|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mehlika43
Aktif Üye

| ag düzenlemesi 28 Eyl 2007, 9:36 | |
| merhaba arkadaslar
benim bt sınıfı ag baglantısında problemim var ve cozemedim.
Müdür odasında eski ag girisi ve yeni bts ag ag girisi var.
Her btsınıfında boylee mi yani kontrol müdür odasında mı?
bizim ag; müdür ag kablosunu bts girisine takarsa saglanıyor.
baglantısı müdür odasındaki aga takılı degilse calısmıyor ag.
suanda ototmatik ip de desem kendim (192.168.1.251) de versem baglanmıyor. | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1320 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| ag düzenlemesi 28 Eyl 2007, 9:59 | |
| | hocam modem anladığım kadar müdür odasında ve senin ağında oraya bağlı ordaki modem portlarında olabilir sorun senin ağına bağlantı getiren kablonun portunu değiştirin bence kontrol müdür odasında olmanası lazım nasıl yapmış o ağı kuranlar | | |
|  | ejder_66
Yeni Üye

|
| ag düzenlemesi 28 Eyl 2007, 10:38 | |
| | merhabalar okulda vista yüklü 15+1 ler var 2 tanesini xp yaptık ama ağ bağlantısını kuramadım ne yapabilirim varsa bilen bi zahmet | | |
|  | mehlika43
Aktif Üye

| ag sorunum:( 28 Eyl 2007, 13:22 | |
| MErhaba yok müdür odasında degil
baska bir odada ve onun kablosu direk modeme takılı ama taktıgım zaman yanmıyor bazen takınca yanıyorsa da sönüyor.
anlayamadım o ısıgın yanmaması kablodan mı? sonucta oranın gittiği müdürün odasında taktığım zaman en azından bilg. calısırken ısıgının yanması gerekmez mi?
İyi calısmalar | | |
|  | mevlana
Site Gezgini

|
| ag düzenlemesi 28 Eyl 2007, 22:32 | |
| | arkadaşım önce bi kablo tester alıp kabloları tested (15 ytl) eğer kabloda problem yoksa büyük ihtimalle modem girişi veya labda kullandığınız hub veya swich portlarında problem olabilir birde birden fazla swich varsa modemden swich e kros bağlantı kullanmak çözüm sağlıyodu | | |
|  | scent2
Yeni Üye

|
| ag düzenlemesi 03 Eyl 2008, 21:29 | |
| | meraba arkadaşlar, benimde lab da vista yüklü. Öğrencileri ağdan göremiyorum. NetSupport programını yüklemek istiyorum. Sizce nasıl olabilir | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 1.12095 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|