Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

Böte mezunlarının en azından meslek liselerindeki yazılım alanlarına girebilmesinin önünün açılmasını isterim hocam.. fakat şu anda öyle bir şey yok 15+18 alırlar.. şeflik alamazlar koordinatörlüğe gidemezler..
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

yok 47 ye kadar alabilioz
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 47 ye kadar nasıl veriliyor.. normalde atölye ve lab. öğretmeni değilsiniz ki.. yasal bir dayanak var mı yarın bir gün geriye dönük zimmet çıkmasın.
realuser84
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:15Alıntıyla Cevap Gönder

47 saat ders alamaz. Bende meslek lisesindeyim böteli olarak. 15 + 18 saat derse giriyorum. okulda 70 saat bilgisayar dersi var ve benden başka bilgisayarcı olmadığı halde 33 saatten fazla alamıyorum.
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bu eğtim öğretim dönemi içn diorum..
labaratuvar uygulamasına geçildi artık ticarette de bundan dolayı 47 diorum
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam lab uygulaması değil o megep oldu herşey ve megep kapsamındaki derslere kimlerin gireceği ayrıntılı bir şekilde yazılmış.. sizin idare hata yapıyor bence uyarın. gayrı resmi giriyor olsanız bile 47 saat alamazsınız..
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

tamam hocam zaten megep de bötecilerin bilişim teknolojileri alanına girebileceği açıkca yazıyor....
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam megep de bötecilerin giremeyeceği yazıyor maalesef. böteli arkadaşlar yalnızca 9. sınıf bitek dersleri ve eski sistem (varsa) derslerine girebilirler.. eğer isterseniz resmi yazıları ptesi günü buraya eklerim.. saygılarımla
McRAM
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    31 Ağu 2008, 16:23Alıntıyla Cevap Gönder

yani tam bi uzlaşı yok. yeni yönetmelikleri incelemek lazım. herkes farklı yorumlayabiliyor.bakalım ben ve idarecilerim bu yönetmelikleri nasıl yorumlayacağız. Confused
McRAM
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    04 Eyl 2008, 9:30Alıntıyla Cevap Gönder

tamram hocam resmi yazıyı eklemediniz. bir an önce eklerseniz bizi aydınlatmış olursunur...ayrıca 40 saat in üstünde ders aldığını söyleyen arkadaş bunu neye dayandırarak kendisine bu kadar ders verildiğini yazabilirmi...kanuni bi dayanağı varmı... saygılarımla....
McRAM
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    05 Eyl 2008, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar benim durumumu bakanlığa soracaklar. büyük ihtimalle kararnamem iptal edilip başka bi okula atanacakmışım. tamamen engellendik heralde meslek liselerine atanmayı... Embarassed
gnctnc
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    05 Eyl 2008, 21:54Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi böte mezunları anadolu teknik ksımına atanabiliyomu????
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım

page generation = 0.17799 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması