Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hasanguney
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2    20 Eyl 2007, 2:43Alıntıyla Cevap Gönder

Anadolu Liselerinde seçmeli olarak okutulan bilgisayar derslerinin 10 ve 11. sınıflarda içerikleri aynımı.
10. sınıfta Bilgisayar-1 dersi alınmış ise 11. sınıftaki Bilgisayar-2 dersinin içeriği nedir?
Nasıl bir Plan Uygulayacağım. Teşekkürler.
rock
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2    20 Eyl 2007, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım bilgisayar1 ve bilgisayar2 eski sistemdeki öğrenciler için gecerli. dersi kaçıncı sınıfta aldıkları önemli değil. bilgisayar1 i okuyan öğrenci bilgisayar 2 de programlama görür. mufredata görede ya pascal ya da basic seçersiniz. bu bilgisayar 2 yi alabilecek sınıfda şuan ancak son sınıflar yani eski sistemdeki (hazırlık okumuş) 11. sınıflar dır. gelecek seneden itibaren bu dersin verilebileceği sınıf kalmamış olacak. ve yeni sistemdeki öğrencilerin bilgisayar 1 dersi de yok. lise hayatı boyunca 1 kere olmak şartıyla bilgi ve iletişim teknolojisi dersi görürler...
blgsyrc
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2    23 Eyl 2007, 16:12Alıntıyla Cevap Gönder

peki eliniz de hocam yıllık plan var mı ben bakıyorum amam bulamadım... bana yardımcı olurmusunuz ?
eylul1349
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2    12 Eyl 2008, 13:22Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okula da bilgisayar 2 kitabı geldi.kitabın içeriğinde pascal ve visual basic programları var.işin kötü tarafı bilgisayar 2 dersini alacak öğrenciler sözel alanı seçmiş öğrenciler.bilgisayar2 yıllık planı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

Anadolu Lisesi Bilgisayar-1 ve Bilgisayar-2

page generation = 0.58117 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması