Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 17:38Alıntıyla Cevap Gönder

mygold yazmış:
bu konuda şef atamalarının yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar teklif edilmemesi için bir yazı yayınlandığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. bundan haberi olan birisi varsa belki bilgi verebilir.

hocamın dediği benim anladığım alan şeflikleri,çünkü haziran ayında bizde başvurduk ama il den ikinci bir emre kadar durdurulduğunu söylediler...
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

Ya boşverin napcanız şef olup da:) Okulunuz küçükse olun. Merkezi büyük bir okulsa olmayınSmile
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 20:08Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Norm Kadro Yönetmeliği doğrultusunda Bölüm şefi,Atölye Şefi ve Laboratuar Şefi
norm kadrosunun verilmesi söz konusu olmayıp normun içindeki öğretmene verilen ek bir görev olması sebebiyle ayrıca Dairemize yazışma yapılarak kadro talebinde bulunulmaması.mesleki teknik okul/kurumlarındaki bölüm şefi, atölye şefi ve laboratuar şefleri Norm modülü kurum bilgileri ekranındaki bölüm, atölye ve laboratuar sayıları doğrultusunda görevlendirilme yapıldığından Norm Modülüne bölüm, atölye ve laboratuar sayılarının tam ve doğru olarak girilmesinin sağlanması ve görevlendirmelerinde bu sayılar doğrultusunda yapılması gerekmektedir.

Atölye ve Lab şefliği bir görevdir. Okulda bölümünüze(alanınıza) ait dallara ait atölyelerin bakımı onarımı için verilen bir görevdir. Bu görevler için ayrıca bir norm verilmez veya kadro tanımlanmaz.

Okuldaki atölye ve lab. sayısına göre okuldaki atolye ve lab. öğretmenlerine bu görev verilir.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

alpozturk2002 yazmış:
Şef atamalırının durdurulması yazısı konumuzla ilgili değil. Memur şeflerle ilgili

memur şef atamalarından bahsetmemiştim zaten benim duyduğum atölye bölüm şefliklerinin teklif edilmemesi ile ilgili bir yazı idi ama herhalde bilgisi olan yok.
rommy6719
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar merhaba.Bu sene Çorum Sungurlu Kız Meslek Lisesine Özür Grubu atamasıyla geldim.OKulumuzda benden başka kadrolu bilgisayar öğretmeni yok.Bölüm şefliği için okul idaresine sorduğumda en az iki öğretmen olması gerekiyor diye bir cevap aldım.Labımız var ve Web tasarımı alanımız mevcut.

BU bölüm şefliğine başvuru yapmak için ne gerekiyor herhangi bir kontenjan sayısı varmı.Başvuruyu hangi tarihler arasın yapmam gerekiyor.Saygılarımla
burakserdar
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

rommy6719 yazmış:
Arkadaşlar merhaba.Bu sene Çorum Sungurlu Kız Meslek Lisesine Özür Grubu atamasıyla geldim.OKulumuzda benden başka kadrolu bilgisayar öğretmeni yok.Bölüm şefliği için okul idaresine sorduğumda en az iki öğretmen olması gerekiyor diye bir cevap aldım.Labımız var ve Web tasarımı alanımız mevcut.

BU bölüm şefliğine başvuru yapmak için ne gerekiyor herhangi bir kontenjan sayısı varmı.Başvuruyu hangi tarihler arasın yapmam gerekiyor.Saygılarımla

Okul müdürünüz biraz sallamış.Yok öyle bişey.
rommy6719
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

Peki Sayın hocam aan ve bölüm şefliği konusunda herhangi bir yönetmelik varmı?
Başvuru zamanları hangi tarihlerde oluyor.Teşekürler.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:52Alıntıyla Cevap Gönder

adem hocamın da dediği gibi ve benim de duyduğuma göre şu anda şefliklerle ilgili işlemler durdurulmuş ve yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar teklifler işleme alınmıyor. daha net bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
burakserdar
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    23 Eyl 2008, 22:55Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ilk sayfayı okuduysan şef atamalarında muallak bir durum var.Şef atamaları şu an mahkemelik.O yüzden de pek çok okul bununla ilgili başvuruları durum netleşene kadar almak istemiyor.Gerek bölüm gerekse de dal şefliklerinin durumunun netleşmesini bekleyen forumda pek çok arkadaş var.Durum netleşene kadar müdürler de tenkit almamak için bekliyorlar.Size tavsiyem müdürünüz madem size böyle saçma bir bahane gösterdi, siz de ona makine bakımları için bir teknik servis önerin.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    25 Eyl 2008, 19:56Alıntıyla Cevap Gönder

şefliklerle ilgili 24 eylül tarihli genelge yayınlandı. alan/bölüm şefliği ve atelye/lab şeflikleri için inceleyin.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    25 Eyl 2008, 19:56Alıntıyla Cevap Gönder

http://ktogm.meb.gov.tr/dokumanlar/şeflikler.pdf
rommy6719
Site Gezgini
Site Gezgini

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik    25 Eyl 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

genelgeye göre başvurular bu durumda alınıyor.Başvuru için elinde dilekçe örneği olan varmı arkadaşlar.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Alan/Dal şefliklerindeki belirsizlik

page generation = 0.20073 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması