Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi seçme sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak veya kısmı olarak yayınlanan bildiğiniz bir adres varmı ? yardımcı olanlara simdiden tesekkurler.......

bu meb in soru ve cevapları yayınlamaya nıyeti yok galıba en iyisi biz kendi basımızın caresine bakalım....

mod64
güdü
öyküleme
1kasım1928
emin onat
II,I,III
büyüme
Şu mavi, yeşil, kahve, siyah göz neydi? Ben Sınıflama ölçeği dedim
senfoni -Gestalt
kazım karabekır
img
jpg
body
hyper text markup language
prntscr
shift delete
f2 çift tıklama sağ tus metnı duzenle
ekmeğiyle oynama
ırak sınırı
kutahya izmir
m.kemal
iktisad kongresi

hatırladığım cevaplar bunlar... daha aklıma gelırse yazarım...
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 22:54Alıntıyla Cevap Gönder

kazımkarabekir doğrumu ki:) bende o yaptım ama tartıştığımız arkadaşlar değil dedide
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

re    28 Hzr 2008, 22:56Alıntıyla Cevap Gönder

evet kazım karabekır dogru google de arat bi istersen...
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

Bir iki hatırladığımıda ben yazıyaım

eğer(b2>=60;"Geçti";"Kaldı")
Harici HDD
Metin hizalama
2 saat baygın kaldı
alan-kayıt-tablo-veritabanı
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

re    28 Hzr 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

2 saat baygın kaldı
bu soruyu hatırlayamadım tam olarak nasıldı hocam
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:02Alıntıyla Cevap Gönder

türkçe sorusuydu hocam 2 saat boyunca baygın kaldı gibi bi ifadeydi soruyu tam bende hatırlamıyom ama edebiyatçı arkadaşlarla konuşurken aklımda klmış sanırım olayın devam ettiğini gösteri gibi bi soruydu
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

hücre kenarlıklarıını belirleme simgesi
Şimdi()
Seçili ifadede entera basılınca yazı silinir
Ekle-simge
ekle-yeni slayt
slayt
animasyon....
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:04Alıntıyla Cevap Gönder

evet hatırladım evet dogru
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

valla sorular gelir akla düşününce galibada bence çok gereksiz bir sınav özlelikle alan sorularıı bu soruları görünce sanki anadolu mesleklere bu sorularla alınmazmış gibi geldi bana sadece normal anadolu liselerine öğretmen seçimi için gibi geldi hiçbir bilgisayarcıda anadolu lisesine gitmek istemez diye düşünüyorum
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

agustosta golge kovan kısın karnını ovar
Türk Dili dergisi
pazar postası:her ayın sonundaki Pazar çıkması
anlatım biçimi yoktur:öyküleme
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

türk dili dergisi yanlış hocam
babadogan
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    28 Hzr 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

sahsen ben anadolu lısesine gitmek isterim kız meslek te calıstım duz lısede calıstım ilkoğretim de oooooo calıstım bide anadolu lısesını denemek ıstıyorum....

nıye calısmak istemeyelım bıraz bahsedermısınız hocam....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım

page generation = 0.18080 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması