Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    14 Hzr 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam şubat 2006 da atandım ağustos 2006 da askerdeydim. yapman gereken ilk olarak askere gitmek istediğini belirten bir dilekçe ile okul müdürlüğüne başvuruyorsun. Her hangi bir sakınca olmadığını belirten yazı geliyo. yani 31 temmuz 2008 den itibaren ücretsiz izinli sayılıyorsun. Daha sonra askerlik şubesine gidiyorsun bu arada son yoklamanı yaptırıp şubenin istediği evrakları ayarlıyorsun. Ek A belgesini unutma ki ben onun için tekrar çanakkaleye dönmek zorunda kaldım. Ek-A yı ilçede özlük işleri yazıyor. İlçe M.E Müdürü onaylıyor. onuna birlikte şubeye gittim. evraklarımı hazırladılar ve 1,2,3 ağustos 2006 tarihinde sınava nerede gireceğimi söylediler ve yolluk verdiler. 1 Ağustosta sınava girdim 8 Ağustosta sonuç açıklandı 12 ağustos saat 5 te Maraş İl J.Klığına teslim oldum. Süreç böyleydi. Smile
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    16 Hzr 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

hiç müracaat etmezsek:)
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    16 Hzr 2008, 19:58Alıntıyla Cevap Gönder

asaita yazmış:
arkadaşlar benimde tecilim 15 ağustosta bitiyor bende asker öğrtmen olmak istiyorum bu ek a belgesini nerden alacağız kime imzalatacağız okulamı yoksa milli eğitimemi

kardeş ek a burda bunu onaylat içinde var zaten il yada ilçe mem diyor zaten bunu özlüge götürmen gerekir gibi geliyo bana ordanda onyalatırlar Very Happy
eger tecilini stajerliğimden dolayı diyerek dilekçeye yazdınsa şubeler bunu bozmuyor araya adam koy bozarlar,ama dilekçende tecil nedenin stajerlik değil başka bişeyse problem bile olmuyor hadi şimdiden bşarılar sizlere Laughing Very Happy

EK-A Askerlik Belgesi.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  EK-A Askerlik Belgesi.rar
 Dosya Boyutu:  4.83 KB
 İndirilme:  26 defa

asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    16 Hzr 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    17 Hzr 2008, 19:22Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar sytajyerlik kalkmadan gider isen tekrar stajyerlik eğitimlerini alman gerekebilir diyorlar bilgisi oln var mı acaba
pckolog
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    18 Hzr 2008, 0:29Alıntıyla Cevap Gönder

hayır alman gerekmez, cunki stajyerlik eğitimlri olan hazırlayıcı ve temel egtimi tamamladığına dair belge veriyor mem ler,istenirse de o da yeterli oluyor
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    02 Tem 2008, 16:24Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR OFF YA Sad BUGÜN ilçe milli eğitime gittim ek a belesi aldım oradaki şube müdürü stajyerliğin kaldırmadan gitme bir sorun olabiilir bu şekilde sorn yaşayan arkadaşlar oldu dedi
ben de dedim giden arkadaşlar var sorun olmamış vb.İlden ile uygulamaarda değişik olabiliyor felan dedi ne yapacam beeeen yaa
Bizim müdür baya tecrübeli en son olarak ona soracağım o da gitmemi istemez herhalde Crying or Very sad
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    02 Tem 2008, 17:59Alıntıyla Cevap Gönder

yok mu buna benzer bişi yaşayan
asaita
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar    03 Tem 2008, 10:13Alıntıyla Cevap Gönder

galiba sanırsamyok Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Ağustos döneminde askere gitmek isteyen stajer arkadaşlar

page generation = 0.95255 seconds, sql queries = 60

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması