|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fat_ser
Site Gezgini

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 03 Hzr 2008, 0:25 | |
| Arkadaşlar eşimin tayini nedeniyle Temmuz'da ya da Eylül'de Ağrı'ya gideceğiz. (eşim öğretmen değil)
Şimdi soracağım şu: Ağrı merkezde şu anda çalışan, daha önce çalışmış olan yada Ağrı'yı bilen arkadaşlar nasıl bir yerdir Bu Ağrı? Yaşam koşulları nasıl, kiralık ev imkanları, evlerin durumu ne halde, kiralar ne kadar, merkezdeki okulların durumu nasıl, her okulda BT sınıfı var mı, çalışma koşulları, ortamı nasıl ......... vb sorularıma yanıt verirseniz sevinirim. | |
|
|
 |
fat_ser
Site Gezgini

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 03 Hzr 2008, 8:33 | |
| Ağrı'da çalışan yada Ağrı'yı bilen yok heralde ya  | |
|
|
 |
zeynep_irem
Yeni Üye

|
| ağrıda çalıştım:(((((((((((((((( 05 Hzr 2008, 8:55 | |
| Ağrıda 2 sene çalıştım.
Hayat şartları diğer doğu illerine göre daha rahat ama tabiki doğu.
Belkide doğuda gdebileceğiniz en iyi yerlerden biridir diyebilirim.
Ama herşeye kendinizi hazırlayın.Özellikle kışın soğuklarına.Öyle bir soğuk vardırki Ağrıda kışın okula giderken kipriklerimizn buz tuttuğunu bilirim.Gitmeden önce bol bol kışlık alış veriş yapın çünkü ağrıda kışlıklar çooooooooooooook pahalı ama batıya uygun değil doğu için yani çok kalın sizi soğuktan koruyacak.
kaloriferli ev bulabilirsiniz ama bulduğunuz evde mutlaka kalorifer konusunda sorunla karşılaşırsınız.(iyi ısınamama,yanmaması gib....)
Öğrenci profili çok kötü ömrünüzden ümür gidecek bunada kendinizi hazırlayın.
Tabi iyi taraflarıda var.İnsanları çok cana yakındır.Sizi severlerse el üstünde tutarlar.
Arkadaşlıklar çok güzeldir.Herkes uzaklarda gurbette olduğundan birbirine tutunur.
Bütün bu olumsuzluklarına rağmen iyi bir ortam kurdunuzsa orayı özlersiniz bile tıpkı benim gibi....
Ama çok şükürki ordan geldim. | |
|
|
 |
zeynep_irem
Yeni Üye

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 05 Hzr 2008, 9:01 | |
| Eğer imkanınız olrsa ağrı merkez endüstri meslek lisesini isteyin rahat edersiniz.Öğrenciler çok kötüdür ama imknalrı iyidir.LabaratuarlARI AĞRIDAKİ EN MÜKEMMEL LABARATUARLAR.idaresi çok iyiymiş.Bu sene açık olur galiba.
ev kiraları 300-400 arası | |
|
|
 |
gececi
Seçkin Üye

| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 05 Hzr 2008, 9:17 | |
| | Soğuk diyeyim ilk önce. Ev kiraları normal seviyede. Gezilecek yeri pek yoktur. Doğubayazıta gezmek için gidebilirsin. Okulları pek bakımlı değil, öğrenci sayısı fazla. Milli eğitimde memleketcilik yapılır. Sendika üyesi isen muamele değişebiliyor.. | |
|
|
 |
tunc254
Site Gezgini

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 05 Hzr 2008, 15:01 | |
| geçen sene ağrının ilçesindeydim. tayinle ankaraya geldim.öncelikle soğuk bir memlekettir.ağrı merkezde üniversite olmasından dolayı ilçelere göre daha sosyaldir.gezebileceğiniz bir cumhuriyet caddesi vardır.merkezdeki okullar iyidir. merkez eml.güzeldir. müdürü turgay çiftçi md.yrd. şakir yılmaz var.
gececi hocamın dediği gibi memleketçilik olayı var.eşiniz 2 veya 3 yıl kalacaksa hiçbirşeye karışmadan rahatlıkla kalınabilecek bir yer.ayrıca giyim pahalı.öğrenci seviyesi düşük. | |
|
|
 |
prometheus
Site Gezgini

| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 05 Hzr 2008, 17:23 | |
| | bende ağrı-diyadinde 1 yıl çalıştım..çok zor günlerdi..günübirlik doğubeyazıta ığdır'a gezmeye gidebilirsin..erzurum-van'ı da gezebilirsin | |
|
|
 |
apocalipse
Site Gezgini

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 06 Hzr 2008, 7:11 | |
| 1 yıl asker öğretmen olarak çalıştım ağrıda. uyum sağlayabilirseniz fazla zorluk çekmezsiniz bence. 300 civarı ev kirası bulabilirsiniz kaloriferli. soğuğuna, insanlarına şehir yapısına ayak uydurabliirseniz fazla sorun olmaz. şayet ben 1 sene de bu uyum sorununu zor aştım. çünkü çok uzun bir süre her yer bembeyaz, yürüdüğünüz yerler buz, sarkıtlar boyunuz kadar, sosyal yaşantı sıfır denecek kadar az. bekarlara hiç tavsiye edilmez  | |
|
|
 |
niyatovic
Yeni Üye

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 06 Hzr 2008, 17:35 | |
|
 |
 |
bende ağrı-diyadinde 1 yıl çalıştım..çok zor günlerdi..günübirlik doğubeyazıta ığdır'a gezmeye gidebilirsin..erzurum-van'ı da gezebilirsin |
ne zaman hangi okulda çalıştın hocam bende 2,5 yıl diyadin Atatürk i.ö de çalıştım, 2 yıl önce istanbula geldim... | |
|
|
 |
prometheus
Site Gezgini

| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 06 Hzr 2008, 22:32 | |
| | ben asker öğretmen olarak mehmet melik özmen de çalıştım..2006 yılında gittim diyadine..öğretmen evinde kaldım 1 yıl boyunca..şimdi bende ist de çalışıcam | |
|
|
 |
niyatovic
Yeni Üye

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 07 Hzr 2008, 13:11 | |
| ben buraya gelince sen diyadine gitmişsin, melik özmen yeni açılmıştı bende iki yıla yakın öğretmen evinde kaldım, o zaman ortak birçok arkadaşımız var...  | |
|
|
 |
adali54
Yeni Üye

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 08 Hzr 2008, 17:14 | |
| kardeşim Allah sabır kolaylık versin benim bi arkadaşım 4 sene çalıştı.
oraları anlata anlata bitiremiyordu.. | |
|
|
 |
|
|