|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
hasanguney
Yeni Üye

| Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2 20 Eyl 2007, 2:43 | |
| Anadolu Liselerinde seçmeli olarak okutulan bilgisayar derslerinin 10 ve 11. sınıflarda içerikleri aynımı.
10. sınıfta Bilgisayar-1 dersi alınmış ise 11. sınıftaki Bilgisayar-2 dersinin içeriği nedir?
Nasıl bir Plan Uygulayacağım. Teşekkürler. | | |
|  | rock
Site Gezgini

| Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2 20 Eyl 2007, 9:08 | |
| | arkadaşım bilgisayar1 ve bilgisayar2 eski sistemdeki öğrenciler için gecerli. dersi kaçıncı sınıfta aldıkları önemli değil. bilgisayar1 i okuyan öğrenci bilgisayar 2 de programlama görür. mufredata görede ya pascal ya da basic seçersiniz. bu bilgisayar 2 yi alabilecek sınıfda şuan ancak son sınıflar yani eski sistemdeki (hazırlık okumuş) 11. sınıflar dır. gelecek seneden itibaren bu dersin verilebileceği sınıf kalmamış olacak. ve yeni sistemdeki öğrencilerin bilgisayar 1 dersi de yok. lise hayatı boyunca 1 kere olmak şartıyla bilgi ve iletişim teknolojisi dersi görürler... | | |
|  | blgsyrc
Yeni Üye

|
| Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2 23 Eyl 2007, 16:12 | |
| | peki eliniz de hocam yıllık plan var mı ben bakıyorum amam bulamadım... bana yardımcı olurmusunuz ? | | |
|  | eylul1349
Aktif Üye

|
| Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2 12 Eyl 2008, 13:22 | |
| | bizim okula da bilgisayar 2 kitabı geldi.kitabın içeriğinde pascal ve visual basic programları var.işin kötü tarafı bilgisayar 2 dersini alacak öğrenciler sözel alanı seçmiş öğrenciler.bilgisayar2 yıllık planı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.58117 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|