Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
a_bote
Yeni Üye
Yeni Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    24 Eyl 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu konuda 3 sorum olacak:
1) hafta sonları ya da dersimizin olmadıgı iş gunlerınde amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?
2) kalkmadıysa cezası nedir? (maaş kesinti yasağı kalktı diye birsey okudum dogrumudur?)
3) stajerlıkte durum değişir mi?daha agır ya da farklı olur mu?

cevap alabilirsem çok sevineceğim şimdiden teşekkürler..
marabaci
Site Gezgini
Site Gezgini

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    24 Eyl 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli hocam. bende geçenlerde müdüre böyle bir dilekçe ile gitmek istediğimi söyledim. Bana danıştayın da almış olduğu karar gereğince buna artık gerek olmadığını söyledi. bununla ilgili yasal metni bulursam iletirim
basbag
Süper Üye
Süper Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    24 Eyl 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

geçen yıl bununla ilgili meclise bir öneri gelmişti ama zannedersem mecliste görüşülmedi. eğer bu konuyla ilgili resmi bir yazı gelseydi muhakak haberim olurdu. siz yine de iyice araştırın belki benim gözümden kaçmış olabilir.
balakom
Aktif Üye
Aktif Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    24 Eyl 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

Bende, bu konuda sendikalarla hükümet anlaştı ve yeni düzenleme yapılacak diye okumuştum. Ama henüz kanun eskisi gibi.
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    25 Eyl 2008, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda resmi bir yazı okumadım.
a_bote
Yeni Üye
Yeni Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    25 Eyl 2008, 0:35Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. ben de net olarak kalktı ibaresini göremedim ama "marabaci" hocam bu konuda bir deneyim yaşadığınıza göre büyük sorunlar yaratmaz kanımca öyle mi,peki eğer hala yasaksa böyle bir durum stajerliğimi etkiler mi?teşekkürler.
poet
Aktif Üye
Aktif Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    25 Eyl 2008, 7:50Alıntıyla Cevap Gönder

ben de resmi bir yazı görmedim konuyla ilgili..
merkur
Yeni Üye
Yeni Üye

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    25 Eyl 2008, 7:53Alıntıyla Cevap Gönder

o yasak henüz kalkmadı hocam. stajeliğini etkilemez hocam sadece şehir dışındayken allah korusun başına bi kaza bela gelirse o zaman sıkıntı yaşarsın.
ksinang
Site Gezgini
Site Gezgini

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?    25 Eyl 2008, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

yasak kalkmadı galiba çünkü bende bunun için dilekçe verdim busene
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

amirden izinsiz il dışına çıkma yasağı kalktı mı?

page generation = 0.15879 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması