genelde herkes bilişimci ama gene de farklı bölümler belirtse daha iyi olur: Mezuniyet : B. Ö. T. E Ales: say : 79,5 söz:60,5 E.A: 70,5 Kpds, üds : Yok
ALES : 78 bu nasıl bir başarıdır genel sıralama baktım yine girecem bu kez hedef 90 olacak inş... ilk girdiğim ALES okul iş derken hazırlanamadık biraz bilgi ile girdim ...
hayır hocam bilişim teknolojileri dersi öğretmeniyim. tek avantajım Anadolu Lisesi mezunu olmam. ALES konusuna gelince biraz fazla bilgisayar gibi düşünmeye başladım sanırım. soruları farklı bakış açıları ile algoritma ile çözüyorum. İşe de yarıyor.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.