|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fat_ser
Site Gezgini

|
| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 08 Hzr 2008, 21:11 | |
| gececi arkadaş demiş ki
 |
 |
Sendika üyesi isen muamele değişebiliyor.. |
hangi sendika olması lazım hocam  | | |
|  | zefer bayrak
Yeni Üye

|
| esma otel 30 Eyl 2008, 19:25 | |
| slm arkadaşlar bende ağrıda üç yıl kaldım merkez ve diyadin ilçesinde görev yaptım kış şartları çok ağır ama diyadinden çok memnun kaldım çünkü orda esma otel var
çok güzel am aile yeri sadece memurlar kalıyor fiyatlarıda çok cazip ama genelde otelle çok talep olduğundan hep dolu fakat çok genel anlamlı bir otel (bilardo caffeterya resturant internet tenis) gibi sosyal salonları var ayrıca otelde kablosuz internet ve merkezi dijital tv yayın ağı bulunmaktadır odalar banyolu gerçekten kaldığı süre içinde çok memnun kaldım hepsine burdan teşekürlerimi sunarım
ulaşmak isteyenlere: esmaotel@hotmail.com
05066864355
4725112725 | | |
|  | by_webform@t
Yeni Üye

| Ağrı merkezde çalışan ya da çalışmış olan arkadaşlar 30 Eyl 2008, 20:19 | |
| | bir ağrılı olarak yorum yazmak istiyorum bende. öncelikle yorumların tümündede olduğu gibi gerçekten soğuk bi ildir ki bu biz ağrılıların isteği değil Yüce ALLAH ın takdiridir.soğukluk konusunda 22 yaşıma gelmiş biri olarak yapılan yorumlardan daha fazlasını yazabilirim. eğitim-öğretim gelişim sürecindedir Ağrı da bu yl faaliyete geçen bağımsın üniversitemiz ve gelişim sürecinde olan ağrımız bence gelecekte çok daha güzel olucaktır. hocam eğer daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz elimden geleni yapmaya hazırm bi pm atın yeter. ii çalışmlar ii günler. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.59551 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|