Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    16 Oca 2008, 18:14Alıntıyla Cevap Gönder

acill müdür beni bekletiyo
daha fazla oyalayamıyacam Confused
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    16 Oca 2008, 18:45Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar winxp home edition işletim sistemi 10 kullanıcıya kadap paylaşım verir. Bu kullanıcı sayısını arttıran program hiç görmedim, duymadım. Forumda bahsedilen program trojandır. Bunu kullanan arkadaşlara geçmiş olsun. Şu anda bilgisayarınız bir başka kişi tarafından gözetleniyor.
xp Professional işletim sistemini kurarasan bu sorunu çözersin. Yanlış hatırlamıyorsam PRofessional edition da 50 kullanıcıya kadar izin veriyor. Win2003 Server işletim sisteminde ise sınır yok...
ertozkan
Site Gezgini
Site Gezgini

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    17 Oca 2008, 1:45Alıntıyla Cevap Gönder

Sorununu bu cozmez... Home 5, Pro 10, Server 2003' un de 73 tane kullanici siniri vardir...
ertozkan
Site Gezgini
Site Gezgini

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    17 Oca 2008, 2:07Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Şimdi değiştireceğimiz dosyalar windows file protection sebebiyle çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. Yani dosya koruma sistemi system 32 klasörü içindeki dosyaları değiştirmemize izin vermiyecektir.Biz öncelikle başlat çalıştırdan şu değişikliği yapalım

Başlat çalıştır tan regedit yazarak
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
bu anahtarı bulun bu anahtarda SfcDisable diye bir dword değeri vardır buna çift tıklayın ffffff9d yazıp kaydedin

Bunu yaptıktan sonra makinanızı restart yapın ve güvenli kipte açın Windows/system 32 klasörüne gidin ve srvsvc.dll dosyasını bulun ve bu dosyayı silin ya da masaüstüne indirdğimizi system 32 klasöründeki *****ş srvsvc.dll dosyasını kopyala yapıştır diyerek system32 klsörüne atın.Daha sonra yine masaüstündeki system32 klasörünün içindeki drivers klasörüne gidin ve içindeki dosyayı kes yapıştır diyerek system32 klasörünün içindeki drivers klasörünün içine atın işlem bu kadar şimdi restart yapın artık ve istediğiniz kadar bilgisayarla makinanıza bağlanmayı deneyin.

Bu arada güvenli kipte dosyaları değiştirdikten sonra çıkmadan önce bu dosyaları sağ tıklayarak salt okunur yapın ve engelleme varsa kaldırın ve paylaşım verdiğiniz ana makinada çok gerekmedikçe güncelleştirmeleri kapalı tutun..Ayrıca yükleme yapacağınız makinada sp2 yüklü olması gerekiyor aksi takdirde çalışmaz.

NOT: Alintidir.

Denedigimde baglanabilecek kullanici sayisi "Sinirsiz" olarak degismis. Ancak 10' dan fazla kullanici baglanabiliyor mu bunu deneme sansim yok.

Dosya Download Link: http://rapidshare.com/files/84383643/NoConnectionLimit.rar

En son ertozkan tarafından 17 Oca 2008, 11:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    17 Oca 2008, 2:40Alıntıyla Cevap Gönder

system32 altında 2 dosyayı değiştirdiğimiz zaman oluyor ve ertozkanın dediği bu programla limitsiz yapılıyor ,bu patch 1 sene önce filan çıktı ,zaten izlenmesi gereken yol tarif edilmiş
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    17 Oca 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

dosyayı indirin içindeki register kaydını calıstırın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kurulum dosyasını kurun..
Kolay Gelsin

Windows Local Baglanti Siniri Kaldirici.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Windows Local Baglanti Siniri Kaldirici.rar
 Dosya Boyutu:  251.85 KB
 İndirilme:  38 defa

nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    17 Oca 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

register kaydı ne ilk duydum
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    18 Oca 2008, 16:14Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
dosyayı indirin içindeki register kaydını calıstırın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kurulum dosyasını kurun..
Kolay Gelsin

Öğretmen bilg. kurdum ama hala 10 bağlantıdan fazlasını izin vermiyor. Acaba tüm bilgisayarlara mı kuracağız?
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    16 Şub 2008, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

http://bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?p=100287#100287
BAŞLIĞINDA BİR PROGRAM GÖNDERDİM. ORDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
Alıntı:
register kaydı ne ilk duydum

REGISTER KAYDI XP NIN BIR BÖLÜMÜDÜR.REGISTER KAYITLARINA
ÇALIŞTIRA REGEDIT YAZAR ULAŞABİLİRSİNİZ.
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor    16 Şub 2008, 23:02Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkür ederim, bu başlığı kaçırmışım kaç gündündür uğraşıyordum..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor

page generation = 0.21152 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması