Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
hbozkurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 8:47Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar anadolu lisesi sınav soruları nihayet açıklandı.

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Sorular/Diger/Meb/OgretmenSecmeSnv/2008/andfensossporlis/index.html
acam42
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

Hayırlı olsun arkadaşlar. Netler kaç acaba benim 69 heralde...
hbozkurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:02Alıntıyla Cevap Gönder

benim 80 netim var inşallah

bu arada b kitapçığının 78. sorusunda bir hata olduğunu dişünüyorum. Şu
Bir otomatik şekil nesnesinin üzerine yazı
yazmak için aşağıdakilerden hangisi ya da
hangileri yapılırr?
I.-imleç nesne üzerinde iken çift tıklanır.
II- imleç nesne üzerinde iken klavyeden F2
tuşuna basılır.
III- Nesne üzerinde sağ tş/ / Metni Düzenle
seçilir.
A) Yalnız I B) Yalnız III
C) I ve II D) II ve III

sorusu cevap d demiş. ben office 2003 de denedim. Hiç biri olmuyor. Daha doğrusu sadce III olabilir ondada metni düzenle değil metin ekle olması gerekiyor. Sizler ne diyorsunuz.
bshark
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:19Alıntıyla Cevap Gönder

benim de 78 netim var ya Sad
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:25Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar netlerimiz yazalım.
2 soruyu hatırlayamadım ama 80-83 arası gibi
bitterdoubt
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:28Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım 81-82 gelir.
hbozkurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

b kitapçığı 78. soruya bir bakarmısınız arkadaşlar. Eğer hata varsa ben itirazda bulunucam.
Cevaplarınızı bekliyorum.
nakzonakzo
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

en kötü benim galiba, 61 şu an için. cevabımı hatırlayamadığım 3-4 soru var sadece, branş sorularından çok hata yapmışımSad , hayırlısı olsun.
phantasos
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

Benimde 77 doğrum var ama eğitim bilimleri kısmından hatırlamadığım 3-4 soru var.
acam42
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

hbozkurt yazmış:

hangileri yapılırr?
tuşuna basılır.
seçilir.
C) I ve II D) II ve III

sorusu cevap d demiş. ben office 2003 de denedim. Hiç biri olmuyor. Daha doğrusu sadce III olabilir ondada metni düzenle değil metin ekle olması gerekiyor. Sizler ne diyorsunuz.

bende yanlız III demiştim ama D şıkkı doğru 2007 denedim oluyor.
hoamca
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

Tam tamına 73 net çıktı bende...
hbozkurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı    01 Tem 2008, 10:45Alıntıyla Cevap Gönder

acam42 yazmış:
hbozkurt yazmış:

hangileri yapılırr?
tuşuna basılır.
seçilir.
C) I ve II D) II ve III

bende yanlız III demiştim ama D şıkkı doğru 2007 denedim oluyor.

2007 de oluyor diyorsunuz hocam ama soruda office in sürümünü belirtmemiş bende 2003 de denedim olmuyor o zaman bu soru hatalı bence. 2007 olmayan bir bilgisayarda bu çalışmıyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler

Anadolu Liseli öğretmen alım sınavı soruları açıklandı

page generation = 0.22422 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması