Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
qwery2007
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    26 Ağu 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

zaten o tür derslere girecen hocam. atölyeyle işin yok
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

McRAM yazmış:
peki office uygulamaları ve paket programlar atelye dersi değil bunlarea girebiliyormuyuz.

hocam eski sistem (megep sistemine dahil olmayan) sınıflar varsa bunların tüm derslerine girebiliyorsunuz.. mikroişlemciler,photoshop,quarkxpress,proje,programlama,web tasarım vb. ama sanırım eski sistem sınıf kalmadı hepsi mezun oldu.. dediğim gibi megep kapsamında yani atölye dersi sayılmayan bir tek 9. sınıfların bitek dersi var..
McRAM
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 0:18Alıntıyla Cevap Gönder

neyse bi başlayalım galiba orada maaş karşılığını dolduramayacağız. bi çaresine bakarız.sağolun .... +1
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 1:31Alıntıyla Cevap Gönder

ben esef mezunuyum meslek derslerinede girebiloruz biz neden böteliler giremiyor bence haksızlık yaaaa vallaa
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 8:26Alıntıyla Cevap Gönder

Çünkü BÖTE mezunları Eğitim mezunlarıdır, Teknik Eğitim değil. Aldığı eğitim içerikleri BDE yoğunlukludur, zaten mezun olurken aldığı unvan hem Bilgisayar Öğretmeni hem de Öğretim Teknoloğudur.
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 8:58Alıntıyla Cevap Gönder

hayatsuyu1979 yazmış:
ben esef mezunuyum meslek derslerinede girebiloruz biz neden böteliler giremiyor bence haksızlık yaaaa vallaa

çok da haksızlık değil hocam.. program içeriklerine bakarsan daha iyi anlarsın Smile
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 8:59Alıntıyla Cevap Gönder

Kadronuz Anadolu kadrosuna mı verildi yoksa düz meslek lisesi kısmındamı?
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

Niçin haksızlık olsun, bunun böyle olduğu belli zaten, bölümü okuyan arkadaşlar mezun olduklarında nerelerde derse girebileceklerini biliyor olmalılar. Ayrıca program içerikleri birbirinden oldukça farklı. Meslek lisesinde okumamış veya öğretmenlik yapmamış biri, bu türden öğretmenliğin diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu asla bilemez.
Demek istediğim bu bir hak kaybı değil tam da kişilere hakkının teslim edilmesidir.
McRAM
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    27 Ağu 2008, 15:02Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum üniversiteye girerken şu şu derse girer şu giremez diye yök bi bildirgesi yoktu. bu fark o zamanlar söylenmedi. ayrıca eğer bu derslere giremiyorsam beni niye oraya atadılar.

Mustaf arkadaşımın sorusuna gelince hangi kısım diye bişey yok sonuş kısmında yazan aynen şu "SAMSUN/ÇARŞAMBA/Çarşamba Anadolu Ticaret Mes. L. ve Ticaret M. L.

ben anlamadım bu işten bişey Confused
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 21:54Alıntıyla Cevap Gönder

hocam büyük ihtimal okul içi görevlendirmeyle atl dersine girersin. olmazsa diğer bilgisayar derslerine girersin. 47 saate kadar ders alabilirsin.. tabi onu da bu sene görcez.
müfredat takibi için MEGEPi takip edeceksin ama modüllerin bir kısmı var yada sondan verilmeye başlanır..
şeflik falan için biraz bekle önce bi stajerliğin kalksınSmile
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

Böte mezunlarının en azından meslek liselerindeki yazılım alanlarına girebilmesinin önünün açılmasını isterim hocam.. fakat şu anda öyle bir şey yok 15+18 alırlar.. şeflik alamazlar koordinatörlüğe gidemezler..
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım    30 Ağu 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

yok 47 ye kadar alabilioz
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Anadolu Ticaret Lisesine Atandım

page generation = 0.26421 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması