|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 563 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 26 Ağu 2008, 23:56 | |
| | zaten o tür derslere girecen hocam. atölyeyle işin yok | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 0:00 | |
|
 |
 |
peki office uygulamaları ve paket programlar atelye dersi değil bunlarea girebiliyormuyuz. |
hocam eski sistem (megep sistemine dahil olmayan) sınıflar varsa bunların tüm derslerine girebiliyorsunuz.. mikroişlemciler,photoshop,quarkxpress,proje,programlama,web tasarım vb. ama sanırım eski sistem sınıf kalmadı hepsi mezun oldu.. dediğim gibi megep kapsamında yani atölye dersi sayılmayan bir tek 9. sınıfların bitek dersi var.. | |
|
|
 |
McRAM
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 0:18 | |
| neyse bi başlayalım galiba orada maaş karşılığını dolduramayacağız. bi çaresine bakarız.sağolun ....  | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 1:31 | |
| | ben esef mezunuyum meslek derslerinede girebiloruz biz neden böteliler giremiyor bence haksızlık yaaaa vallaa | |
|
|
 |
tdemirparmak
Aktif Üye

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 8:26 | |
| | Çünkü BÖTE mezunları Eğitim mezunlarıdır, Teknik Eğitim değil. Aldığı eğitim içerikleri BDE yoğunlukludur, zaten mezun olurken aldığı unvan hem Bilgisayar Öğretmeni hem de Öğretim Teknoloğudur. | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 8:58 | |
|
 |
 |
ben esef mezunuyum meslek derslerinede girebiloruz biz neden böteliler giremiyor bence haksızlık yaaaa vallaa |
çok da haksızlık değil hocam.. program içeriklerine bakarsan daha iyi anlarsın  | |
|
|
 |
Must@f
Aktif Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 8:59 | |
| | Kadronuz Anadolu kadrosuna mı verildi yoksa düz meslek lisesi kısmındamı? | |
|
|
 |
Sponge Bob
Aktif Üye

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 9:05 | |
| Niçin haksızlık olsun, bunun böyle olduğu belli zaten, bölümü okuyan arkadaşlar mezun olduklarında nerelerde derse girebileceklerini biliyor olmalılar. Ayrıca program içerikleri birbirinden oldukça farklı. Meslek lisesinde okumamış veya öğretmenlik yapmamış biri, bu türden öğretmenliğin diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu asla bilemez.
Demek istediğim bu bir hak kaybı değil tam da kişilere hakkının teslim edilmesidir. | |
|
|
 |
McRAM
Site Gezgini

|
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 27 Ağu 2008, 15:02 | |
| arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum üniversiteye girerken şu şu derse girer şu giremez diye yök bi bildirgesi yoktu. bu fark o zamanlar söylenmedi. ayrıca eğer bu derslere giremiyorsam beni niye oraya atadılar.
Mustaf arkadaşımın sorusuna gelince hangi kısım diye bişey yok sonuş kısmında yazan aynen şu "SAMSUN/ÇARŞAMBA/Çarşamba Anadolu Ticaret Mes. L. ve Ticaret M. L.
ben anlamadım bu işten bişey  | |
|
|
 |
ccaaggllaarr
Aktif Üye

Kayıt: 07 Ksm 2007 Mesajlar: 253 Konum: orda Burda Her yerde |
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 30 Ağu 2008, 21:54 | |
| hocam büyük ihtimal okul içi görevlendirmeyle atl dersine girersin. olmazsa diğer bilgisayar derslerine girersin. 47 saate kadar ders alabilirsin.. tabi onu da bu sene görcez.
müfredat takibi için MEGEPi takip edeceksin ama modüllerin bir kısmı var yada sondan verilmeye başlanır..
şeflik falan için biraz bekle önce bi stajerliğin kalksın | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 30 Ağu 2008, 22:03 | |
| | Böte mezunlarının en azından meslek liselerindeki yazılım alanlarına girebilmesinin önünün açılmasını isterim hocam.. fakat şu anda öyle bir şey yok 15+18 alırlar.. şeflik alamazlar koordinatörlüğe gidemezler.. | |
|
|
 |
ccaaggllaarr
Aktif Üye

Kayıt: 07 Ksm 2007 Mesajlar: 253 Konum: orda Burda Her yerde |
| Anadolu Ticaret Lisesine Atandım 30 Ağu 2008, 22:07 | |
| | yok 47 ye kadar alabilioz | |
|
|
 |
|