |
| arkadaşlar benim durumumu bakanlığa soracaklar. büyük ihtimalle kararnamem iptal edilip başka bi okula atanacakmışım. tamamen engellendik heralde meslek liselerine atanmayı...  | |
|
|
 |
gnctnc
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 05 Eyl 2008, 21:54 | |
| | Şimdi böte mezunları anadolu teknik ksımına atanabiliyomu???? | |
|
|
 |
hakan_canpolat_63
Seçkin Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 05 Eyl 2008, 21:57 | |
| hadi hayırlı uğurlu olsun hocam  | |
|
|
 |
ajchahaha
Yeni Üye

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 05 Eyl 2008, 21:59 | |
| | okulda teknik öğretmen yoksa tüm derslere girebilirsin . ama kaymakamlık onayı gerekiyo...eğer teknik öğretmen varsa sadece 9. sınıf derslerine girebilirsin... | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 427 Konum: Büyükçekmece - İst. | |
|
|
 |
davut58tr
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 08 Eyl 2008, 15:36 | |
| | Sayın Hocalarım 119 sayılı kararnamenin Ek-1 inde Bilişim Teknolojileri alanı mezun olunan bölümünde tüm bilgisayar öğrt. var. Ayrıca maaş karşılığı derslerde de megep dahil tüm dersler var. Burada Böte hariç demiyor. Ancak Ek-2 megep çerçevesinde meslek lisesi öğrt. olarak BÖTEler yok. Şimdi meslek lisesinde görev yapan öğrt. tüm derslere girebilir. Giremezse görev yerinin değiştirilmesi gerekir. Kaç saate kadar gireceği ile ilgili bakanlığa mail attım cevabı gelince burada sizinle paylaşırım. | |
|
|
 |
mechul14
Yeni Üye

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 08 Eyl 2008, 18:23 | |
| | Ek ders ücreti almak için fiili olarak derse girmen şart değil. Çünkü meslek liselerinde koordinatörlük denilen bir ücret var. Dolayısıyla öreneğin 25 saat derse girip 15 saat koordinatörlük ücreti alabilirsin. Bu ücret büyükşehir belediye sınırları içerisinde 20 saate kadar verilebiliyor. | |
|
|
 |
McRAM
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 08 Eyl 2008, 19:22 | |
| ben özür durumundan atanmıştım o okula şimdi bakanlığa bildirdiler benim durumumu atamam iptal edilebilirmiş böte li olduğum için. bakanlıktan haber bekliyoruz anlayacağınız. eğer kalırsam zaten 40 saat ders düşüyor bana .yarın belli olacak ama sizin fikirlerinize almak isterim. sonuç ne olabilir.  | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 427 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 25 Eyl 2008, 23:14 | |
|
 |
 |
ben özür durumundan atanmıştım o okula şimdi bakanlığa bildirdiler benim durumumu atamam iptal edilebilirmiş böte li olduğum için. bakanlıktan haber bekliyoruz anlayacağınız. eğer kalırsam zaten 40 saat ders düşüyor bana .yarın belli olacak ama sizin fikirlerinize almak isterim. sonuç ne olabilir.  |
Ne oldu hocam sonuç?? | |
|
|
 |
mkpatriot
Seçkin Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 28 Eyl 2008, 14:49 | |
| bu yazılanlanları tamamen okudum burada ortalığı karıştıran tamram hocam
hocam davut58tr hocamız dayanaklı konuşmuş siz ne diyeceksiniz peki ayrıca yönetmelikler açık arkadaşlar kafadan konuşmayalım yönetmelikleri koyalım ortaya sıkışınca zaten bakanlık il mem e sorun diyo kendinizi neden yoruyosunuz ki bilişimde dayanaksız konuşmak sadece sitede kalabalık yapıyor okadar. | |
|
|
 |
bilo
Aktif Üye

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 28 Eyl 2008, 14:58 | |
|  | |
|
|
 |
fatherboard
Site Gezgini

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 28 Eyl 2008, 17:43 | |
| | ya arkadaşlar böteliler meslek lisesinde görev yapamaz yanlışlıkla atanan oluyor fakat farkedilince hemen gönderiliyorlar..bunu analayın lutfen..mevzuata göre görev yapamaz yanlıslıkla atanırsada aynen iade tahhutlu oluyor... | |
|
|
 |
|
|