|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ozi07
Yeni Üye

|
| AĞ SORUNU YARDIM 14 Ksm 2007, 19:10 | |
| | Arkadaşlar bt sınıfında 2 bilgisayarın ethernet kartı görünmüyor.Aygıt yöneticisinde de yok arkadan bakınca yeşil ışığı yanmıyor sadece turuncu ışık yanıyor.Bu ethernetlerin arızalı olduğunu mu gösteriyor? Y da çaresi var mı | | |
|  | adiyif
Seçkin Üye

|
| AĞ SORUNU YARDIM 14 Ksm 2007, 19:14 | |
| | HOCAM NASIL GORUNMUYOR ANLAYAMADIk sıstem ozellıklerındemı gorunmuyor ethernetler onboardmu bunları acıklarsan yardımcı olmaya calısırım | | |
|  | botett
Tecrübeli Üye

|
| AĞ SORUNU YARDIM 14 Ksm 2007, 19:17 | |
| | Hocam önce bi ethernet kartını çıkarıp tekrar takın. Bu şekilde bir daha bakarsanız... | | |
|  | fareadam
Aktif Üye

| AĞ SORUNU YARDIM 15 Ksm 2007, 8:19 | |
| | hocam sizin ethernet kartını görmüyorsa kartta bir problem olabilir. siz eğer onboard değilse çıkartıp tekrar takmayı deneyin yoksa değiştirin... | | |
|  | gunalhakan
Site Gezgini

|
| AĞ SORUNU YARDIM 16 Ksm 2007, 10:39 | |
| | hocam ethernet kartlarının ışığı turuncu yanıyorsa bir sorun mevcuttur. Sorunun nerden kaynaklandığını şimdilik bilemem ama yeşil yanmadıkça bu sorun sürecektir. | | |
|  | ozi07
Yeni Üye

|
| AĞ SORUNU YARDIM 18 Ksm 2007, 10:49 | |
| | Ethernet kartı Onboard.Ancak problem anlamadığım şekilde çözüldü.Ertesi gün lab.gidip bilgisayarları açtım.Yeni donanım bulma sihirbazı donanım bulundu diye mesaj verdi.Ve cd yi takıp driveri yükleyince düzeldi.Oysa ben bir gün önce defalarca yeniden başlatmıştım ama olmamıştı.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.35141 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|