Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

markup dogru cevap emailde yanlışlık neyddi tamhatırlamıyorum ama yok gibiyidi Smile
anathema
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

mkpatriot yazmış:
markup dogru cevap emailde yanlışlık neyddi tamhatırlamıyorum ama yok gibiyidi Smile

www.myname@mynet.com diye bi mail adresi olamaz mi?
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 15:37Alıntıyla Cevap Gönder

skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 15:54Alıntıyla Cevap Gönder

e mailde yanlışlık bence de yoktu...
şimdiye kadar mail adresim asdasd@asd.com ama www.asdasd@asd.com a da mail atabilirsiniz vs gibi bir şey duymadık.
Olmazda balık sorulardan biriydi bece ama ftp de bir sıkıntı var gibi...
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 16:26Alıntıyla Cevap Gönder

email www li olmaz hocam etmeyinn yoksa literature yeni katılmış ise ben duymadım Smile
anathema
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 16:37Alıntıyla Cevap Gönder

mkpatriot yazmış:
email www li olmaz hocam etmeyinn yoksa literature yeni katılmış ise ben duymadım Smile

denemesi bedava:

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=64855&ts=4467275&sh=4nRu&ru=http%3a%2f%2fmail.live.com%2f%3fnewuser%3dyes&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fmail%2foptions
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

anathema yazmış:
mkpatriot yazmış:

denemesi bedava:

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=64855&ts=4467275&sh=4nRu&ru=http%3a%2f%2fmail.live.com%2f%3fnewuser%3dyes&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fmail%2foptions

senin bakış açını anladım hocam mail alırken "www.ali" (örneğin) şeklinde alalım diyorsun. ama o zaman aldığımız username içinde olur yani özelleşir.
ama ali@yahoo.com gibi bir adresi olan birisine başına www ekleyerek mail atabilirmiyiz...
Bence soru çok basit ama sen çok ince düşünmüşsün... Very Happy
anathema
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 19:48Alıntıyla Cevap Gönder

ama soruda gecerli bi mail adresi olabilir diyodu, yani babalar gibi oluyo boyle bi adres
ben de zaten goze hos geleni yaptim,

ammma velakin bu soru yanlis mi yanlis sonucta, ftp sorusu da oyle
kime hazirliyosa bu sorulari, zaten bu kadar da kolay olmamaliydi
genel kultur sorulari gibiydi
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    29 Hzr 2008, 19:53Alıntıyla Cevap Gönder

anathema yazmış:
ama soruda gecerli bi mail adresi olabilir diyodu, yani babalar gibi oluyo boyle bi adres
ben de zaten goze hos geleni yaptim,

ammma velakin bu soru yanlis mi yanlis sonucta, ftp sorusu da oyle
kime hazirliyosa bu sorulari, zaten bu kadar da kolay olmamaliydi
genel kultur sorulari gibiydi

evet hocam çok haklısın branş soruları seçici değildi. Diğer kısımlar seçici olacak galiba Question
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    30 Hzr 2008, 13:55Alıntıyla Cevap Gönder

ben 36 soru hatırlayabildim.bazılarının cevabını bazılarında geçen kelimeleri
1 img
2 jpg
3-shift delete
4-body
5-yazı seçili iken entere basılırsa
6- alt+printscreen
7- şimdi
8- eğer
9- ####
10-yazı hizalama
11- harici harddisk
12kenarlık excelde
13- modem
14- ftp li soru
15-e- mail adresi sorusu
16- alan-kayıt-tablo-veritabanı doğrumu bilmiyorum
17-veritabanı bileşeni şablon değil
18- power point daki sayfa adı cevabı slayt olan
19-ekle yeni slayt
20-ekle-simge
21-yeni klasör oluşturma
22-yuvarla
23-öğretim içeriği boşluk doldurma
24- bde!nin sınırlamalrı
25-disketin kapasitesi
26-alan adının kaç karakter olabileceği
27-web tasarlama programları
28-hareketli gif oluşturma
29-css kodu
30-html açılımı
31- tabloda en sondayken cevabı tab olmalı
32-internet programı cevabı tarayıcı dedim
33-rmp
34-yazılara nasıl efekt eklenir
35-slayt geçisinde sıralama ben 1 - 2 - 3 yaptım
36-bde ile doğrudan ilişkili olmayan... akitapçığında son soru

css li soruyu ben position yaptım cevabı bilen varmı
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    30 Hzr 2008, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

bence bu soruları düzenleyelim aklımıza gelenleri buraya yazalım 45 tamalarız
bitterdoubt
Site Gezgini
Site Gezgini

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım    30 Hzr 2008, 14:21Alıntıyla Cevap Gönder

ben de position yaptım ama z-index olacakmış galiba.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Etkinlikler, Sunum ve Materyaller

Anadolu, Fen, sosyal bilimler lisesi sınavı sorularından hatırladıklarımızı paylaşalım

page generation = 1.22906 seconds, sql queries = 204

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması