Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağdaki sorun

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
özygt
Aktif Üye
Aktif Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 8:56Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bilgisayar masalarının altlarından geçen soketlerde problem var sanırım.bilgisayardan gelen ağ kablosunu taktığımda takılı olrak gözükmüyor.Elimle bastırdığımda takılı olrak görüyor bir süre sonra yine yerinden oynuyor ve ağ kablosu takılı değil diyorrr.27 makineden ancak 10 tanesi düzgün çalışıyor.jakları kontrol ediyorum onlar da sağlam.Bu konuda ne yapabilirim kaliteli jak lar var mı yoksa standart mı?Bilgisayarcılar direk swichten makinelere kablo çekelim dediler ama bana mantıklı gelmedi.Bu sorun çok canımı sıkmaya başladı öğrencilere ne internet verebiliyorum nede netup,netsuppor kullanabiliyorum önerileriniz neler.
TEŞEKKURLER.
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayarcılar direk swichten makinelere kablo çekelim dediler ama bana mantıklı gelmedi

Bana mantıklı geldi hocam
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 9:16Alıntıyla Cevap Gönder

banada mantıklı geldi.
çalışmayanlardan 1-2 sine direk switchden çekin denemek için anlaşılır zaten
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 9:21Alıntıyla Cevap Gönder

evet
özygt
Aktif Üye
Aktif Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

Sorunun ne olduğunu biliyorum arkadaşlar.tüm bilgisayarlara tek tek kablo ne demek biliyormusunuzsiz.ağı ne kadar yavaşlatır.benim sorduğum şey jakların sokete tam oturması için ne yapabilirim.
sarix
Aktif Üye
Aktif Üye

ağdaki sorun    05 Mar 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

bizim sınıfımızda da 5- 6 tane bilgisayar sürekli internete bağlanamıyodu
yerel ağ bağlantı kablosu takılı değil diyodu
kablolarını değiştirmeme rağmen aynı sorun olunca
girişlerine baktı diğer bilgisayar öğretmeni arkadaşım telleri yamulmuş dedi onları düzellti şimdi hepsi internete giriyo
yani bizim sorunumuz internet kablolarının girişleri ezilmişti
girişlere bir bakın telleri bizimki gibi yamulmuş olabilir
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağdaki sorun

page generation = 0.14154 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması