Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ismailo
Yeni Üye
Yeni Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 18:53Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar nisan ayında askerlik şubesine gittim ve 31 Temmuz 2008de tecilimin bittiğini ve ağustos döneminde askere gitmek istediğimi söyleyip ne yapmam gerektiğini sordum. Memur; 3 kimlik fotokopisi ve aslı, 3 diploma fotokopisi (ya da mez. belg.) ve aslı bir de Ek-A Belgesi ile temmuz ayının başında herhangi bir şubeye gitmemi söyledi. Aralık dönemine kalmak istemiyorum (bu şekilde kalanlar oluyormuş) bu konuda farklı bilgisi olanlar varsa cevap yazarmısınız?

(Göreve başlangıç 27 Ağus. 2007 ve stajerim)
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 18:58Alıntıyla Cevap Gönder

Memurun dediklerini yaparsan Aralık celbine kalmazsın. Askere gitmek istiyorsan stajer de olsan gidebilirsin...
Askerlik dönüşünde stajerliğin kalkar...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 19:01Alıntıyla Cevap Gönder

hocam senin yapman gereken şu .... ben daha önce yapmıştım askere gitmeden önceler...senin stajerliğin kalkamamış...sen askerlik şubesine gideceksin 31 mayıs son olması lazım.....stajerliğimin kalkmadığı için askerliğimin ertelenmesini istiyoırum diyeceksin.onlar askerliğini 27 ağustos 2008 e erteleyecek. o zaman (o gün) şubeye gideceksin 2 tane ek a ile . Bir dilekçe yazacaksın.eğitim öğretimin yarım kalmaması ve askerliğimi asker öğretmen olarak yapmak istemem sebebiyle askerliğimin ağustos celp dönemine ertelenmesini istiyorum diye ....ben öyle yapmıştım ve askerliğimi bir sonraki ağustos dönemine direk ertelemişlerdi. şimdi askerim Smile şafak 34 Smile
hergunsince83
Aktif Üye
Aktif Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

Stajerlik kalkmasa nolur ki? Mesela ben! Hala stajerim ve şu anda da askerliğimi örtmen olarak yapıyorum.
ismailo
Yeni Üye
Yeni Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 19:48Alıntıyla Cevap Gönder

"karinca_52" hocam galiba beni yanlış anladın. Ben stajerliğim kalmadan askere gitmek istiyorum. Yani bu yaz 27 ağustosta stajerliğim kalkıyo ama ben 27 gün kalmasına rağmen askere gitmek istiyorum (mayıs ayında ağustos döneminde gideceklerin listesi çıkıyor ve ben o listede bulunmak istiyorum) ve aralık ayına kalıp kısa dönem olmasını da istemiyorum seneye ağustosa kalmasını hiiiiç istemiyorum Very Happy

(Ayrıca günün az kalmış hayırlısıyla bitirip dönersin inş Smile )
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 19:54Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o zaman teciri bozdurman gerekirdi ama geç kaldın uzun sürer tecir bozdurma işi. ama senin temmuz 31 de bitmesi ilginç askere alınabilirsin belki alınabilirsin.Zaten 31 mayısa son gün ... ogüne kadar ek a ile bi git şubeye hocam .....orda kesin belli olur ...

bu arada sağol bitiyor şükür Smile
ismailo
Yeni Üye
Yeni Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben gittim şubeye ne yapmam gerekir diye ama EK-A ile şimdi gel falan demediler. Mayısta gideceklerin listesi belli olur sende 31 temmuza kadar tecilli olduğun için muhtemelen o listede yer alırsın dediler belgeleri temmuz 2008de getirmen yeterli dediler ama ben küçük bir ihtimal de olsa Aralık dönemine kalmak istemediğim için ne yapmam gerektiğini sordum Smile

ilgin için teşekkürler yine de
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    08 May 2008, 20:13Alıntıyla Cevap Gönder

zaten büyyük ihtimal listede adın olur ....çünkü sınav 1 ağustosta ....senin tecirin bitmiş oluyor kolay gelsin
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    14 Hzr 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar benimde tecilim 15 ağustosta bitiyor bende asker öğrtmen olmak istiyorum bu ek a belgesini nerden alacağız kime imzalatacağız okulamı yoksa milli eğitimemi
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    14 Hzr 2008, 11:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar eğer askere gitmek istemiyorsanız bir dilekçeyle ve ek-a yla müracat edin sizi ertesi sene aralık ayına kadar tecil ederler...
not:stajyer arkadaşlar için....
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    14 Hzr 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam şubat 2006 da atandım ağustos 2006 da askerdeydim. yapman gereken ilk olarak askere gitmek istediğini belirten bir dilekçe ile okul müdürlüğüne başvuruyorsun. Her hangi bir sakınca olmadığını belirten yazı geliyo. yani 31 temmuz 2008 den itibaren ücretsiz izinli sayılıyorsun. Daha sonra askerlik şubesine gidiyorsun bu arada son yoklamanı yaptırıp şubenin istediği evrakları ayarlıyorsun. Ek A belgesini unutma ki ben onun için tekrar çanakkaleye dönmek zorunda kaldım. Ek-A yı ilçede özlük işleri yazıyor. İlçe M.E Müdürü onaylıyor. onuna birlikte şubeye gittim. evraklarımı hazırladılar ve 1,2,3 ağustos 2006 tarihinde sınava nerede gireceğimi söylediler ve yolluk verdiler. 1 Ağustosta sınava girdim 8 Ağustosta sonuç açıklandı 12 ağustos saat 5 te Maraş İl J.Klığına teslim oldum. Süreç böyleydi. Smile
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    16 Hzr 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

hiç müracaat etmezsek:)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar

page generation = 0.18743 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması